Skalica – Nitra 1:8 (kon.) | Banská Bystrica – Poprad 1:2 (0:1 po s.n.) | Piešťany – Zvolen 2:5 (kon.)
Martin – Trenčín 2:3 (0:1 po s.n.) | Žilina – Košice 1:3 (kon.)
konec
HK Skalica
1:8 (0:4, 1:2, 0:2)
HK Nitra
sk Neděle 26.10.2014, 17:00Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Je koniec, Nitra roztrhala Záhorákov pomerom 8:1. O štyri góly sa postaral famózny Lukáš Novák.

    S týmto konštatovaním sa už s vami pre dnešok lúčime a prajeme vám príjemný zvyšok večera. (19:10:47)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:40
    Nitra má všetko pod kontrolou, v tomto zápase sa už nič nestane.
     
    59:16
    Nitra sa ale napokon dokázala ubrániť a puk posiala mimo priestoru svojej obrannej tretiny.
     
    58:46
    Domáci tím sa hneď usadil v útočnej tretine, ale napokon nevystrelil. Pri puku bol Chylo, no v rozhodujúcom okamihu mu zrejme chýbal kus sebavedomia.
     
    58:10
    Nitra sa bude brániť! Na trestnú lavicu odchádza hosťujúci obranca Eremenko.
     
    56:58
    Skaličania si v týchto chvíľach pred súperovým gólmanom vytvorili hneď niekoľko zaujímavých pozícií, no ani ich tlak úspešný nebol.
     
    56:40
    Obrovská šanca Skalice aspoň na kozmetickú úpravu skóre. Na modrej čiare prihrávku vystihol Drtina, vpálil do pásma, ale Lakosil sa predviedol ukážkovým zákrokom lapačkou a druhýkrát v tomto zápase neinkasoval.
     
    55:56
    Ťažko teraz k dianiu na ľadovej ploche niečo napísať. Hra sa prelieva z jednej strany na druhú, ale o všetkom je už rozhodnuté.
     
    55:29
    Ďuriš to v bránke domácich skutočne nemá jednoduché. Po ľavej strane sa teraz natlačil do zakončenia Mráz, no jeho strela opečiatkovala iba konštrukciu bránky.
     
    54:12
    Na opačnej polovici ľadovej plochy sa hostia rýchlo presunuli až do zakončenia. Tam po tvrdej Nádašdiho strele dostal Ďuriš puk priamo do masky, ale rozhodcovia hru neprerušujú.
     
    53:35
    Skalica by v závere už iba nerada inkasovala. Hostia sa snažia o prechody do útoku, kde by chceli nerozchytaného Lakosila prekvapiť, ale opäť ich zastavil iba ofsajd.
     
    52:45
    Skalickí hokejisti nastrelili puk na zadný mantinel za Lakosila. Tam sa ho pokúšal vydolovať Bene, no proti presile súpera na to nemal žiadnu šancu.
     
    51:49
    Skalica chcela ísť do útoku, ale zastavil ju iba ofsajd.
     
    51:23
    Skaličania rozohrávali puk od vlastnej bránky, ale Nitra im situáciu vôbec neuľahčila vysokým forčekingom. Hostia sa ešte pokúsia upraviť skóre a potešiť fanúšikov aj desiatimi gólmi.
     
    50:57
    Po dlhej dobe si na puk siahol aj brankár Lakosil. Od modrej čiary jeho pozornosť preveril Pavešic, ale nešlo o náročnú strelu.
     
    50:00
    Pred nami je posledných desať minút tohto zápasu. Domáci hokejisti si prajú, aby sa čas posunul tentokrát o hodinu dopredu a aby už boli na ceste k manželkám.
     
    49:34
    Pozitívnou správou je, že obranca Michal Novák je už späť na ľadovej ploche. Tvrdý úder hokejkou do sánky predýchal akoby to nič nebolo.
     
    48:40
    V Skalici je rozhodnuté a hosťujúci fanklub si pýta desinu v sieti domácich. Hostia si to skutočne zaslúžia, dnes svojho súpera k ničomu nepustili.
     
    47:26
    Nitra dala gól!

    Okamžite po buly Nitra vyvinula na súpera neúnosný tlak, ktorý je spečatený ôsmym gólom v sieti Skalice, prvýkrát však inkasuje Ďuriš. ROMAN TOMÁNEK dostal puk na pravú stranu pred úplne odkrytú sieť a ku svojim štyrom asistenciám tak nemal problém pridať aj gól. Asistencie: Jozef Stümpel, Lukáš Novák.

    Veronika Pancuráková

    Branky a nahrávky: 27. Vaškovič (Jankovič, Gründling) – 7. Slovák (Lelkeš, H. Ručkay), 13. L. Novák (Tománek, Mezei), 17. Mráz (Bajtek, H. Ručkay), 19. L. Novák (Stümpel), 33. L. Novák (Tománek), 37. Novák, 41. Novák (Stümpel, Tománek), 48. Tománek (Stümpel, L. Novák)


    HK Skalica: Romančík (41. Ďuriš) – Jankovič, Gründling, Drtina, Horváth, Mikéska, Pavešic – Vaškovič, Stloukal, Šimíček – Bene, Méry, Chylo – Jurík, M. Romančík, Bezúch – Rejžek, Dvonč
    HK Nitra: Lakosil – Nádašdi, Jass, Mezei, M. Novák, Eremenko, Milo, Bednár – Slovák, Stümpel, Nádašdi – Tománek, Lelkeš, H. Ručkay – Pupák, Štefanka, J. Ručkay – Bajtek, Mráz

    Rozhodčí: M. Novák, Junek, Tvrdoň

    Diváci: 939
    thejrc.org