Olomouc – Třinec 0:3 (kon.) | Mladá Boleslav – Kladno 2:0 (kon.) | Č. Budějovice – Sparta 1:2 (kon.)
Chomutov – Pardubice 1:2 (kon.) | Zlín – Vítkovice 3:2 (po pr.) | Liberec – HC Plzeň 7:2 (kon.)
HC Litvínov – Kometa Brno 4:3 (kon.) | Jihlava – Slavia 1:4 (kon.)
po prodl.
Berani Zlín
3:2 (1:0, 0:1, 1:1 - 1:0)
HC Vítkovice Ridera
Sobota 20.09.2014, 13:00 • ZS Luďka Čajky • DHL Extraliga juniorů
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    61:14
    Zlín právě vstřelil branku!
    Domácí trestají chybu hostující obrany, která za sebou nechala volného MICHALA HLAVÁČE, jež dostal puk od Dominika Matuly a jel sám na Šimečka. Zlínský útočník zvolil kličku do forhendu a poslal puk nad betony vítkovického gólmana. Asistence: Dominik Matula.
     
    49:45
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Je vyrovnáno! TOMÁŠ JÁCHYM si najel do útočné třetiny. Poprvé trefil jen brusle bránícího hráče, ale puk se k němu odrazil zpět a na podruhé se nemýlil. Svou střelu poslal k tyči zlínské brány a máme vyrovnáno. Bez asistence.
     
    42:02
    Zlín právě vstřelil branku!
    Přesilovka využita a domácí opět vedou. Karola poslal přihrávku před bránu, kde na puk číhal PAVEL SEDLÁČEK. I za pomocí hrubé síly se mu podařilo puk dostat přes Šimečka do sítě. Asitence: Daniel Karola
     
    28:54
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Hosté přesilovou hru bleskurychle využívají. Kuťák vyhrál buly, posunul kotouč na Blahutu, ten ho předal na modrou, odkud vyslal dělovku ADAM HAWLÍK a propálil vše co mu stálo v cestě. Asistence: Martin Blahuta, Filip Kuťák.
     
    12:48
    Zlín právě vstřelil branku!
    Ševci jdou do vedení. Hořanský nabral rychlost ujel svým protihráčům a společně s MICHALEM HLAVÁČEM jeli sami na jednoho obránce. Hořanský nejprve volil střelu, ale tu Šimeček zlikvidoval, ovšem připraven k dorážce byl Hlaváč, který puk bez potíží dorazil za záda vítkovického brankáře. Asistence: Adam Hořanský, Dominik Hladiš.
    Marken.cz

    Michal Sedláček

    Branky a nahrávky: 13. Hlaváč (Hořanský, Hladiš), 43. Sedláček (Karola), 62. Hlaváč (Matula) – 29. Hawlík (Blahuta, Kuťák), 50. Jáchym


    Berani Zlín: Haloda (Čáp) – Řezáč, Kužílek, Velčovský, Žabčík, Stuchlík, Procházka, Řezníček – Hořanský, Hlaváč, Haničinec, Dalajka, Karola, Pavlůsek, Vyoral, Stránský, Galuška, Matula, Hladiš, Sedláček
    HC Vítkovice Ridera: Šimeček (Wanecki) – Adamík, Hawlík, Demel, Šendera, Puzič, Charvát, Rudl – Ballner, Gřeš, Illéš, Kafka, Blahuta, Kuťák, Ollender, Beneš, Sysala, Jáchym, Gelnar.

    Rozhodčí: Held – Goňa, Wesley
    ocianews.com