Omsk – Chabarovsk 4:1 (kon.) | Barys – Novokuzněck 4:5 (1:2 po s.n.) | Ufa – Novosibirsk 2:3 (kon.)
Dynamo Moskva – Čerepovec 5:1 (kon.) | Jaroslavl – N.Novgorod 3:4 (1:2 po s.n.) | Atlant – Záhřeb 5:2 (kon.)
HC Slovan – Jokerit 2:4 (kon.)
konec
Dynamo Moskva
5:1 (2:1, 3:0, 0:0)
Severstal Čerepovec
Neděle 12.10.2014, 15:00 • Lužniki Palace of Sports • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    S konstatováním, že Dinamo Moskva zcela jasně přehrálo Severstal Čerepovec poměrem 5:1, když Konstantin Gorovikov oslavil svůj 250. zápas za Dinamo třemi asistencemi, se s Vámi loučí a hezký zbytek víkendu přeje Tomáš Lysý. (17:26:23)
     
    Československá stopa v utkání:
    Filip Novák (DMS) 0+0, 0 střel, čas na ledě: 17:28.
    Marek Kvapil (CER) 0+1, 1 střela, čas na ledě: 13:29.
     
    Dinamo dnešní zápas zcela opanovalo. V první třetině se domácí trefili během 13 vteřin v čase 7:16 a 7:29, kdy se nejprve prosadil Kaspars Daugavinš a o třináct vteřin později překonal gólmana hostí Maxim Karpov. V jedenácté minutě sice snížil Zahar Arzamascev, ale to bylo z reperotáru hostí všechno.

    Druhou třetainu totiž jednoznačně ovládli Moskvané, kteří po trefách Alexeje Cvetkova z trestného střílení, Maxima Pestuška a Matta Robinsona vedli již 5:1. Hosté navíc nevyužili 96 vteřin dlouhou přesilovku pět na tři.

    Ve třetí třetině již branka nepadla zejména díky gólmanu Severstalu Romanu Smirjaginovi, který předvedl několik výborných zákroků.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:48
    Poslední vyloučení zápasu. Gennadij Stoljarov (CER) dostává dvě minuty za nebezpečnou hru vysokou holí. Na vyloučení: 4-3.
     
    58:30
    Třetí úspěšný zákrok Smirjagina v řadě, který nyní vychytal střelu Sojina z pravého kruhu.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty zápasu.
     
    57:40
    Pestuško se dostal po pravé straně k zakončení, ale také nyní Smirjagin výborně kryje střelu útočníka první lajny domácích.
     
    57:00
    Babenko se na pravé straně odhodlal ke střele, kterou má Smirjagin na hrudi.
     
    56:30
    Dnešní zápas sleduje 5147 diváků.
     
    56:00
    Daugaviňš nyní dvakrát zblokoval střelu hostujících hráčů, a to kolenem, což rozhodně není nic moc příjemného. Křídlo první lajny Dinama míří do kabiny na ošetřování.
     
    55:50
    Ne však dlouho, Karsums nyní po hezké individuální akci zblízka vystřelil bekhendem a Smirjagin předvádí další výborný zákrok!
     
    54:20
    Maxim Pestuško se u pravé tyči k puku těsně nedostal a kotouč je nyní na holích hostí.
     
    53:21
    Čerepovec nevyužil ani svojí další přesilovou hru, početní výhody se dnes hostím nedaří.
     
    52:40
    Maxim Karpov se zničehonic prodral k puku a už už se řítil na branku Smirjagina, ale vracející se beci hostí jej stihli odstavit od puku. To byla tedy výborná obranná práce.
     
    51:30
    Šefer nahodil puk na branku Jerjomenka, který kotouč má ve své moci.
     
    51:21
    Domácí opět míří za katr. Nikolaj Žerděv (DMS), který má zkušenosti z NHL z týmu Columbusu Blue Jackets, kde působil po boku další současné hvězdy KHL Saši Svitova, dostává dvě minuty za držení. Na vyloučení: 4-2.
     
    50:15
    Hostům se podařil hezký útok. Křídlo čtvrté lajny Kupcov se prodral k Jerjomenkovi až do zakončení, jenže jeho rána zápěstím nemohla gólmana Dinama Moskva překvapit.
     
    50:00
    Třetí třetina je ve své polovině, zatím jsme gól neviděli.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 8. Daugaviňš (Gorovikov), 8. Karpov (Novák), 22. Cvetkov (TS), 28. Pestuško (Gorovikov), 31. Robinson (Gorovikov) – 11. Arzamascev (Berdnikov, Kvapil)


    Dynamo Moskva: Jerjomenko (Šaryčenkov) – Novák, Robinson, Jalasvaara, Mironov, Korjagin, Osipov, Solovjov – Daugaviňš, Gorovikov, Pestuško – Karsums, Cvetkov, Karpov – Žerděv, Těreščenko, Babenko – Kokarev, Sojin, Mosaljov. Trenér: Harijs Vitoliňš.
    Severstal Čerepovec: Smirjagin (Magarilov) – Šefer, Lukin, Urbom, Arzamascev, Šinin, Stasenko, Několenko, Amqvist – Stoljarov, Trubačjov, Buchněvič – Kvapil, Berdnikov, Nikoncev – Kagarlickij, Černov, Mons – Monachov, Ullström, Kupcov. Trenér: Nikolaj Solovjov.

    Rozhodčí: Denis Bondar, Pavel Komarov – Sergej Morozov, Ivan Fatějev
    bahis siteleri