Kladno – Třinec 5:7 (kon.) | Olomouc – Jihlava 5:4 (po pr.) | Kometa Brno – Slavia 2:3 (0:2 po s.n.)
HC Plzeň – Vítkovice 5:3 (kon.) | Pardubice – Sparta 4:0 (kon.) | HC Litvínov – Mladá Boleslav 3:4 (kon.)
Liberec – Chomutov 3:2 (2:0 po s.n.) | Zlín – Č. Budějovice 4:0 (kon.)
po prodl.
HC Olomouc
5:4 (2:1, 1:2, 1:1 - 1:0)
HC Dukla Jihlava
Sobota 11.10.2014, 12:00 • Zimní stadion Olomouc. Kapacita: 5.500 míst. • DHL Extraliga juniorů
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:55
    Mora si vybojovala přesilovku do prodloužení, protože je na dvě minuty za hákování vyloučen Jan Marcilis (JIH).
     
    47:47
    Milan Ostřanský (OLO) však následně dostává dvě minuty za hrubost, protože poslal k ledu Nováčka, který dotíral na Urbische.
     
    38:05
    Jihlavští hokejisté nyní zcela jasně hráli v šesti bruslařích na ledě, a tak dostává hostující střídačka dvě minuty za příliš mnoho hráčů na ledě. Trest odsedí Filip Nováček (JIH).
     
    32:44
    Střecha si přebral puk ve svém obranném pásmu a postupně se s ním dostal až do útočné třetiny, kde nakonec pro svůj tým získal přesilovou hru, protože jej při jeho postupu zahákoval Martin Konečný (OLO), který tak dostává dvě minuty.
     
    26:04
    Liridon Dupljaku (JIH) nyní trefil pronikajícího Jergla vysokou holí do obličeje a navíc se ve tváři olomouckého útočníka objevila krev, takže dostává čtyři minuty.
     
    22:38
    Jergl se nádherně proháčkoval až před Svobodu, kterého už se mu málem podařilo i překovat, ale v nejdůležitější moment jej sekl Dominik Hohl (JIH), který překvapivě dostává dvě minuty místo toho, aby bylo nařízeno trestné střílení.
     
    09:25
    Olomouc bude hrát svou první přesilovou hru, protože dvě minuty za hákování dostává Dominik Hohl (JIH).
    Marken.cz

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 11. Bauer (Krátoška), 13. Krátoška (Konečný, Kraigher), 29. Kraigher (Nesvadba, Krátoška), 49. Beták (Jergl), 62. Jergl (Beták) – 14. Dupljaku (Jícha, Hohl), 22. Marcilis (Nováček), 37. Dufek (Balaštík, Střecha), 45. Dufek (Střecha, Půža)


    HC Olomouc: Urbisch (Slezák) – Nesvadba, Kraigher, Rašner, Tomek, Brandýs, Hes, Síkora, Jeklič – Ostřanský (C), Jergl, Markl, Bauer, Pavlovský, Krátoška, Beták, Kropáč, Konečný, Janás.
    HC Dukla Jihlava: Svoboda (Adam) – Půža, Pospíchal, Hohl, Kochánek, Port – Hubert, Dufek, Dupljaku, Balaštík, Střecha (C), Dvořák, Bambula, Marcilis, Beran, Jícha, Nováček.

    Rozhodčí: Jeřábek ml. – Jureček, Rychlý

    Diváci: 86
    thejrc.org