Banská Bystrica – Nitra 7:3 (kon.) | Košice – Skalica 2:0 (kon.) | Piešťany – Poprad 2:6 (kon.)
Martin – Žilina 1:3 (kon.) | Trenčín – Zvolen 5:2 (kon.)
konec
HC Košice
2:0 (1:0, 1:0, 0:0)
HK Skalica
sk Neděle 19.10.2014, 17:00 • Steel aréna, Košice • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    V záverečných sekundách sa už nič zaujímavé neudialo a zápas sa skončil triumfom Košíc 2:0. S týmto konštatovaním sa s vami pre dnešok lúčime a prajeme ešte príjemný zvyšok večera. (19:29:05)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:10
    Tresty pre Jánošíka a Gründlinga sú nasledovné: 5+20+10 minút osobný trest za nešportové správanie.
     
    59:10
    Zápas napokon dostal poriadne oživenie v podobe bitky! Rukavice zhodil Jánošík a Gründling a na ľadovej ploche si skutočne nič nedarovali., Víťaza ale určiť nemožno, po veľmi pekných boxerských úderoch rozhodcovia súboj prerušili.
     
    58:53
    Skalica sa bude brániť! Tomáš Méry sa prezentoval nebezpečnou hrou so zdvihnutou hokejkou.
     
    58:35
    Dnešné stretnutie sleduje 3146 divákov.
     
    58:00
    Dve minúty do konca tretej tretiny.
     
    57:14
    Medzičasom sa nám začala už posledná trojminnútovka a zápas je pre hostí podľa všetkého stratený. Pri puku sú Košičania.
     
    56:49
    Hrá sa dlho bez prerušenia, čo ale domácim hokejistom vadiť nemusí. Horšie sú na tom hostia, ktorí sa stále nevedia presadiť.
     
    55:32
    Medzičasom sa nám začala posledná päťminútovka a skončilo vylúčenie hostí. Skalica má poslednú šancu na zvrátenie tohto zápasu.
     
    55:05
    Hostia v plnom počte.
     
    54:12
    Košickí hokejisti sa napokon do pásma vrátili a poriadne to tam roztočili. Hosťujúci hokejisti si medzi kruhmi nepostrážili dorážajúceho Jánošíka a nebyť brankára, mohli prehrávať už o tri góly.
     
    53:34
    Skalica sa zatiaľ pohodlne brániť. Puk odpálil cez všetky čiary Bene a hostia môžu ísť striedať.
     
    53:05
    Skalica sa bude brániť! Ivan Jankovič oslabuje svoj tím na dve minúty za nedovolené bránenie.
     
    52:55
    Snaha sa ale uprieť nedá ani hosťujúcim hokejistom. Aj Skaličania sa síce snažia, ale dnes je pre nich domáca bránka zrejme zakliata.
     
    51:26
    Domáci Spilar zachytil prihrávku súpera a puk okamžite poslal Bartošovi pred bránku. Ten však nebol dobre otočený a spoluhráčovi prihrávku vrátil. Následný prudký pas iba preletel bránkoviskom skalického brankára.
     
    50:45
    Na ľadovej ploche sa stále nič nemení. Pri puku sú domáci hokejisti, ktorí sa síce snažia, ale v zakončení zatiaľ v tejto časti hry úspešní nie sú.
     
    49:27
    Košičanom sa darované útočné pásmo takmer podarilo využiť. Domáci hokejisti poslali na Romančíka už 27. strelu, no gólman hostí si dal opäť pozor.
     
    49:15
    Skalickí hokejisti sa museli vrátiť ku bránke, no odtiaľ sa im rozohrať nepodarilo, Dopustili sa iba zakázaného uvoľnenia.
     
    48:26
    Alebo napokon áno" Záhoráci puk v tretine udržali a dostali sa aj k strele, no tá letela iba úplne mimo priestoru troch žrdí. Melicherčík zasahovať nemusel.

    Veronika Pancuráková

    Branky a nahrávky: 18. Lapšanský (Bartánus, Hrnka), 39. Jenčík (Štrbák)


    HC Košice: Melicherčík (Hylák) – Drgoň, Štrbák, Cebák, Jánošík, Macejko, Philipp, Šeda – Spilar, Bartoš, Jenčík – Bartánus, Hrnka, Lapšanský – Bicek, Češík, Sojčík – Hinďoš, Chovan, Stupka
    HK Skalica: P. Romančík (Lipovský) – Jankovič, Gründling, Drtina, Horváth, Nechala, Pavešič, Mikéska – Vaškovič, Stloukal, Šimíček – Méry, Jabrocký, Chylo – J. Jurík, Štumpf, Bezúch – Bene, M. Romančík, Rejžek

    Rozhodčí: Štefik – Holienka, Tvrdoň

    Diváci: 3146
    ocianews.com