Kladno – Třinec 5:7 (kon.) | Olomouc – Jihlava 5:4 (po pr.) | Kometa Brno – Slavia 2:3 (0:2 po s.n.)
HC Plzeň – Vítkovice 5:3 (kon.) | Pardubice – Sparta 4:0 (kon.) | HC Litvínov – Mladá Boleslav 3:4 (kon.)
Liberec – Chomutov 3:2 (2:0 po s.n.) | Zlín – Č. Budějovice 4:0 (kon.)
po prodl.
HC Olomouc
5:4 (2:1, 1:2, 1:1 - 1:0)
HC Dukla Jihlava
Sobota 11.10.2014, 12:00 • Zimní stadion Olomouc. Kapacita: 5.500 míst. • DHL Extraliga juniorů
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    61:48
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Mora využívá přesilovou hru, a vyhrává tak utkání!!! Rozhodující branku Olomouce se podařilo vstřelit ALEŠI JERGLOVI, který protlačil kotouč do brány, a zajistil tak svému týmu dva body za vítězství v prodloužení. Asistence: Šimon Beták.
     
    48:21
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Mora vstřeluje gól v oslabení!!! Domácí hokejisté ujeli do úniku dvou na jednoho, kde Jergl nakonec přihrál ŠIMONU BETÁKOVI, jenž pověsil puk přesně pod břevno jihlavské brány. Asistence: Aleš Jergl.
     
    44:49
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava dokonává svůj obrat! Půža vystřelil od modré a puk se od zadního mantinelu odrazil zpět před olomouckou klec, kde se všichni domácí zaměřili na Střechu, který však postrčil puk na ALEŠE DUFKA, který znovu jen doklepl puk do odkryté brány Olomouce. Tomáš Střecha, Václav Půža.
     
    36:51
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava se přece jenom dočkává vyrovnání! Hosté se stále drželi v útočné třetině, kde nakonec Střecha nahrál Balaštíkovi, jehož střelu Urbisch vyrazil přesně na hůl ALEŠE DUFKA, který už jen musel přehodit ležícího brankáře Olomouce. Asistence: Vojtěch Balaštík, Tomáš Střecha.
     
    28:19
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Mora využívá přesilovou hru! Nyní už se to Kraigherovi podařilo. Nesvadba totiž nabil LUKOVI KRAIGHEROVI, jehož střela sice nebyla nějak výrazná, ale přesto si puk našel cestu až do jihlavské brány, protože jej Svoboda vůbec nemohl vidět přes velký počet hráčů, kteří před ním stáli. Asistence: David Nesvadba, Aleš Krátoška.
     
    21:27
    Dukla právě vstřelila branku!
    Tak to byla hodně laciná chyba olomoucké obrany, kterou obral o kotouč Nováček, jenž následně předložil puk JANU MARCILISOVI před zcela prázdnou bránu, a ten už jen přehodil ležícího Urbische. Asistence: Filip Nováček.
     
    13:46
    Dukla právě vstřelila branku!
    Je tu však kontaktní branka Jihlavy! Hohl nahodil kotouč od modré čáry a Urbisch jej vyrazil před sebe, kde ho Jícha stačil ještě posunout pod sebe, kde číhal LIRIDON DUPLJAKU, který už měl před sebou velice snadnou práci, a to poslat puk do zcela prázdné brány. Asistence: Lukáš Jícha, Dominik Hohl.
     
    12:31
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Tak to byla hodně krásná akce domácích hokejistů. Kraigher nahrál na útočnou modrou Konečnému, který jej přiťukl do jízdy ALEŠI KRÁTOŠKOVI, který se protlačil až před Svobodu, kterému následně opět proklouzl puk do brány mezi jeho betony. Asistence: Martin Konečný, Luka Kraigher.
     
    10:09
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Mora využívá přesilovou hru! Krátoška dostal kotouč za jihlavskou bránu, odkud jej přihrál před Svobodu na zcela volného DOMINIKA BAUERA, kterému se podařilo propasírovat puk do brány mezi betony hostujícího brankáře. Asistence: Aleš Krátoška.

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 11. Bauer (Krátoška), 13. Krátoška (Konečný, Kraigher), 29. Kraigher (Nesvadba, Krátoška), 49. Beták (Jergl), 62. Jergl (Beták) – 14. Dupljaku (Jícha, Hohl), 22. Marcilis (Nováček), 37. Dufek (Balaštík, Střecha), 45. Dufek (Střecha, Půža)


    HC Olomouc: Urbisch (Slezák) – Nesvadba, Kraigher, Rašner, Tomek, Brandýs, Hes, Síkora, Jeklič – Ostřanský (C), Jergl, Markl, Bauer, Pavlovský, Krátoška, Beták, Kropáč, Konečný, Janás.
    HC Dukla Jihlava: Svoboda (Adam) – Půža, Pospíchal, Hohl, Kochánek, Port – Hubert, Dufek, Dupljaku, Balaštík, Střecha (C), Dvořák, Bambula, Marcilis, Beran, Jícha, Nováček.

    Rozhodčí: Jeřábek ml. – Jureček, Rychlý

    Diváci: 86
    bahis siteleri