Helas Brno – Slavia 6:0 (kon.)
konec
Helas Brno
6:0 (3:0)
SK Slavia Praha
Středa 26.11.2014, 19:30 • SH KP Brno (nová hala) • 1. Futsal liga
Předzápasové kurzy
     
    To je ode mě z Brna vše. Přeji příjemné prožití středečního večera a budu se na vás těšit v sobotu u zápasu 2. futsalové ligy mezi brněnským Nasanem a Vyškovem. Do té doby na shledanou! (21:06:58)
     
    Je konce. Po dvou poločasech 3:0 ve prospěch domácích hráčů se logicky radují z vítězství právě futsalisté Helasu. Efektivita byla jednoznačně na brněnské straně, i hráči Slavie měli několik zajímavých šancí, ovšem nenaložili s nimi podle představ a podle toho také vypadá výsledek. Gólman Šimon chytal obstojně a byl důležitým článkem brněnského úspěchu.
     
    Konec zápasu.
     
    39:31
    Zápas se dohrává na útočné půlce hostů, avšak další z pražských akcí končí po špatně přihrávce mimo vymezený herní prostor.
     
    39:07
    Pohledná brněnská kombinace nebyla nebezpečná, Krajč se sklouzl po zemi a chytil míč do rukavic, aby vzápětí nechal rozehrávat obránce.
     
    38:03
    Ukázkovou obrannou práci předvedl Josef Havel, který se bleskově vrátil a nenechal unikajícího futsalistu Slavie ohrozit Šimonovu svatyni.
     
    37:31
    Nepřesná střela hostujícího celku se neujala, Šimon v poklidu kontroloval nepřesnou trajektorii kulatého předmětu.
     
    36:45
    Helas Brno právě vstřelilo branku!
    Šlo o úplně stejnou brankovou akci jako před minutou. JAKUB LIDMILA se dostal k balonu a nekompromisně se trefoval do úplně prázdného prostoru, který nikdo nestřežil. Bez asistence.
     
    35:16
    Helas Brno právě vstřelilo branku!
    Hra bez brankáře se hostům nevyplatila. JAKUB LIDMILA se zmocnil na své půlce míče a poslal jej z jednoho konce hřiště až na stranu opačnou. Slavia nebude mít v příštích minutách jednoduchou pozici. Bez asistence.
     
    34:44
    Havel si nezpracoval ideálně přihrávku, která letěla přes celou šířku hřiště. V posledních chvílích tvoří kombinaci hlavně hosté a drží se v útoku.
     
    33:53
    Slavia hraje bez gólmana s hráčem navíc, defenziva Helasu je pod tlakem a musí bránit na své polovině.
     
    33:12
    David Cupák se dostal do úzkých a jediným východiskem bylo vrátit míč dozadu na Šimona, hraje se z jedné strany na druhou.
     
    32:11
    Situace 3 na 2 v podání hráčů Slavie nebyla úspěšná, kulatý předmět si to namířil za autovou čáru a rozhodčí přerušují hru.
     
    31:24
    Překvapivou střelou se prezentoval Cupák, jenže pokus letěl jen do boční sítě a nevyrušil Krajče z koncentrace.
     
    30:53
    Lacko se dostal k balonu nedovoleným způsobem, míč zůstává v držení Slavie.
     
    30:12
    Samostatný únik hostujícího futsalisty zneškodnil pohotovým vyraženým brankář Helasu! Tady opravdu mnoho nechybělo.
     
    29:33
    Havel dostal nahrávku do velice nadějné pozice, ovšem střelec zkusil střelu lobem, ten mu příliš nevyšel, protože šel o malý kousek vedle.
     
    29:03
    Zajímavý pokus hostujícího mužstva ani k Šimonovi nedoletěl, pozorný obránce vložil nohu do dráhy míče a zklidnil poměry před bránou.
     
    28:37
    Havel rozehrával standardní situaci, napálil jen hbitého gólmana Krajče a své ofenzivní dovednosti nyní budou chtít předvést Pražané.

    Tadeáš Mima

    Branky: 3. Ovčačík (Havel), 19. Lacko (D. Cupák), 19. Lerch (D. Cupák), 25. D. Cupák (Ovčačík), 36. Lidmila, 37. Lidmila

    Karty:   17. Homola (SLA)


    Helas Brno: Šimon (Dang) – D. Cupák, Lacko, Havel, Sýkora, Lerch, Lidmila, Vlach, Havlík, Klimeš, Ovčačík, V. Cupák, Šplíchal
    SK Slavia Praha: Krajč (Malina) – Brychta, Eisenreich, Homola, Hrdina, Matějka, Novotný, Vandas, Vejvoda, Žampa, Pospíšil
    bahis siteleri