HC Boskovice – SK Karviná 3:7 (kon.) | Ústí n/L – Kadaň 4:3 (kon.)
konec
HC Boskovice
3:7 (2:0, 0:3, 1:4)
SK Karviná
Neděle 26.10.2014, 10:00 • Zimní stadion Boskovice • Liga staršího dorostu
Partner:
     
    Domácí si sice zápas rozehráli slibně, ale vedení si po řadě chyb neudrželi a znovu prohráli, tentokrát 3:7 s Karvinou a ani dnes Boskovice body nezískaly. Domácí prohráli jedenáctý zápas v řadě a s velkou pravděpodobností to vypadá na účast v bojích o udržení. Na Boskovice ale čeká před koncem základní části ještě 7 zápasů. Jestliže by ve všech z nich získaly 3 body, pak by se s 21 body posunuli do části o postup. Musíme však počítat také ještě s nějakým bodovým ziskem týmů, které už v tabulce na 1. – 5. místě jsou. Proto tak můžeme s velkou jistotou říct, že po skončení základní části čeká na Boskovice skupina o udržení. (12:59:15)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:13
    Michal Hejduk na trestné lavici příliš dlouho nevydržel. Karviná rychle využívá – dnes již podruhé – přesilovou hru a zvyšuje svůj gólový účet na 7 gólů. Gól vstřelil Jakub Trnený (asistence Daniel Vlček).
     
    59:03
    Navíc Boskovice jsou ve třetí třetině opět trestanějším družstvem. Vyloučen hráč týmu HC Boskovice č. 24 Michal Hejduk – 2 minuty, podražení
     
    56:46
    Boskovice využívají svou první přesilovou hru v dnešním zápase. Souhra boskovických Dominiků zafungovala. Po přihrávce od Dominika Fabiánka se prokličkoval Dominik Vyskočil mezi obranou hostů a dotlačil v přesilové hře puk za záda brankáře Jakuba Ovčařiho. Na žádné drama už to ale příliš nevypadá. Ze strany domácích je to spíš jen kosmetická úprava. Karviná si výsledek dnešního zápasu na 99% pohlídá.
     
    56:23
    Vyloučen hráč týmu SK Karviná č. 27 Milan Vospálek – 2 minuty, držení hole
     
    55:15
    Karviná vstřelila branku!
    Svůj druhý gól střílí Patrik Dobrzynski. Asistence: Denis Škorpík. Stav utkání 2:6.
     
    54:40
    Na 5:2 pro hosty upravuje stejně jako při čtvrtém gólu Oskar Rzekanowski – i asistent je stejný – Daniel Vlček. K této dvojici se ještě jako asistent přidal Jakub Trnený. Aktuální styl hry hostů už zdaleka nevypadá na to, že by Boskovice mohly získat nějaké body.
     
    50:39
    Karviná po deseti minutách od začátku třetí třetiny přidává další gól. Po spoustě nevyužitých šancí hostů se až teď trefuje Oskar Rzekanowski a přidává čtvrtý gól Karviné. Hosté tak odskakují Boskovicím o dva góly.
     
    47:11
    Domácí hrají v plném počtu.
     
    45:55
    Hosté hrají v plném počtu, pokračuje přesilová hra Karviné.
     
    45:11
    Karviná bude hrát přesilovou hru 4 na 3. Vyloučen hráč týmu HC Boskovice č. 24 Michal Hejduk – 2 minuty, podražení
     
    43:55
    Současně vyloučeni hráč týmu SK Karviná č. 27 Milan Vospálek a hráč týmu HC Boskovice č. 99 Kryštof Hrubeš – 2 minuty, hrubost
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Ve druhé třetině Karviná otočila stav zápasu ve svůj prospěch. Hosté hráli úplně jiný styl hry, než v první třetině a hráči Boskovic nestíhali, Karviná si vytvořila několik dalších šancí, které měly skončit gólem, ale hráči tyto příležitosti nevyužili a tak Boskovice mohou být rády pouze za 3 góly hostů. Domácí byli ve druhé třetině trestanějším týmem. Na trestnou lavici Boskovic museli celkem čtyři hráči, kdežto hosté nedostali trest žádný...
     
    40:00
    Druhá třetina skončila. Další třetina začne přibližně v 11:25
     
    38:50
    Domácí hrají v plném počtu.
     
    36:50
    Vyloučen hráč týmu HC Boskovice č. 22 Denis Pospíšil – 2 minuty, hákování
     
    33:59
    Domácí hrají v plném počtu.

    Stanislav Scheiner

    Branky a nahrávky: 1. Šmahel (Šmíd), 19. Šmahel (Hořava, Pospíšil), 57. Vyskočil (Fabiánek) – 24. Cihlář (Trnený, Škorpík), 29. Vospálek (Frojda), 31. Dobrzynski (Wojtyla), 51. Rzekanowski (Vlček), 55. Rzekanowski (Vlček, Trnený), 56. Dobrzynski (Škorpík), 60. Trnený (Vlček)


    HC Boskovice: Nečas (Külzer J.) – Šindelář, Procházka, Hejduk, Fabiánek "C", Hořava – Hrubeš M., Šmíd, Šmahel, Pospíšil, Borovička, Vyskočil, Hrubeš K.
    Trenér: Svatopluk Vařeka
    Vedoucí družstva: Markus Külzer

    SK Karviná: Ovčaři (Žingor) – Frojda, Molč, Škorpík, Trnený "A" – Cihlář, Dobrzynski "C", Hladil, Baron, Rzekanowski, Vlček "A", Wojtyla, Vospálek
    Trenér: Jakub Zemánek
    Vedoucí družstva:Jakub Zemánek

    Rozhodčí: Vojtěch Král (hlavní rozhodčí) – Radim Procházka, Marcel Mikoviny

    Diváci: 40
    thejrc.org