Kladno – Třinec 5:7 (kon.) | Olomouc – Jihlava 5:4 (po pr.) | Kometa Brno – Slavia 2:3 (0:2 po s.n.)
HC Plzeň – Vítkovice 5:3 (kon.) | Pardubice – Sparta 4:0 (kon.) | HC Litvínov – Mladá Boleslav 3:4 (kon.)
Liberec – Chomutov 3:2 (2:0 po s.n.) | Zlín – Č. Budějovice 4:0 (kon.)
konec
Rytíři Kladno
5:7 (2:2, 2:2, 1:3)
HC Oceláři Třinec
Sobota 11.10.2014, 12:00 • ČEZ Stadion, Kladno • DHL Extraliga juniorů
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:34
    Třinec právě vstřelil branku!
    DAVID CIENCIALA po vyhraném buly uklidil kotouč do prázdné kladenské brány. Asistence: Tomáš Franěk.
     
    58:38
    Třinec právě vstřelil branku!
    TADEÁŠ JAROŠ dokázal výtečně tečovat kotouč za Švihálkova záda. Asistence: Tomáš Franěk.
     
    50:19
    Kladno právě vstřelilo branku!
    YUKI MIURA se při velikém závaru procpal nejdravěji k puku a uklidil ho přesně do odkryté sítě. Asistence: Patrik Machač a Vojtěch Šilhavý.
     
    45:08
    Třinec právě vstřelil branku!
    Jako superman přeskočil Švihálek od jedné tyče ke druhé, ale ani tento jeho obětavý zákrok nezabránil střele z hole TOMÁŠE FRAŇKA v cestě do brány. Asistence: Tadeáš Jaroš a Adam Kofroň.
     
    38:17
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Krásně sehrané oslabení! VOJTĚCH ŠILHAVÝ se dostal ke kotouči, sjel si až před Svobodu a poté poslal puk do protipohybu. Asistence: Patrik Machač a Matouš Větrovec.
     
    26:49
    Třinec právě vstřelil branku!
    Domácí si nerozuměli u Švihálka a přenechali tak kotouč v brankovišti DAVIDU CIENCALOVI, který si kladenského gólmana krásně natáhl a uklidil kotouč za jeho záda bekhendem. Bez asistence.
     
    23:53
    Třinec právě vstřelil branku!
    LUKÁŠ BEDNÁŘ si vzal kotouč na modré čáře, prošel mezi dvěma kladenskými hráči a zavěsil přesně. Švihálkovi prošel kotouč těsně pod lapačkou. Bez asistence.
     
    23:32
    Kladno právě vstřelilo branku!
    VLADIMÍR MACHÁČEK se nádherně vytočil před bránou a umístil kotouč přesně do horního růžku Svobody, který už neměl šanci zareagovat. Asistence: Jakub Kuzďas a Petr Janeček.
     
    17:55
    Třinec právě vstřelil branku!
    Máme tady rychlé vyrovnání! ALEX PISÁRIK se dokázal dostat k vyraženému kotouči a uklidil ho výborně do odkryté sítě. Asistence: Tadeáš Jaroš a Tomáš Franěk.
     
    17:19
    Třinec právě vstřelil branku!
    Rychlá odpověď ze strany Třince. Hosté si dokázali vytvořit veliký tlak do branky a LUDVÍK PETRÁK se štěstím poslal kotouč za Švihálkova záda. Asistence: Kryštof Fejko.
     
    17:04
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Přesilovou hru domácí ještě nevyužili, ale jen pár vteřin po jejím skončení se jim zadařilo. Po velikém tlaku do brány dokázal v pádu zakončit VLADIMÍR MACHÁČEK a jeho střela už skončila za Svobodou. Asistence: Jakub Kuzďas a Josef Zajíc.
     
    14:06
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Vybojovaný puk završený parádní kličkou ! YUKI MIURA se dostal k puku, protáhl se až před bránu a zakončil bekhendovým blafákem přesně za Svobodova záda.Asistence: Jakub Špaček.
    Marken.cz

    Filip Ardon

    Branky a nahrávky: 15. Miura (Špaček), 18. Macháček (Kuzďas, Zajíc), 24. Macháček (Kuzďas, Janeček), 39. Šilhavý (Machač, Větrovec), 51. Miura (Machač, Šilhavý) – 18. Petrák (Fejko), 18. Pisárik (Jaroš, Franěk), 24. Bednář, 27. Ciencala, 46. Franěk (Jaroš, Kofroň), 59. Jaroš (Franěk), 60. Cienciala (Franěk)


    Rytíři Kladno: Švihálek (Stahl) – Větrovec, Potěchin, Matula, Zelingr, Špaček, Zajíc – Hajný, Machač, Šilhavý, Křepelka, Kaprál, Macháček, Schildhabel, Janeček, Kuzďas, Miura, Kružík
    HC Oceláři Třinec: Svoboda (Dudáček) – Pisarik, Heider, Stránský, Roman, Matyáš, Doudera, Zahradníček – Pěnčík, Franek, Cienciala, Kofroň, Kovařčík, Severa, Petrák, Bednář, Pala, Fejko, Christov, Jaroš

    Rozhodčí: Pavlovič – Svoboda, Lhotský
    thejrc.org