Helas Brno – Slavia 6:0 (kon.)
konec
Helas Brno
6:0 (3:0)
SK Slavia Praha
Středa 26.11.2014, 19:30 • SH KP Brno (nová hala) • 1. Futsal liga
Předzápasové kurzy
     
    36:45
    Helas Brno právě vstřelilo branku!
    Šlo o úplně stejnou brankovou akci jako před minutou. JAKUB LIDMILA se dostal k balonu a nekompromisně se trefoval do úplně prázdného prostoru, který nikdo nestřežil. Bez asistence.
     
    35:16
    Helas Brno právě vstřelilo branku!
    Hra bez brankáře se hostům nevyplatila. JAKUB LIDMILA se zmocnil na své půlce míče a poslal jej z jednoho konce hřiště až na stranu opačnou. Slavia nebude mít v příštích minutách jednoduchou pozici. Bez asistence.
     
    33:53
    Slavia hraje bez gólmana s hráčem navíc, defenziva Helasu je pod tlakem a musí bránit na své polovině.
     
    30:12
    Samostatný únik hostujícího futsalisty zneškodnil pohotovým vyraženým brankář Helasu! Tady opravdu mnoho nechybělo.
     
    29:33
    Havel dostal nahrávku do velice nadějné pozice, ovšem střelec zkusil střelu lobem, ten mu příliš nevyšel, protože šel o malý kousek vedle.
     
    27:36
    Ovčačík si výborně naběhl na přihrávku a ještě zkoušel před brankou hledat nehlídaného Davida Cupáka, ale tomu balon utekl a ze šance ve finále nic nebude.
     
    24:33
    Helas Brno právě vstřelilo branku!
    Další brněnský ofenzivní výpad slaví úspěch. Střelecky se zkoušel prosadit Jan Ovčačík, Krajč si sice sáhl na balon, avšak proti hlavičce DAVIDA CUPÁKA už nezasáhl. Asistence: Jan Ovčačík.
     
    20:38
    Krajč byl až moc vepředu a mohl děkovat brněnskému útočníkovi, že se netrefil do vymezeného prostoru branky! Při letu se ještě balon otřel o tyč.
     
    19:58
    Ovčačík se v samém závěru poločasu ještě rozhodl zahrozit před Krajčem, ovšem gólmana neohrozil podle představ a rozvlnil pouze ochrannou síť.
     
    18:58
    Helas Brno právě vstřelilo branku!
    Náskok Helasu je nyní znovu o kousek výraznější. Domácí postupovali na hostující klec ve třech lidech, David Cupák přenechal kulatý předmět ke střele do úplně odkrytého prostoru mezi tyčemi STANISLAVU LERCHOVI a ten se nemýlil. Asistence: David Cupák.
     
    18:02
    Helas Brno právě vstřelilo branku!
    O změnu skóre se postaral IVAN LACKO, ten tečoval míč letící z pravého křídla a Krajč nebyl schopen na změněný směr balonu nijak zareagovat. Asistence: David Cupák.
     
    17:15
    Novotný se položil do dělového výpalu, Šimon však nenechal nic náhodě a likviduje jedovatý pokus Slavie.
     
    16:50
    Jan Homola (Slavia) obdržel žlutou kartu za svůj nedovolený zákrok.
     
    14:55
    Krásným způsobem se do míst před kasou dostal Antonín Hrdina, Šimon se natáhl a odrazil balon pryč z nebezpečného prostoru!
     
    07:34
    Šimon musel čelit těžké střele hráče, jenž stál jen pár kroků od branky. Akce končí poté, co právě brněnský strážce bezchybně zasáhl rukavicemi!
     
    05:20
    David Cupák nahrával spoluhráči do vyložené příležitosti, ale finální rána letěla vedle brankového prostoru!
     
    02:28
    Helas Brno právě vstřelilo branku!
    O povedený brněnský začátek se postaral úspěšně centrující Josef Havel, jenž našel přesně nohu JANA OVČAČÍKA a ten dělovou ranou propálil gólmana. Asistence: Josef Havel.

    Tadeáš Mima

    Branky: 3. Ovčačík (Havel), 19. Lacko (D. Cupák), 19. Lerch (D. Cupák), 25. D. Cupák (Ovčačík), 36. Lidmila, 37. Lidmila

    Karty:   17. Homola (SLA)


    Helas Brno: Šimon (Dang) – D. Cupák, Lacko, Havel, Sýkora, Lerch, Lidmila, Vlach, Havlík, Klimeš, Ovčačík, V. Cupák, Šplíchal
    SK Slavia Praha: Krajč (Malina) – Brychta, Eisenreich, Homola, Hrdina, Matějka, Novotný, Vandas, Vejvoda, Žampa, Pospíšil
    thejrc.org