Zlín – Olomouc 2:3 (2:3 po s.n.) | K. Vary – Plzeň 2:1 (kon.) | Kometa Brno – Vítkovice 1:2 (po pr.)
Mountfield HK – Liberec 3:1 (kon.) | Mladá Boleslav – Sparta 3:6 (kon.) | Třinec – Litvínov 1:4 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
1:4 (0:0, 1:2, 0:2)
HC VERVA Litvínov
Neděle 26.10.2014, 18:20 • Werk Arena, Třinec (kapacita: 5200 míst) • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
    MARTYNEK - 1:4
     
    57:54
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Z ojedinělé šance dokonce hosté přidávají další branku a o vítězi utkání je zřejmě definitivně rozhodnuto! Jurčík poslal odražený kotouč na volného ROSTISLAVA MARTYNKA, ten vystřelil bez přípravy a puk skončil v síti za Hrubcem! Martynek se dnes trefil již podruhé – 1:3! Asistence: Ondřej Jurčík.
    JÁNSKÝ - 1:3
     
    48:12
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Verva využívá přesilovou hru a odskakuje do dvoubrankového vedení! Lukeš si mazácky stáhl puk na modré čáře a vypálil na Hrubce, střelu ještě dokázal tečovat PETER JÁNSKÝ a usměrnil dráhu kotouče mimo dosah třineckého gólmana – 1:3! Asistence: František Lukeš, Viktor Hübl.
    MARTYNEK - 1:2
     
    36:32
    Litvínov právě vstřelil branku!
    A Litvínov dokonce otáčí průběh zápasu během půlminutky! Třinečtí chybovali při rozehrávce, k puku se dostal ROSTISLAV MARTYNEK, pronikl do útočné třetiny a přesnou ranou vstřelil svému mateřskému klubu druhou branku – 1:2! Asistence: Filip Pavlík.
    LUKEŠ - 1:1
     
    36:02
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Nedáš, dostaneš! Otřepané klišé znovu vstupuje v platnost a Verva srovnává krok! Jánský vypálil v přečíslení z levé strany, Hrubec vyrazil betonem jen k FRANTIŠKU LUKEŠOVI, ten se rychle zorientoval a doklepl do odkryté brány – 1:1! Asistence: Peter Jánský, Petr Chaloupka.
    PLÍHAL - 1:0
     
    28:04
    Třinec právě vstřelil branku!
    Rychlý protiútok Ocelářů ovšem znamená vedoucí zásah na druhé straně! TOMÁŠ PLÍHAL si pohrál s bránícím Pavelkou, stáhl si puk na střelu a procedil jej mezi betony Francouze až do sítě – 1:0! Asistence: Kamil Kreps, Rostislav Klesla.
    Marken.cz

    Ondřej Zoubek

    Branky a nahrávky: 29. Plíhal (Kreps, Klesla) – 37. Lukeš (Jánský, Chaloupka), 37. Martynek (Pavlík), 49. Jánský (Lukeš, Hübl), 58. Martynek (Jurčík)


    HC Oceláři Třinec: Hrubec (Hamerlík) – Roth, Klesla (C), Galvas, M. Doudera, Nosek, Linhart, Trončinský – Kreps, Plíhal, Dravecký – Irgl, Polanský (A), Adamský – Rákos, Žejdl, Orsava – Cienciala, Růžička, Kindl. Trenér: Jiří Kalous.
    HC VERVA Litvínov: Francouz (Horák) – Chaloupka, Kubát, Pavlík, Sklenička, Pavelka, Zeman – Jánský, Hübl (C), Lukeš – Martynek, Hanzl, Ručinský (A) – Majdan, Piroš (A), Gerhát – Písařík, Šrámek, Jurčík. Trenér: Radim Rulík.

    Rozhodčí: Pavel Hodek, Petr Lacina – Stanislav Barvíř, Petr Blümel

    Diváci: 4445
    thejrc.org