PZ Kladno – Klášterec nO 6:4 (kon.) | Mountfield HK – Jindř. Hradec 6:1 (kon.) | Havlíčkův Brod – V.Popovice 4:0 (kon.)
Ústí n/L – Karlovy Vary B 3:2 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
4:0 (1:0, 0:0, 3:0)
HC Slavoj Velké Popovice
Neděle 12.10.2014, 14:00 • ZS Kotlina • Liga juniorů
Partner:
     
    Je dobojováno. Havlíčkův Brod zdolal velmi houževnatého soupeře v podobě Velkých Popovic 4:0, když se dvakrát trefil Tomáš Ludvík a po jedné brance přidali Michal Semrád a Jan Krajcigr. Hosté mohou žehrat především na dva góly, které inkasovali při vlastní přesilovce. Juniorka tak pokračuje ve skvělých výkonech, stejně jako starší dorost vyhrála už pošesté v řadě! Ode mě je to pro dnešek vše, děkuji vám za pozornost a přeji vám hezký zbytek víkendu. Na shledanou. (15:59:42)
     
    60:00
    Jaroslav Maňas (VPO) obdržel 2 minuty za nedovolené bránění a Petr Kuchta (HBR) dostal stejný trest za vysokou hůl.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:55
    Kapitán Adam Freisler to ještě zkoušel z mezikruží, kde se elegantními kličkami uvolnil, jenže střela mu vůbec nesedla a stala se lahůdkou pro gólmana Spáčila.
     
    59:35
    Rebelům se stále nedaří vymanit z pevného sevření.
     
    59:05
    Puk je v brodském pásmu, udrží Rebelové čisté konto?
     
    58:26
    Jakub Teršíp se protáhl podél mantinelu za brodskou obranu a z mírného úhlu na pravé straně mířil ke vzdálenější tyčce, jíž těsně minul. Vypadalo to, že puk ještě lízl beton gólmana Spáčila.
     
    57:51
    Petr Kuchta se mohl dočkat zápisu do střelecké listiny, když byl úplně sám mezi kruhy, ale nakonec o kousek přestřelil Kostkovu horní tyčku!
     
    57:19
    Středočeši ještě vrhli své síly do útoku, jenže byla to jen labutí píseň. Domácí už opět převzali otěže zápasu pevně do svých rukou.
     
    56:50
    To však rozhodně neznamená, že by na útok zanevřeli. To názorně ukazují právě teď, kdy sevřeli Velké Popovice v hloubi jejich obranného pásma.
     
    56:15
    Domácí družina už se nikam nežene a je vidět, že si chce dojít pro všechny tři body v naprosté pohodě. Cachnínovi svěřenci hlavně brání dobře střední pásmo.
     
    55:48
    A Havlíčkův Brod stále nemá dost, Velké Popovice jsou teď opravdu zralé na ručník. Kotouč se pořád pohybuje v blízkosti gólmana Kostky, který se rozhodně nenudí.
     
    55:04
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    A troufám si říct, že je s největší pravděpodobností o vítězi dnešního zápasu rozhodnuto! Rebelové se opět nastěhovali do útočného pásma, kde se po Lukášovi Breberovi chopil kotouče TOMÁŠ LUDVÍK a povedenou ranou z mírného úhlu na pravé straně propálil brankáře Kostku, čímž vstřelil dnes svůj druhý gól! Asistence: Lukáš Brebera.
     
    54:13
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Teď už to budou mít Velké Popovice opravdu hodně těžké, Rebelové dnes už podruhé udeřili při vlastním oslabení a jdou do třígólového trháku! Dominik Kittler při přečíslení 2 na 1 vzal zodpovědnost na sebe a zblízka napálil dobře postaveného gólmana Kostku, od kterého se puk odrazil před brankoviště přímo na hůl číhajícího JANA KRACIGRA, který měl ve správný čas na správném místě už snadnou úlohu uklidit kotouč do volné brány! Asistence: Dominik Kittler.
     
    53:55
    Hosté se dopustili chyby při přesilovkové kombinaci a nejenže se připravili o útočné pásmo, musí se i rychle vracet kvůli protiútoku.
     
    53:26
    Velké Popovice buší do obranného valu party z Kotliny, ale zatím jejich snaha nevyústila v kýžený gólový efekt, který by Středočeši zoufale potřebovali.
     
    53:07
    Rebelové vyhráli důležité vhazování a vyhodili. Z nejhoršího by snad už měli být venku, protože Kittler se brzy vrací na led.
     
    52:57
    Pozor, Rebelové špatně střídali a na 7 sekund půjdou do tří. Trest za příliš noho hráčů na ledě odpyká David Pazourek (HBR).
     
    52:28
    Puk je stále daleko od havlíčkobrodské brány, velké Popovice mají problémy s rozehrávkou.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 11. M. Semrád, 44. Ludvík (Brebera, Hlídek), 55. Krajcigr (Kittler), 56. Ludvík (Brebera)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Spáčil (Zelený) – Macek, A. Němec, Krajcigr, Vlček, Mendl, Lobo, M. Semrád – Brebera, Ludvík, Hlídek, Pazourek, Kuchta, Drobný, Přibyl, Kittler, Motl.
    HC Slavoj Velké Popovice: Kostka – Honc, Tabašek, Kukačka, Krch, Černý, Ruibar, Morava, Beran, Tumpach, Čásenský, Teršíp, Kopejtko, Široký, Mrva, Maňas, Freisler, Prokopec.

    Rozhodčí: Svatopluk Kopeček – Martin Klouda, Martin Musil
    thejrc.org