Omsk – Soči 8:1 (kon.) | Barys – Dynamo Moskva 1:2 (kon.) | Jekatěrinburg – Chabarovsk 3:1 (kon.)
Magnitogorsk – Novokuzněck 4:1 (kon.) | Riga – Vladivostok 4:2 (kon.) | CSKA Moskva – Minsk 2:0 (kon.)
Čerepovec – Toljatti 4:3 (kon.) | Kazaň – Novosibirsk 5:2 (kon.) | N.Novgorod – Nižněkamsk 5:6 (po pr.)
Petrohrad – Viťaz 7:1 (kon.) | Jokerit – Atlant 4:2 (kon.)
konec
Avangard Omsk
8:1 (3:0, 3:1, 2:0)
HK Soči
Sobota 27.09.2014, 12:00 • Omsk Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Československá stopa

    Vladimír Sobotka (OMS) 0+0, čas na ledě: 16:59, 7 střel
    Miroslav Blaťák (OMS) 0+0, čas na ledě: 8:51, 0 střel

    Tomáš Pöpperle (SOC) 23 zásahů, 8 obdržených branek, 74,8% úspěšnost zásahů.

    Žádný slovenský zástupce do utkání nezasáhl. (14:15:45)
     
    Je dobojováno! Ve třetí části domácí přidali další dvě branky, o které se postarali Širokov a Semjonov. Oba střelci podtrhli naprostou dominaci Avangardu, který byl dominantní po celou dobu trvání duelu. Omsk tak zcela zaslouženě zdolal Soči 8:1. Já vám děkuji za pzoornsot a u dalšího on-line přenosu nashledanou!

    Střely na branku: 31:17
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:44
    A další jistý zákrok Pöpperleho, tentokráte proti dělovce od modré čáry.
     
    59:26
    Paršin zkoušel nahodit do míst, kde operoval Vladimír Sobotka. Český forvard nedokázal zamést kotouč pod ležícího Pöpperleho. Ten poté raději přerušil hru.
     
    59:12
    Soči vyhazuje přes všechny čáry.
     
    58:55
    V závěru utkání se bude ještě jednou vylučovat. Za hákování odjíždí pykat Rafael Achmetov (SOC). Udrží hosté alespoň tento stav?
     
    58:28
    Ivanov zkoušel štěstí ranou přes obránce, ovšem zamířil těsně vedle levé tyče. Hosté poté vyvezli kotouč až k Barulinovi, čímž našetřili cenné vteřinky.
     
    57:37
    Po zblokované Wandellově ráně se hosté opět osvobozují vyhozením až k Barulinovi. Ještě jednou se bude vylučovat. Za podražení putuje na trestnou lavici Arťom Děmkov (SOC)
     
    56:24
    Sobotka nabil na tvrdou ránu Širokovovi, který ale svůj hattrick nezavršil. Trefil totiž pouze plexisklo za hostující svatyní. Hrát tak může Soči.
     
    55:44
    Soči pouze odevzdává kotouče, zřejmě už se vidí v šatně. Není divu, hrát za takového stavu není jistě příjemné.
     
    54:51
    Hraje se převážně ve středním pásmu, leč nyní tento fakt změnil Pěrežogin. Nájezd domácího útočníka byl ale pohotově zastaven perfektním obranným zákrokem.
     
    53:38
    Popov si najel až před branku, kde se pokusil zakončit bekhendem. Hosté se ale ubránili, stejně tak proti následné dělovce Kuljaše. Utkání se pomalu, ale jistě chýlí ke svému konci.
     
    53:12
    Oleg Saprykin padl obětavě do rány, kterou zastavil svým obličejem. Nakonec se ale za potlesku tribun zvedá a odchází na ošetření.
     
    52:44
    Soči je sice nastěhované v útočném pásmu, ovšem zde nedokáže připravit soupeři žádné starosti. Pöpperle navíc musel zasahovat proti dělovce Sobotky. Český forvard ale netrefil branku.
     
    51:38
    Soči kombinuje, celá akce končí ranou od modré čáry, která zamířil přesně do rukavice Konstantina Barulina. Domácí muž v masce si zatím příliš na kotouč nesáhl.
     
    50:24
    Přesilová hra pro Soči. Valerij Vasiljev (OMS) se provinil úderem do oblasti hlavy a krku. Dostává tak dvě minuty + destiminutový osobní trest. Klasický trest odpyká Pervušin. Podaří se hostujícímu celku zmírnit nepříznivý výsledek?
     
    50:11
    Tomáš Pöpperle se měl opět co ohánět, a to proti střeleckému pokusu Ivanova. Poradil si ale výborně, pokus lapil do připravené rukavice. Vhazovat se bude po jeho pravé ruce.

    Libor Kucza

    Branky a nahrávky: 6. Něprjajev (Lemtjugov), 11. Ivanov (Popov, Wandell), 14. Kalinin, 22. Paršin, 29. Śirokov (Pěrežogin), 39. Popov (Wandell), 43. Širokov (Paršin, Kuljaš), 47. Semjonov – 35. Krikunov (Ščitov, Ignatuškin)


    Avangard Omsk: Barulin (Kostin) – Ljamin, Vasiljev, Blaťák, Gustafsson, Kuljaš, Gluchov, Pivcakin – Berdnikov, Sobotka, Lemtjugov, Pervušin, Širokov, Popov, Paršin, Pěrežogin, Kalinin, Wandell, Neprjajev, Ivanov, Semjonov
    HK Soči: Pöpperle (Jerjomin) – Koledov, Sedunov, Wilson, Jarvinen, Ščitov, Petrov, Morozov, Pautov – Krutov, Děmkov, Warn, Krikunov, Ignatuškin, Perersson, Anisin, Achmetov, Emmerton, Morozov, Ščerbina, Ševčenko, Saprykin

    Rozhodčí: Gašilov, Gamalej – Misjur, Raming
    bahis siteleri