Teplice – Č. Budějovice 1:0 (kon.)
konec
FK Teplice
1:0 (0:0)
SK Dynamo Č. Budějovice
Neděle 21.09.2014, 15:00Juniorská liga
Předzápasové kurzy
     
    To je pro dnešek všechno, loučím se s vámi, hezký zbytek nedělního odpoledne a někdy zase u kvalitní kopané na shledanou! (17:04:54)
     
    Zápas je u konce, Teplice potvrdily roli favorita a na domácí půdě poráží českobudějovické Dynamo. Nejde ale o žádnou kanonádu, jakou Severočeši předvedli například v posledním domácím zápase proti Znojmu. Výsledek 1:0 nakonec zařídila jediná pořádná střela domácích mezi tři tyče.
     
    90
    Konec zápasu.
     
    86
    Hosté zahrávali roh, s centrem si ale opět poradil domácí brankář Lipš.
     
    85
    Útočná snaha Budějovic končí centrem v rukavicích gólmana Lipše.
     
    79
    Pomalu se nám blíží poslední desetiminutovka utkání a zatím to nevypadá, že by se na výsledku mělo něco měnit. Teplice si zatím svůj těsný náskok hlídají, i když hosté několikrát zahrozili po rychlém přechodu do útoku.
     
    78
    Další střídání v českobudějovickém dresu: Místo Schertlera je na hřiště Pěnka.
     
    74
    Ani jedno z mužstev se nedostává na dostřel branky soupeře, útoky hostujícího Dynama končí zpravidla velmi rychle na kopačkách domácích hráčů.
     
    69
    A hned o několik sekund později sáhl k prvnímu střídání i budějovický trenér Lerch: Místo Horáka poslal na hřiště Víta.
     
    69
    Teplice vystřídaly: Minaříka nahradil Kalivoda.
     
    69
    Teplice po vstřelené brance drží míč a vypadá to, že si chtějí zápas pohlídat. Hostům balon příliš nepůjčují.
     
    65
    Teplice právě vstřelily branku!
    Konečně se diváci kolem hřiště dočkali branky, a to hned z první střely, která mířila mezi tři tyče! Teplice vedou 1:0 a to díky krásné trefě DANIELA RICHTERA z přímého kopu. Teplický záložník se trefil z cca 20 metrů krásně přes zeď.
     
    62
    Na hřišti je místo Dzaby v teplickém dresu Výborný.
     
    55
    Teplice pomalu získávají větší a větší převahu, Budějovicím se tak ale otevírá prostor pro rychlé brejky. Před malou chvílí musela domácí obrana řešit hned dva rychlé protiútoky v krátkém časovém úseku.
     
    51
    Druhá půle pokračuje ve stejném duchu, v jakém skončila ta první. Míč mají o něco více na kopačkách Teplice, do žádných větších šancí je ale hostující obrana nepouští.
     
    46
    Teplice měly hned po prvním útoku možnost kopat roh, obrana Budějovic ale odvrátila a domácí budou pokračovat v postupném útoku.
     
    46
    Teplice provedly o poločase jednu výměnu, Milan Procházka nahradil Schettla.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Máme za sebou první poločas zápasu Juniorské ligy mezi Teplicemi a Dynamem České Budějovice. Po zcela vyrovnaném průběhu je stav 0:0 a zatím se nenaplňuje role Teplic jako favorita. Doufejme, že se hra ve druhé pětačtyřicetiminutovce trochu rozhýbe, zatím jsme registrovali jeden jediný střelecký pokus!

    Vojtěch Raiman

    Branky: 65. Richter

    Karty:   32. Kodeš (TEP) – 37. Dvořák (CEB)


    FK Teplice: Lipš – Horváth, Heger, Stibor, Richter, Chukwuma, Urma (C), Kodeš, Schettl (46. Procházka), Dzaba (62. Výborný), Minařík (69. Kalivoda)
    Náhradníci: Procházka, Kalivoda, Uhlíř, Výborný, Skalák

    SK Dynamo Č. Budějovice: Coufal – Podrázký, Funda, Jenne (13. Křiváček), Dvořák, Held Jakub, Horák (69. Vít), Čadek (C), Held Martin, Podstavek, Schertler (78. Pěnka)
    Náhradníci: Křiváček, Pěnka, Vít, Pavelec

    Rozhodčí: Bílek – Kříž, Janeček
    thejrc.org