Havlíčkův Brod – Chrudim 7:0 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
7:0 (1:0, 3:0, 3:0)
HC Chrudim
Neděle 12.10.2014, 10:34 • ZS Kotlina • Liga staršího dorostu
Partner:
     
    Zápas končí. Nesportovní gesto ještě předvedl Jakub Strnad, který si chtěl vyřizovat účty s radujícími se Rebely. Havlíčkův Brod si připisuje další tři důležité body do tabulky a i nadále se drží na čele tabulky. Dnes si došel pro vítězství 7:0, které se však nerodilo hlavně v první třetině vůbec snadno. Dvěma trefami se blýskl Jakub Kraučuk, po jednom zásahu přidali Jan Vacek, Jiří Benák, Vojtěch Veverka, Patrik Hrabaň a Jakub Lacina. Ode mě je to pro tuto chvíli vše, děkuji vám za pozornost a dovoluji si vás pozvat ke sledování dalšího online přenosu, který začíná od 14:00 z utkání brodské juniorky s Velkými Popovicemi. Pro tuto chvíli na shledanou. (12:39:31)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:50
    Urostlý útočník Lukáš Křížek ještě stihl vypálit z mírného úhlu na levé straně, ale brankář Štěpánek puk vyrazil od přední tyčky svými betony.
     
    59:09
    Už probíhá poslední minuta zápasu. Chrudim se ještě tlačí kupředu, zatímco Rebelové chtějí udržet nulu pro svého gólmana Kekulu.
     
    58:37
    Jakub Kmošek se chopil puku a vypálil z levého kruhu, ale střela mu nesedla a brankáři Kekulovi nenadělala moc starostí. Vpřed se ženou domácí.
     
    58:20
    Východočeši vybojovali kotouč a ještě se určitě pokusí vstřelit alespoň branku útěchy.
     
    58:05
    Stále se hraje v pásmu Chrudimi.
     
    57:46
    Jakub Lacina se opřel do kotouče na vrcholu levého kruhu, ale kus černé gumy poslal jen do míst, kde byl připravený zasáhnout gólman Štěpánek.
     
    57:30
    Po přerušení hry se před chrudimskou bránou strhla menší potyčka na trestnou lavici usedli za hrubost Patrik Hrabaň (HBR) a Jakub Strnad (CHR).
     
    57:08
    Jiří Vlach využil volného prostoru na pravém křídle a zkusil zaskočit gólmana Štěpánka, který se však na švestkách nachytat nenechal a zkrotil střelu u bližší tyče.
     
    56:49
    Orlice alespoň na chvíli nechaly vydechnout svého přetíženého gólmana Štěpánka a vyvezly puk alespoň do středního pásma.
     
    56:20
    Trenéři Václav Adam a Jaroslav Benc rozhodně nedovolí svým svěřencům za dávno rozhodnutého stavu něco vypustit. Rebelové musí odmakat celých 60 minut a na ledě je to vidět.
     
    56:00
    Děj hry se odvíjí v pásmu hostů, přičemž puk se zdržuje hlavně u hrazení, kde o něj hráči pravidelně bojují.
     
    55:33
    Chrudim dnes kvapíkového tempu mladých Rebelů prostě nestačí. po většinu zápasu se musí bránit a dostává se jen k ojedinělým útočným výpadům.
     
    55:00
    Havlíčkobrodští hokejisté už nechtějí v závěrečné fázi zápasu dopustit nic nečekaného. Drží puk na svých holích a ještě zkoušejí prověřit gólmana Štěpánka.
     
    54:33
    Daniel Voltner (CHR) obdržel osobní trest na 10 minut za nesportovní chování.
     
    53:36
    Havlíčkobrodská družina se po několika nahrávkách v útočném území dostala k ohrožení brankáře Štěpánka, pro kterého se však projektil z levé strany stal u první tyče snadnou kořistí.
     
    53:13
    Na modré čáře převzal přesnou nahrávku od svého spoluhráče Matěj Berný a tvrdou dělovkou, jež proletěla těsně vedle levé Kekulovy tyčky, prověřil pevnost zadního mantinelu.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 20. Kraučuk (Vacek), 23. Vacek (Suchý, Veverka), 30. Benák (Hendrych, Vlach), 39. Kraučuk (Jelínek, Veverka), 43. Veverka (Suchý), 46. Hrabaň (Michálek), 47. Lacina (Vlach, Michálek)


    BK Havlíčkův Brod: Kekula (Hanák) – Suchý "C", Vacek, Lacina, Benák, Bancíř, Hrabaň, M. Němec – Křížek, Jelínek "A", Kraučuk – Michálek, Abbrent, Beran – Veverka, Vlach, Hendrych – Pilný.
    HC Chrudim: Hrabánek (od 46. Štěpánek) – Benýšek, Berný "A", Bor, Janoušek, Kmoníček, Kmošek, Leder, Makovský, Novotný "A", Polák, Solnička "C", Strnad, Voldán, Voltner, Hudec.

    Rozhodčí: Zdeněk Pokorný – Marcel Mikoviny, Radim Procházka
    thejrc.org