Mountfield HK – Třinec 1:5 (kon.)
konec
Mountfield HK
1:5 (1:2, 0:2, 0:1)
HC Oceláři Třinec
Čtvrtek 20.11.2014, 18:00 • Zimní stadion v Hradci Králové • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:19
    A ještě si přesilovou hru vyzkouší i Oceláři. Za krosček je vyloučen Collin Valcourt (HKR).
     
    54:23
    Ani Tvrdíkova střela k úspěchu nevedla, domácí si zahrají vteřinu dvojnásobné přesilovky. Je jasné, že nedisciplinovanost svých svěřenců určitě třinecký lodivod Jiří Kalous na tiskové konferenci ostře zmíní. Kamil Kreps (TRI) – 2 minuty za hákování.
     
    52:25
    Hosté si v plném počtu zas tak moc dlouho nezahráli a už putují na lavici hanby znovu. Menší trest za držení protihráče vyfasoval Erik Hrňa (TRI).
     
    49:40
    Další početní výhoda pro Hradec Králové. Milan Doudera (TRI) poslal puk z vlastní třetiny mimo kluziště a pyká za zdržování hry.
     
    42:12
    Aktivní junior Ondřej Kovářů si na soupeři vykoledoval nedovolený zákrok. Za sekání odchází k trestoměřičům Erik Hrňa (TRI), domácí mají šanci dostat se z mizérie využitou přesilovkou.
     
    36:59
    Domácí brankář Pavel Kantor (HKR) se ohnal po Jiřím Polanském, který jel pro puk za bránu. Polanského poslal na zem, což je faul. Menší trest za podražení odsedí Martin Pláněk. Hosté mají 17 sekund přesilovky 5 na 3.
     
    35:17
    A naopak si sami zahrají početní výhodu, domácím tak mohou ukázat, jak se to hraje. Bohumil Jank (HKR) pyká za hákování.
     
    32:39
    12 sekund hry 5 na 3 pro domácí. Milan Doudera (TRI) je vyloučen za podražení.
     
    30:52
    Vteřinu si hosté zahrají ve třech, přesilovka domácích tak bude bez přestávky pokračovat. Za hákování si menší trest odpyká Marek Růžička (TRI). Zadaří se už domácím?
     
    28:53
    Hosté hráli v šesti, a tak si dvě minuty zahrají ve čtyřech – tedy aspoň v to doufají. Trest za příliš mnoho hráčů na ledě odpyká Jiří Polanský (TRI).
     
    21:03
    Nakonec si domácí vybojovali svou druhou přesilovku v zápase. Za hákování je vyloučen obránce David Nosek (TRI).
     
    18:23
    Domácí stadion signalizoval faul a Pavel Kantor už vyjížděl z branky. Jenže rozhodčí neposoudili třinecký zákrok jako nedovolený, naopak pár sekund nato posílá sudí Hribik za katr Tomáše Mertla (HKR) za držení.
     
    03:04
    Následuje nedovolené bránění Jakuba Matyáše (TRI) a Hradec si zahraje první přesilovku zápasu.
    Marken.cz

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 16. Nedvídek (Frühauf) – 11. Kreps (Orsava), 18. Foltýn (Nosek), 38. Trončinský (Polanský), 39. Polanský (Nosek, Dravecký), 41. Orsava (Žejdl, Kreps)


    Mountfield HK: Kantor (Pavelka) – Pláněk, Vydarený, Slovák, Jank, Frühauf, Mikuš, Piegl – Dej, Mertl, Šimánek "C" – Tvrdík, Kukumberg, Červený – Beránek, Kopta, Valcourt – Kovářů, Pilař, Nedvídek. Trenér: Peter Draisaitl.
    HC Oceláři Třinec: Hrubec (Hamerlík) – Trončinský, Linhart, Nosek, L. Doudera, Matyáš, M. Doudera, Foltýn – Hrňa, Kreps, Orsava – Dravecký, Polanský "C", Adamský – Rákos, Růžička, Rufer – Jašek, Kindl, Matuš – Žejdl. Trenér: Jiří Kalous.

    Rozhodčí: Fraňo, Hribik – Barvíř, Blümel.

    Diváci: 4226
    bahis siteleri