Poprad – Košice 4:6 (kon.) | Nitra – Trenčín 2:0 (kon.) | Zvolen – Martin 1:2 (1:2 po s.n.)
Skalica – Banská Bystrica 6:4 (kon.) | Žilina – Piešťany 4:3 (kon.)
konec
HK Poprad
4:6 (3:0, 1:4, 0:2)
HC Košice
sk Neděle 14.12.2014, 16:30 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ak môžem zhodnotiť a skonštatovať stretnutie, videli sme tu naozaj zaujímavý a najmä perfektný výkon, ktorým sa však oveľa viacej môžu pýšiť Košičania. Tí po prvej tretine prehrávali už 3:0, ale následne dokázali ešte vyčarovať úsmev svojím fanúšikom, ktorí ich prišli podporiť do Popradu a taktiež aj určite ostatným priaznivcom Košíc, ktorí tento zápas sledovali napríklad aj na webe Onlajny.eu.

    Toto bol teda posledný zápas pred reprezentačnou prestávkou, my sa vám z Popradu ohlásime 30. decembra, keď Poprad doma privíta Skalicu.

    Prajeme príjemný zvyšok večera a úspešný nástup do nového pracovného týždňa. Dočítania priatelia! (18:42:40)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:48
    Popradskí hokejisti sa ešte snažili, Makovský nahadzoval pred bránu, no ďalej to neprinieslo úspech.
     
    59:20
    Radoslav Suchý to už teraz nechal tak a Hyláka vyskúšal strelou z obranného pásma cez stred ihriska. Gólman Košíc však bezpečne zachytával do svojej výstroje a ihneď rozohral.
     
    58:43
    Popradčania sa ešte nejako snažia streliť gól, Macík teraz spoza brány nahadzoval pred bránkovisko, kde tam mal Boltuna, ale neúspešne.
     
    58:18
    Radek Philipp bezpečne dostal puk z obranného pásma von cez všetky čiary, Malina ho ešte zachytil, aby z toho nebolo zakázané uvoľnenie.
     
    57:58
    Arne Kroták sa zmocnil puku za bránou, následne potiahol puk až do medzikružia, odkiaľ sa snažil prekvapiť Hyláka, no mieril len nad bránu.
     
    57:28
    Tomáš Sýkora rozohrával novú popradskú akciu, no neúspešne. Popradčania sú priamo úmerne s časom bezradnejší a bezradnejší.
     
    Dnešné stretnutie sleduje 2043 divákov.
     
    56:27
    Arne Kroták sa zmocnil puku v rohu klziska, následne ho však bezpečne a čisto odzbrojil Adam Jánošík, ktorý poslal puk von do stredného pásma.
    JENČÍK - 4:6
     
    55:24
    Košice dali gól!
    Oceliari strieľajú aj šiesty gól do Kostúrovej siete. Bartoš si spracoval puk na pravom krídle, zatiahol ho na pravý kruh. Odtiaľ skvelou prihrávkou do medzikružia našiel RICHARDA JENČÍKA, ktorý pohotovou strelou pod hornú žŕdku pridáva šiesty klinec do rakvy!
    Asistencia: Peter Bartoš.
     
    54:52
    Samuel Takáč sa pretláčal do zakončenia po pravom krídle, no pri mantineli v útočnom pásme ho s prehľadom zastavili Drgoň spoločne so Šedom a puk odpratali do bezpečia.
     
    54:34
    Podtatranci získali puk, Jaroslav Kasík ho vzal za bránu. Následne vyčkáva, kým mu na ľad vykorčuľujú oddýchnutí spoluhráči.
     
    53:10
    Puk sa od Drgoňa v strednom pásme nejako zvláštne odrazil, Bartánus sa teda na moment odpútal od Fabiana, ale ďalej sa už nedostal, pretože ho zastavil druhý popradský obranca, a to Jakub Makovský.
     
    52:32
    Richard Jenčík sa s pukom zastavil za popradskou bránou, potom sa snažil vynervovať hokejistov Popradu, Hinďoš sa tam uvoľnil, no napokon z toho nič nebolo.
     
    51:37
    Radoslav Suchý predviedol svoju delovku, keď pálil od modrej čiary, no jeho projektil napokon letel iba tesne vedľa pravej žrde Hylákovej brány.
     
    51:29
    Andreas Štrauch zaviezol puk do útočného pásma po ľavom krídle, no potom už kľučkou neuspel proti pozornému Matúšovi Chovanovi, ktorý ho s istotou obral o puk a nakoniec iba vyhodil na zakázané uvoľnenie.
     
    50:49
    Košičania začínajú už pomaly viac sústreďovať svoju hru na defenzívu, teraz dokonale zdvojili Matúša Paločka, ktorý sa trápil s pukom pri mantineli v útočnom pásme a napokon neuspel.
     
    49:42
    Tomáš Sýkora v následnej popradskej akcii pokračoval do útočného pásma, prudko zabrzdil na ľavom kruhu a potom hľadal niekoho zo spoluhráčov pri modrej čiare, no nakoniec len pukom bezhlavo vyhodil von z útočnej tretiny.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 11. Fabian (Kroták, Kasík), 14. Kurali (Sýkora, Paukovček), 15. Takáč (Paločko), 30. Macík (Malina, Boltun) – 27. Sojčík (Češík), 30. Sojčík (Philipp), 36. Jánošík (Bartoš, Bartánus), 38. Suja (Hrnka), 45. Bicek (Bartánus), 56. Jenčík (Bartoš)


    HK Poprad: Kostúr (Sedlačko) – Suchý, Kurali – Fabian ("A"), D. Brejčák – Kasík, Malina – Makovský, Dinda – Matis, Paukovček, T. Sýkora – Paločko, Takáč, Kroták ("C") – Macík, Boltun, M. Nagy – Gápa, Mlynčár, Štrauch
    HC Košice: Melicherčík (15. Hylák) – Macejko, Cebák – Philipp ("A"), Jánošík – Šeda, Drgoň – I. Rachunek, Hrnka, Lapšanský – Jenčík, Bartoš ("C"), Hinďoš – Bartánus, Češík, Bicek ("A") – Sojčík, Matúš Chovan, Suja – Stupka

    Rozhodčí: J. Konc, Lokšík – Gajan, Smrek

    Diváci: 2043
    thejrc.org