Motor ČB – Most 5:1 (kon.) | Jihlava – Šumperk 7:3 (kon.) | Třebíč – Havlíčkův Brod 4:2 (kon.)
Ústí n/L – Chomutov 3:4 (kon.) | Havířov – Benátky n/J 5:0 (kon.) | Prostějov – Kadaň 4:3 (2:1 po s.n.)
Kladno – Litoměřice 2:4 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
7:3 (3:1, 1:1, 3:1)
DRACI PARS ŠUMPERK
Středa 10.12.2014, 17:30 • Horácký zimní stadion, Jihlava • 1. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    S konstatováním, že HC Dukla Jihlava vítězí na svém ledě nad Draky ze Šumperka poměrem 7:3 se s Vámi loučí a hezký večer přeje Tomáš Lysý. (20:29:29)
     
    Dnešní zápas je u konce. Jihlavy měla po celý zápas převahu a vyjma situací při vyrovnání na 1:1 a snížení na 2:3 se nemusela o vítězství strachovat. Rozhodl zřejmě gól Richarda Diviše sedm vteřin před koncem druhé třetiny, který Dukla odskočila na 4:2 a třetí třetinu si již bezpečně pohlídala.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:30
    Utkání se naprosto v klidu dohrává, a to před brankou Šumperka.
    Daniel VRDLOVEC - 7:3
    Celé utkání můžete sledovat živě na www.hzstv1.cz
     
    58:06
    Draci právě vstřelili branku!
    Hosté využívají přesilovou hru. V nepřehledné situaci před brankou Sáblíka se k puku dostal DANIEL VRDLOVEC, který jej doslova propasíroval do sítě. Asistence: Mikuláš Rimmel.
     
    57:47
    Bude se ještě jednou vylučovat. Marek Prokš (JIH) je vyloučen na dvě minuty za podražení.

    Na vyloučení: 4-5.
    Vyššá tresty: 1-0.
    Zdeněk ČÁP - 7:2
    Celé utkání můžete sledovat živě na www.hzstv1.cz
     
    57:00
    Dukla právě vstřelila branku!
    Sedmý gól je tady, jak je to jednoduché, dalo by se říci. Na levé straně modré čáry se ujal puku ZDENĚK ČÁP, nahodil jej na branku a kotouč nakonec i díky přispění jednoho z dotírajících jihlavských útočníků skončil v brance. Bez asistence.
     
    55:57
    Anděl se šikovně prodral do útočného pásma a zpoza branky hledal pasem mezi kruhy některého ze svých spoluhráčů, kteří však jeho úmysl nepochopili.
     
    55:09
    Po další střele od modré v podání Holíka má Sáblík puk ve své moci. Domácí muž v masce je nyní jistý a nepřipoští žádné komplikace.
     
    53:48
    Dvě rychlá zakázaná uvolnění za sebou. Jihlava nic nevymýšlela a prostě poslala puk až k Zelenkovi.
     
    52:59
    Hosté, ač prohrávají, staále se snaží s výsledkem něco udělat. Holíkův pokus od modré skončil na levém betonu Sáblíka, který krátce na to raději podržel puk ve výstroji a přerušil hru, aby jeho spoluhráči mohli jít střídat.
     
    51:03
    A další hezká kombinace domácích, kdy z první zakončoval Richard Diviš. Také tentokrát byl Zelenka úspěšný a vyrazil jeho střelu daleko od svých třech tyčí. Jihlava se nyní hokejem baví, to je vidět.
     
    50:45
    Diviš našel na pravém kruhu výborným pasem Zadražila, který si ještě popojel blíže k brance. Trefil však jen výstroj Zelenky.
     
    49:49
    Ani Roman Mikeš nebyl daleko od svého gólu. Výborně vystihl akci hostí, po pravé straně projel do pásma a z pravé strany vystřelil pumelici, která nadělala Zelenkovi spoustu starostí.
     
    49:09
    Domácí kombinují v pásmu před brankou Zelenky, tentokrát však nikterak úspěšně. Ale zatím se v útočném pásmu drží, o tom žádná.
     
    48:13
    Hned z protiútoku se po pravé straně prodral k Sáblíkově levé tyčce Aleš Staněk a trefuje brankovou konstrukci!
    Filip DUNDÁČEK - 6:2
    Celé utkání můžete sledovat živě na www.hzstv1.cz
    Marken.cz

    Dominik Mihailescu

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 1. Čachotský (Diviš, Mikeš), 7. Seman (Dobrovolný, Melenovský), 13. Březina (Čáp, Prokš), 40. Diviš, 45. Důras (Anděl), 48. Dundáček (Anděl, Prokš), 57. Čáp – 2. Drtil (Starý, Plášek), 34. M. Haas (Moskal), 59. Vrdlovec (Rimmel)


    HC Dukla Jihlava: Sáblík (Šťastný) – Kaláb, Štebih, Čáp, Dundáček, Grman, Dobrovolný, Schejbal, Zadražil – Diviš, Mikeš, Čachotský – Seman, Melenovský, Důras – Anděl, Březina, Prokš – Střecha, Jícha. Trenér: Petr Vlk.
    DRACI PARS ŠUMPERK: Koutský (41. Zelenka) – Bail, Holík, Prokop, Sedlák, Starý, Drtil, Beneš, Brunec – Velecký, Vrdlovec, M. Haas – R. Haas, Moskal, Staněk – Žálčík, Rimmel, Vachutka – Kužílek, Popelka, Plášek. Trenér: Radek Kučera.

    Rozhodčí: René Trombík – Karel Lukš, Jiří Novák

    Diváci: 1015
    bahis siteleri