Nitra – Žilina 4:5 (kon.) | Poprad – Zvolen 5:2 (kon.) | Skalica – Trenčín 4:5 (po pr.)
Banská Bystrica – Martin 2:1 (po pr.) | Košice – Piešťany 1:5 (kon.)
konec
HC Košice
1:5 (1:2, 0:2, 0:1)
ŠHK 37 Piešťany
sk Neděle 12.10.2014, 17:00 • Steel aréna, Košice • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Zápas sa skončil triumfom hosťujúcich hokejistov, a to aj napriek výraznej streleckej prevahe Košičanov. Tí súpera prestrieľali pomerom 49:26, no vďaka výkonu Patrika Rybára to nestačilo. S týmto konštatovaním sa s vami pre dnešok lúčime a prajeme ešte príjemný zvyšok večera. (19:04:40)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:06
    Hostia napokon takmer svoj náskok ešte navýšili! Holovič sa nebojácne pustil pred Melicherčíka, no vo vzduchu puk rýchlo nezasiahol.
     
    58:16
    Medzičasom sa nám začala už posledná dvojminútovka tejto tretiny. Na ľadovej ploche sa už nedeje nič zaujímavé, o všetkom je totiž rozhodnuté.
     
    57:20
    Domáci hokejisti už medzičasom hrajú v plnom počte. Ich súperovi sa skrátenú presilovku využiť nepodarilo.
     
    56:24
    Košičania sa bránia vysokým napádaním, no ich súperovi to veľké problémy nerobí. Hostia sú pri chuti a ešte sa pokúsia niečo vymyslieť. Poltucet v sieti majstra by bol skvelou odmenou za ich dnešný výkon.
     
    56:06
    Hokejisti Piešťan sa napokon dostali až ku súperovej bránke. Po Haringovej prihrávke sa tam k puku pri ľavej žrdi dostal Toman, no Melicherčík sa bleskovo presunul a puk do siete nepustil.
     
    55:45
    Čas plynie a Piešťanci sa nikam zbytočne neponáhľajú. Hostia radšej s istotou kontrolujú puk a súpera do žiadnych šancí nepúšťajú.
     
    55:08
    Hostia v plnom počte.
     
    54:52
    Pomer síl na ľadovej ploche sa na moment vyrovná! Na trestnú lavicu odchádza na 2 minúty Lapšanský, ktorý navyše inkasuje aj 10-minútový osobný trest za nebezpečnú hru so zdvihnutou hokejkou.
     
    54:30
    Piešťanom sa až teraz podarilo puk dostať z vlastnej obrannej tretiny. Hostia sa nemusia nikam ponáhľať, štvorgólové vedenie už stratiť nemôžu.
     
    54:02
    Piešťanskí hokejisti sa počas vlastného oslabenia musia pozorne brániť. Oceliari sú odhodlaní ešte zabojovať, no majú to len veľmi náročné.
     
    53:40
    Brankár Rybár predvádza ďalší skvelý zákrok! Hosťujúci gólman dnes skutočne exceluje a proti aktuálnym majstrom predvádza svoje kvality.
     
    53:08
    Piešťany sa budú brániť! Na trestnú lavicu odchádza za podrazenie Konečný.
     
    52:50
    Na ľadovej ploche sa nič nemení. Aj v tejto chvíli sme videli pokus jedného z domácich hráčov o prienik do útoku, no Oceliar bol medzi dvojicou hráčov odstavený a strieľať nemohol.
     
    52:12
    Piešťany sa pokúsili zaútočiť, no ich snahu zastavil iba signalizovaný ofsajd.
     
    51:46
    Hostia vyhnali domáci tím z útoku a Košičania budú musieť začínať od vlastnej bránky. Tam má puk plne pod kontrolou Černák a čaká, kým jeho spoluhráči dostriedajú.
     
    50:36
    Domáci hokejisti sú aj naďalej veľmi aktívni a pokúšajú sa o návrat do hry. Od útočnej modrej čiary tvrdo vypálil urastený Štrbák, no jeho prudká rana iba zadunela na zadnom plexiskle.
     
    50:26
    Hosťujúci hokejisti sa v rámci rýchlej rozohrávky dopustili iba zakázaného uvoľnenia. Hostia teda striedať nemôžu, vhadzovať sa bude pred famóznym Rybárom.
     
    49:12
    Košičania aj naďalej pokračujú vo svojej aktivite. Domáci hokejisti sa aj teraz natlačili až do zakončenia, ale prudká rana Jenčíka bola zblokovaná.

    Veronika Pancuráková

    Branky a nahrávky: 14. Češík (Chovan, Sojčík) – 1. Konečný (Klempa, Mišura), 3. Pašek (Haring, Vaculín), 39. Pašek (Holiovič), 40. Pašek (Kutálek), 46. Kutálek


    HC Košice: Hylák (41. Melicherčík) – Cebák, Jánošík, Černák, Štrbák, Drgoň, Philipp, Macejko, Šeda – Bartánus, Hrnka, Lapšanský – Spilar, Bartoš, Jenčík – Chovan, Češík, Sojčík – Hinďoš, Kolena, Stupka
    ŠHK 37 Piešťany: Rybár – Škarda, Šedivý, Rais, Brňák, Valjent, Cunik, Srnec, Bučka – Klempa, Mišura, Konečný – Kutálek, Pašek, Holovič – Toman, Peško, Lichanec – Haring, Vaculín

    Rozhodčí: J. Konc – Bednár, Rovenský
    bahis siteleri