Sabres Vídeň – Bracknell 8:1 (kon.) | Osvětim – Karviná - ženy 2:5 (kon.)
konec
EHV Sabres Vídeň
8:1 (3:0, 3:1, 2:0)
Bracknell Queen Bees
Sobota 18.10.2014, 14:00 • Zimní stadion STaRS Karviná • Liga mistryň
Partner:
     
    Ode mě je to pro tuto chvíli vše, s konstatováním, že Vídeň poráží Bracknell přesvědčivě 8:1, se s vámi loučím. Ale ne na dlouho, už od 17:30 je na programu zlatý hřeb dnešního dne, a to bitva domácí Karviné s polskou Osvětimí, kterou pro vás budeme rovněž přenášet. Do té doby na shledanou. (16:14:17)
     
    Střely na branku ve třetí třetině (celkem):

    Vídeň – 19 (60)
    Bracknell – 3 (15)
     
    Nejlepší hráčky:

    EHV Sabres Vídeň – Kaitlin Spurlingová
    Bracknell Queen Bees – Lauren Summersová
     
    Je konec, Vídeň v závěrečném dějství podtrhla svou dominanci, když se trefily kapitánka Esther Kantorová a hattrick završila šťastnou brankou Anna Meixnerová.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:53
    Vypadá to, že už se nic zajímavějšího nestane. Puk je ve středním pásmu.
     
    59:17
    Zápas už se jen dohrává, i když Včely bojují, co jim ještě zbytky sil dovolují. Snaha se jim rozhodně upřít nedá.
     
    58:56
    Děj hry se stále odvíjí na dostřel gólmanky Bonathanové, jež má za sebou opravdu hodně náročnou šichtu. Ve svém brankovišti se dnes rozhodně nenudila.
     
    58:21
    Bracknell už znovu čelí tlaku, Vídeň je nenasytná a rána by si alespoň ještě jednou užila gólovou euforii.
     
    57:54
    Gólmanka Arnbergerová se teď blýskla ve skvělém světle, když si poradila se samostatným únikem. Předvedla skvělý reflex, když puk vyrazila od přední tyčky na poslední chvíli nad svou bránu!
     
    57:25
    I když Rakušanky dotlačily puk do sítě, už se tak stalo dávno po odpískání, protože rozhodčí odpískala postavení útočící hráčky v brankovišti. Buly ve středním pásmu.
     
    57:06
    Angličankám se podařilo získat puk a podél pravého mantinelu vyhodit až do blízkosti gólmanky Arnbergerové.
     
    56:40
    Vídeň se okamžitě zabydlela v útočném pásmu a po další pumelici z blízkosti modré čáry zacinkala horní tyčka za zády zkoprnělé gólmanky Bonathanové, jež asi vůbec nic neviděla!
     
    56:19
    Christine Newmanová (BRC) – 2 minuty – podražení.
     
    54:49
    Zápas už se chýlí ke svému konci. Uvidíme, jestli ještě stihnou hokejistky z Rakouska přidat nějakou branku a překonají stejně jako včera desítku.
     
    54:18
    Puk už znovu putuje po vídeňských holích a brankářka Bonathanová se musí ve svém brankovišti porádně ohánět proti hodně razantním střelám.
     
    54:00
    Bracknell po dlouhém snažení získal puk a osvobodil se dlouhým vyhozením.
     
    53:47
    Vídeň má na své straně trvalou územní převahu a defenziva Včel se znovu musí s vypětím všech sil bránit. Šavle se zatím potýkají se slabším zakončením.
     
    53:15
    Kimberley Laneová (BRC) – 2 minuty – hra tělem v ženském hokeji.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 2. Hyblerová (Meixnerová, Prenová), 5. Meixnerová (Spurlingová), 7. Hanserová (Hyblerová, Boultonová), 23. Spurlingová (Vigilantiová), 27. Spurlingová (Hoviová), 33. Meixnerová (Prenová), 45. Kantorová (Hyblerová), 52. Meixnerová (Boultonová) – 24. Ganneyová (Laneová)


    EHV Sabres Vídeň: Vigilantiová (od 31. Arnbergerová) – Boultonová, Hyblerová "A", Bettariniová "A", Wittichová, Granitzová, Kropfová – Kantorová "C", Prenová, Meixnerová – Spurlingová, Hanserová, Hoviová – Killisch von Hornová, Ullrichová, Schemmerlová – Vlceková.
    Bracknell Queen Bees: Bonathanová – Lambová, Highgateová, Summersová "A", Handisidesová, Graichen-Cunninghamová "C", Curtisová – Laramee-Paquetteová, Adamsová, Girdlerová – Newmanová "A", Overtonová, Eppsová – Ganneyová, Laneová, Aldridgeová – McCluskeyová.

    Rozhodčí: Maria Zemiaková (SVK) – Barbora Bednářová (CZE), Michaela Štefková (CZE)

    Diváci: 100
    thejrc.org