Mountfield HK – Třinec 1:5 (kon.)
konec
Mountfield HK
1:5 (1:2, 0:2, 0:1)
HC Oceláři Třinec
Čtvrtek 20.11.2014, 18:00 • Zimní stadion v Hradci Králové • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
    Jakub ORSAVA - 1:5
     
    40:23
    Třinec právě vstřelil branku!
    A je hotovo. Hradeckou obranu zachvátil na 23 sekund požár, který končí pátým gólem hostů. Nepřehlednou situaci zakončila Krepsova přihrávka volnému JAKUBU ORSAVOVI, který byl sice faulován, přesto stačil poslat puk o břevno na místo určení – 1:5. Asistence: Lukáš Žejdl, Kamil Kreps.
    Jiří POLANSKÝ - 1:4
     
    38:55
    Třinec právě vstřelil branku!
    Třinec vyučuje přesilovky a domácím se zápas pomalu rozplývá mezi prsty. Od modré vyslal puk do skrumáže David Nosek a černá guma se odrazila k nehlídanému JIŘÍMU POLANSKÉMU. Ten sice musel dorážet hodně krkolomně, ale i s hokejkou mezi nohama to zvládl a na kostce už svítí stav 1:4! Asistence: David Nosek, Vladimír Dravecký.
    Marek TRONČINSKÝ - 1:3
     
    37:16
    Třinec právě vstřelil branku!
    Šťastný gól, ale i takové se počítají. Oceláři využívají přesilovku a vedou už o dva góly! MAREK TRONČINSKÝ hledal křižným pasem svého parťáka před brankou, ale Rudolf Červený nešťastně srazil puk bruslí do Kantorova protipohybu – 1:3. Asistence: Jiří Polanský.
    Michael FOLTÝN - 1:2
     
    17:41
    Třinec právě vstřelil branku!
    Netrvalo to vůbec dlouho a Třinec si bere své vedení zpátky! Hosté měli k dispozici ponechanou výhodu, ovšem vylučovat se nebude. Ve spolupráci dvou obránců narýsoval David Nosek od zadního hrazení krásnou přihrávku MICHAELU FOLTÝNOVI, který se do puku opřel z první a slaví svůj první extraligový gól kariéry – 1:2! Asistence: David Nosek.
    Lukáš NEDVÍDEK - 1:1
     
    15:58
    Mountfield právě vstřelil branku!
    A máme vyrovnáno! Hostující defenzíva se potřetí za krátký čas rozestoupila a tentokrát už Hrubec inkasuje. Od modré dloubl puk za záda tří hostujících hráčů Peter Frühauf, v gólové pozici čekal LUKÁŠ NEDVÍDEK. Chvíli počkal, pak ho ale přesně poslal za vyrážečku a je to 1:1! Asistence: Peter Frühauf.
    Kamil KREPS - 0:1
     
    10:03
    Třinec právě vstřelil branku!
    Silná třinecká pasáž je oceněna prvním gólem zápasu! Hradečtí propadli na vlastní modré čáře, dopředu se po pravém hrazení vydal Jakub Orsava. Narýsoval krásnou přihrávku do tandemu KAMILU KREPSOVI, který z první poslal puk bekhendem za Kantorova záda – 0:1! Asistence: Jakub Orsava.
    Marken.cz

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 16. Nedvídek (Frühauf) – 11. Kreps (Orsava), 18. Foltýn (Nosek), 38. Trončinský (Polanský), 39. Polanský (Nosek, Dravecký), 41. Orsava (Žejdl, Kreps)


    Mountfield HK: Kantor (Pavelka) – Pláněk, Vydarený, Slovák, Jank, Frühauf, Mikuš, Piegl – Dej, Mertl, Šimánek "C" – Tvrdík, Kukumberg, Červený – Beránek, Kopta, Valcourt – Kovářů, Pilař, Nedvídek. Trenér: Peter Draisaitl.
    HC Oceláři Třinec: Hrubec (Hamerlík) – Trončinský, Linhart, Nosek, L. Doudera, Matyáš, M. Doudera, Foltýn – Hrňa, Kreps, Orsava – Dravecký, Polanský "C", Adamský – Rákos, Růžička, Rufer – Jašek, Kindl, Matuš – Žejdl. Trenér: Jiří Kalous.

    Rozhodčí: Fraňo, Hribik – Barvíř, Blümel.

    Diváci: 4226
    bahis siteleri