Děčín – Pelhřimov 0:6 (kon.) | Mor. Budějovice – Klášterec nO 4:2 (kon.) | Přerov – Nový Jičín 2:1 (po pr.)
Poruba 2011 – SK Karviná 4:3 (po pr.) | SHK Hodonín – Technika Brno 1:2 (0:1 po s.n.) | Frýdek-M. – Val. Meziříčí 3:2 (po pr.)
Břeclav – Opava 3:5 (kon.) | Kolín – Tábor 1:5 (kon.) | Klatovy – Řisuty 2:5 (kon.)
Sokolov – Žďár n/S 5:0 (kon.) | Jindř. Hradec – Bílina 4:1 (kon.) | Trutnov – Vrchlabí 1:3 (kon.)
Kobra – Nymburk 4:2 (kon.)
konec
HC Děčín
0:6 (0:2, 0:1, 0:3)
HC Lední Medvědi Pelhřimov
Sobota 27.09.2014, 15:302. liga skupina Západ
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Je dobojováno. Hosté nakonec vítězí rozdílem šesti branek a z děčínského ledu si tak odvážejí všechny tři body. Já se pro tuto chvíli loučím z děčínského zimního stadionu a všem přeji příjemný zbytek dne. U dalších online přenosů se budu těšit na shledanou. (17:43:48)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:48
    Oliverius dvě minuty držení.
     
    59:05
    Další vyložená šance Medvědů, ale Barus chytil puk do své náruče. Z druhé strany se pak zaskvěl Lavinger proti další jedovaté střele.
     
    58:30
    Hosté mají opět puk na svých hokejkách a znovu prošli do pásma Děčína. Ale obrana Medvědů je do vážnější akce nepustila.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    56:50
    Chamrád objel branku hostí a šikovně se snažil propasírovat puk do škvírky Barusovy branky. Ale hostující brankář si toho okamžitě všiml a včas přiložil svou hokejku a čestné brance Děčína tak zabránil.
     
    56:16
    Vhazuje se ve středním pásmu.
     
    55:46
    Lední Medvědi Pelhřimov právě vstřelili branku!
    Tak to je pro domácí opravdová sprcha. Hned po vhazování se k puku dostali znovu hosté a okamžitě zamířili do děčínského pásma, kde se puku zhostil JIŘÍ KUBÁT a z levého kruhu posílá puk znovu do děčínské branky. Asistence: David Minárik.
     
    54:59
    Lední Medvědi Pelhřimov právě vstřelili branku!
    A ze založení akce z hloubi svého pásma se hosté opravdu prosazují. Beneš našel úplně volného MARTINA HADRAVU, který poté svou střelou nedal Lavingerovi vůbec žádnou šanci. Lední Medvědi už vedou o pět branek a takový náskok si nenechají vzít. Asistence: Filip Beneš.
     
    54:17
    Za brankou hostí probíhá souboj o puk u mantinelu. Nakonec ho vyhráli hosté a míří před Lavingera.
     
    53:53
    A znovu se zaskvěl Lavinger proti střele Beneše.
     
    52:58
    Lavinger se opět měl co otáčet ve svém brankovišti, když nadvakrát vychytal Kopice.
     
    52:23
    Po střele Haška zaduněly betony Baruse.
     
    51:50
    Hosté se už příliš nikam neženou a začínají své čtyřbrankové vedení bránit. Naopak Děčín se nemůže dostat do jejich pásma, aby ohrozil Baruse.
     
    50:30
    Lední Medvědi Pelhřimov právě vstřelili branku!
    Jenomže hosté se v pásmu Děčína udrželi a vytvořili si před Lavingerem tlak. Poté se ve skrumáži před ním nejlépe zorientoval PETR VOTÁPEK a prudkou přízemní střelou poslal puk za jeho záda. Hosté tak zřejmě pečetí dnešní vítězství na děčínském ledě. Asistence: Tomáš Mečiar.
     
    50:17
    Děčín už je v plném počtu.
     
    49:03
    Lavinger znovu vychytal hostujícího útočníka, jenž se znenadání ocitl v jeho těsné blízkosti.
     
    48:37
    Lední Medvědi se uhnízdili v pásmu Děčína a před Lavingerem roztočili kolotoč. Domácí brankář však utnul tlak hostí dobrým zákrokem a posílá puk mimo ohrožení své branky.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 3. Beneš (Votápek, Mečiar), 7. Votápek (Plachý), 27. Hadrava Marek (Beneš), 51. Votápek (Mečiar), 55. Hadrava Martin (Beneš), 56. Kubát (Minárik, Kadlec)


    HC Děčín: Šticha (Lavinger) – Filipovský, Klement, Kaltenböck, Hříbal, Saska, Molnár, Vegner, Chovanec – Hašek, Volráb, Merta – Faigl, Oliverius, Chamrád – Drnec, Chládek, Vacek – Bačák, Kment, Fojt
    HC Lední Medvědi Pelhřimov: Barus (Čekal) – Jelínek, Kasalý, Mečiar, Adam, Šidák, Srdínko, Kubát, Hadrava Marek, Votápek, Plachý, Kopic, Hadrava Martin, Beneš, Kadlec, Minárik

    Rozhodčí: Orlický – Kilián, Štěpán

    Diváci: 257
    thejrc.org