Kometa Brno – Sparta 5:1 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
5:1 (0:1, 2:0, 3:0)
HC Sparta Praha
Středa 08.10.2014, 18:00 • Hala Rondo • DHL Extraliga juniorů
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    54:11
    Kometa právě vstřelila branku!
    A je to za bůra! Brno vstřelilo další branku a vypadá to pro Brno na zápas sezóny, protože první Spartě právě vstřelilo pátý famózní gól. To když Mrázek sjížděl na levém křídle a rychle za jízdy z prvního doteku přihrál na HYNKA GRÜNWALDA, který taktéž na první zavěsil do brány. Asistence: Petr Mrázek, Dominik Pokorný.
     
    49:48
    Kometa právě vstřelila branku!
    Schyluje se k velkému překvapení a obrovskému úspěchu pro brněnskou Kometu. Po dobrém passu od Dufka si sjel TADEÁŠ KRÁL a z přímé střely prostřelil Langera. Asistence: Jan Dufek, Roman Dymáček.
     
    48:06
    Kometa právě vstřelila branku!
    Autorem branky je GRÜNWALD. Ten uviděl ležící puk před brankovištěm, jenž se tam octl po vyražení sparťanským brankářem, a tak jej rovnou zametl do brány. Asistence: Petr Mrázek.
     
    28:49
    Kometa právě vstřelila branku!
    Netrvalo to dlouho a Brno se raduje z dalšího vstřeleného gólu. To neznamená nic jiného než otočení skóre. O něj se postaral ROMAN DYMÁČEK, jenž nějakou dobu vymíchával puk na levém křídle a krásně zamířil mezi betony. Asistence: Jakub Kubeš.
     
    25:37
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa vytěžila ze svojí zvýšené aktivity ve druhé třetině a dočkala se vytoužené vyrovnávací branky. Tu si připisuje PETR MRÁZEK, který se prosadil po odraženém Grünwaldově passu. Asistence: Hynek Grünwald, Dominik Pokorný.
     
    08:32
    Sparta právě vstřelila branku!
    Pražský tým nyní využil dezorientace domácích střílí první branku utkání. Augustin poslal přihrávku z pravého rohu před branku brněnských, kde stálo několik domácích hráčů. Ti se však ve změti několika bruslí a hokejek nedokázali probít pro puk. Ten si našel až VÁCLAV KRUDENC, který pálil do úplně odkryté části Jekelovy brány. Asistence: Vojtěch Augustin.
    Marken.cz

    Simona Fischmeisterová

    Branky a nahrávky: 26. Mrázek (Grünwald, Pokorný), 29. Dymáček (Kubeš), 49. Grünwald (Mrázek), 50. Král (Dufek, Dymáček), 55. Grünwald (Mrázek, Pokorný) – 9. Krudenc (Augustin)


    HC Kometa Brno: Jekel (Růžička) – Vágner, Hájek, Švejda, Kupčík, Kubeš, Vlček, Šnajnar, Kozel, Pokorný, Dvořák, Denk, Zohorna, Biolek, Raška, Mrázek, Kusko, Dufek, Král, Grünwald, Dymáček. Trenér: Pavel Pazourek.
    HC Sparta Praha: Langer (Slysarčuk) – Kalina, Vacek, Knobloch, Kadeřávek, Vokurka, Bláha, Kolář, Březina, Slavíček, Augustin, Litera, Havel, Klindera, Györi, Pulkrab, Polesný, Lojka, Krudenc, Brejcha. Trenér: Darek Stránský.

    Rozhodčí: Held – Musil, Klouda
    thejrc.org