Havlíčkův Brod – Benátky n/J 9:0 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
9:0 (3:0, 1:0, 5:0)
HC Benátky nad Jizerou
Sobota 18.10.2014, 10:30 • ZS Kotlina (Kapacita: 4000) • Regionální liga mladšího dorostu
Partner:
     
    Pět tref ze třetí třetiny zajistilo výsledku přídomek "debakl". Benátky se po dvě třetiny bránily zuby, nehty a já nevím, čím vším dalším ještě. Rebelové měli navrch a svou herní převahu zúročili nakonec v devět gólů.

    Dámy a pánové, z Kotliny je to ode mne pro dnešek vše. Přeji Vám hezký zbytek dnešního dne a dobou chuť k sobotnímu obědu. Na počtenou se těší Richard Wagner. (12:39:31)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:44
    Benátky se pokusily o ještě jednu akci, která byl mohla znamenat alespoň čestný úspěch, avšak nedokázaly se prodrat přes modrou čáru. Domácí mají puk na holi a kontrolují konec střetnutí.
     
    58:57
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Gólové posvícení připravili Rebelové svému soupeři ve třetí periodě. Radost z předešlého gólu ještě ani neskončila a už tu byla nová salva nadšení. Václav Piskač posunul kotouč na Richarda Cachnína, jenž jej nabil mezi kruhy, kde vyslal dělovku RADIM PEJCHAL a Mašek jen smutně rozhodil rukama. Asistence: Richard Cachnín a Václav Piskač.
     
    58:21
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Rebelové přidávají ještě osmý gól. Na svědomí jej má první formace. Konkrétně VOJTĚCH HOLENDA, jeden z nejmenších hráčů na ledové ploše. Holenda využil chyby obránce a přesně mířenou střelou z brankoviště nedal Davidu Maškovi žádnou šanci na zásah. Bez asistence.
     
    57:58
    Icing Benátek vrací hru před Davida Maška. Rebelové předtím na svého soupeře zatlačili a po zblokované střele přišel výhoz na již zmíněné zakázané uvolnění.
     
    57:35
    Hostujícímu mužstvu chybí odvaha ke střele. I když předtím několikrát vystřelilo, tak při potupném útoku skončí s kotoučem většinou v rohu pásma či za brankou, kde již čekají obránci Rebelů.
     
    56:48
    Jakub Petržílka se dostal na pravém křídle k puku, ale narazil na připraveného obránce, který jej vytlačil ze střelecké pozice.
     
    55:56
    David Mašek musel na zem po průniku po levém křídle, který zakončil Radim Pejchal střelou z kruhu. Gólman Benátek podržel puk na hrudi.
     
    55:21
    Krátce po bully pálil od modré Erik Švach, ale také jeho střela zaplula jen do široké rukavice havlíčkobrodského muže s maskou.
     
    54:59
    Nyní už si ale domácí gólman na puk sáhl. Pavel Douša vystřelil z levého kruhu a jeho zakončení směřující k zadní tyči schoval Folvarský v lapačce.
     
    54:37
    Domácí přišli o kotouč a pustili tak soupeře do šance, avšak až ke střele na Folvarského to Benátky nedotáhly, v rohu pásma byly odzbrojené.
     
    53:39
    Na obou stranách pracují nervy. Rebelové se znovu natlačili před Maškovu svatyni, kde rozpoutali kolotoč nahrávek, který byl přerušen nepřesnou střelou. Puk se ale odrazil od zadního hrazení a Mašek jej pokryl pod lapačkou. Následně se strhla strkanice, po níž jsou za hrubost vyloučeni Vojtěch Veverka (HBR) a Giordo Tambelini (BEN).
     
    52:13
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Když je stroj dobře seřízen, jede bez problémů. To teď příkladně ukázala čtvrtá lajna domácích, která se krásnou kombinací dostala až ke gólu. Po ose Jakub Petržílka – Petr Kulhánek se dostal touš na levém rohu brankoviště k LUKÁŠI POKORNÉMU, pro nějž už byla hračka přehodit natahující se Maškův beton. Asistence: Petr Kulhánek a Jakub Petržílka.
     
    51:18
    Dominik Najč se dostal mezi kruhy ke střele, kterou ale podržel na své hrudi připravený Miroslav Folvarský. Následně do něj benátecký hráč zajel a strhla se menší mela.
     
    50:36
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    V podstatě bych zde mohl použít stejný úvodník, jako při trefě poslední. Před několika zápasy si domácí trenérské duo stěžovalo na střeleckou impotenci a špatnou podporu od beků. Hokejisté si to vzali zřejmě k srdci, anžto na pravém křídle poslal zpětnou nahrávku na modrou Václav Piskač a JAKUB ADAM nádhernou ranou do šibenice nic nevidícího Maška dovršil půltucet gólů. Asistence: Václav Piskač.
     
    49:59
    Benátky se poprvé v přesilovce dostaly k vážnější kombinaci. Tu zakončil z pravého rohu pásma Jakub Mařík, který si vyjel z úhlu a vystřelil. Miroslav Folvarský si pohlídal kotouč na hrudi.
     
    49:33
    U levého mantinelu došlo k souboji, po němž zůstal jeden z hostů ležet na ledě. Následně byl odveden na střídačku, kde se podrobuje lékařskému ošetření.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 8. Veverka, 14. Holenda (Petržílek), 16. Tecl (Přibyl), 34. Petržílek, 48. Tecl (Přibyl), 51. Adam (Piskač), 53. Pokorný (Kulhánek, Petržílka), 59. Holenda, 59. Pejchal (Cachnín, Piskač)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Arbelovský (30. Folvarský) – Lachman, Adam, Rubner, Horák, Marek, Krejčí, Zvěřina – Petržílek, Holenda, Piskač – Pejchal, Cachnín, Veverka – Přibyl, Tecl, Kohout – Pokorný, Kulhánek, Petržílka.
    Trenéři: Milan Kraučuk a Aleš Kraučuk.

    HC Benátky nad Jizerou: Šuhájek (16. Mašek) – Švach, Fišer, Tamborini, Vyskočil, Erbenová, Junek, Janiurek, Mařík, Donini, Šíba, Jančík, Šebíková, Douša, Čermák, Najč.
    Trenér: Kinkor.

    Rozhodčí: Jan Kubát – Jakub Capouch, David Parýzek
    thejrc.org