Havlíčkův Brod – Krkonoše 6:2 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
6:2 (1:0, 4:2, 1:0)
HC Krkonoše
Sobota 29.11.2014, 14:45 • ZS Kotlina • Liga staršího dorostu
Partner:
     
    Je konec, v závěrečném dějství nádhernou ranou upravil na konečných 6:2 pro Rebely Jakub Lacina. Domácí si tak užívají v hloučku u gólmana Hanáka zaslouženou vítěznou radost a do nadstavbové části budou vstupovat v dobrém psychickém rozpoložení, protože poslední kolo nakonec zvládli. Ode mě je to pro dnešek z Kotliny vše, děkuji vám za pozornost a přeji vám příjemný zbytek víkendu. (16:48:28)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:48
    Jenže třetí branky už se s nejvyšší pravděpodobností nedočkají. Na lavici hanby míří Daniel Černý (KRK), protože jeho tým hrál v šesti.
     
    59:34
    Ještě jednou zasáhl gólman Hlubuček, který ránu z prostoru kruhů vyrazil svými betony. Jeho spoluhráči ještě spěchají s pukem kupředu.
     
    59:05
    Rebelové u své modré čáry drží puk a rozehrávají velmi rozvážně. Nemají kam spěchat.
     
    58:50
    Domácí už nechtějí znovu inkasovat, podél pravého mantinelu jen posunuli kotouč do útočného pásma.
     
    58:28
    Domácí se dobře pohybují ve středním pásmu, kde svému soupeři nedávají vůbec žádný prostor pro kombinaci či únik.
     
    58:13
    Havlíčkův Brod vyhodil na zakázané uvolnění. Utkání už se jen dohrává. Buly po pravé ruce havlíčkobrodského gólmana Hanáka.
     
    57:57
    Rebelové už jsou v plném počtu, ubránili se bez úhony a udrželi čtyřbrankový náskok.
     
    57:44
    Domácí vyhráli vhazování a osvobodili se.
     
    57:41
    Hůř už to snad ani udělat nešlo! Gólman Hanák vyjel daleko ze svého brankoviště a Štěpán Sedláček tím byl tak překvapený, že mu kotouč utekl z hole až do rohu pásma!
     
    57:41
    A pozor, je tu trestné střílení pro Krkonoše! Štěpán Sedláček se prohnal kolem brodských beků a byl podražen před brankou Jakubem Lacinou!
     
    57:14
    Rebelům se povedlo vyhodit.
     
    56:56
    René Mach převzal puk v pravém kruhu a pokoušel se z úhlu překvapit brankáře Hanáka, ale do střely mu vložil svou hůl Jan Vacek.
     
    56:25
    Rebelové sice vyhráli souboj u hrazení, do kterého se zapojilo hodně hráčům ale Jan Jelínek ani Jan Vacek nedokázali vyhodit.
     
    56:08
    Hosté už si přihrávají v přesilovkovém postavení.
     
    55:56
    Horalové ještě mají šanci s nepříznivým stavem v závěru utkání něco udělat, protože si zahrají v početní převaze. Lukáš Křížek (HBR) se provinil napadením.
     
    55:37
    Sledujeme teď snahu Rebelů o zisk útočného pásma, která je však zatím neúspěšná. Hosté dobře střeží svoji modrou čáru.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 6. Králíček (Kopic), 22. Cejpek (Beran, Michálek), 24. Kraučuk (Jelínek, Křížek), 38. Křížek (Jelínek), 39. Kraučuk (Suchý, Jelínek), 45. Lacina – 25. Mach (Jiřička), 32. Cerman (Sedláček)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Kekula (od 33. Hanák) – Suchý "A", Vacek, Lacina, Bancíř, Benák, Kopic – Křížek, Jelínek "A", Kraučuk – Michálek, Cejpek "C", Beran, Hendrych – Králíček, Pilný.
    HC Krkonoše: Hlubuček (Sobotka) – Špetla, Kynčl, Jiřička, Vitoušek, Tatar, Koblasa, Sedláček, Věříš, Rychlovský, Václavec, Šebek, Černý, Šuráň, Cerman, Mach.

    Rozhodčí: Tomáš Kukeně – Jan Tasch, Tomáš Krejčí
    thejrc.org