Viťaz – Atlant 2:4 (kon.) | Minsk – Riga 2:1 (po pr.)
konec
HC Viťaz Moskevská oblast
2:4 (0:1, 2:1, 0:2)
Atlant Moskevská oblast
Sobota 27.12.2014, 15:00 • Ice Hockey Center 2004 • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Československá stopa

    Roman Horák (CEC) 0+0, čas na ledě: 16:51, 2 střely
    Robert Kousal (CEC) 0+0, čas na ledě: 17:08, 2 střely (17:14:09)
     
    Je dobojováno! Sport není vždy spravedlivý, což se potvrdilo i v tomto duelu. Viťaz většinu utkání lepším celkem, ovšem náskok si vypracovat nedokázal. Atlant naopak prokázal vynikající produktivitu a ve třetí části rozhodl o svém vítězství. Prosadil se Matthew Gilroy. Taraťuchinův gól do prázdné branky byl již pouze definitivní pojistkou. Atlant zdolal Viťaz 4:2. Já vám děkuji za pozornost a u dalšího on-line přenosu nashledanou!

    Střely na branku: 32:21
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:33
    Utkání se již spíše dohrává, ani jeden z celků se do žádných zběsilých ofenzivních akcí nepouští.
    Andrej TARAŤUCHIN - 2:4
     
    58:50
    Atlant právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto. ANDREJ TARAŤUCHIN ujel po levé straně a pohodlně poslal puk do zcela odkryté branky. Asistence: Matthew Gilroy, Nikita Sošnikov.
     
    58:41
    Ránu z poměrně velkého úhlu Engren opět likviduje a znovu přerušuje hru. Do konce utkání již příliš mnoho času nezbývá. Lodivod Viťazu si bere oddechový čas.
     
    58:00
    Šitikov se po pravé straně prohnal do útočného pásma a zakončil bekhendem. Engren však byl na svém místě a pohodlně zasáhl. Následně přerušil hru.
     
    57:25
    Atlant se pohybuje v útočném pásmu, což mu v současné situaci pochopitelně stačí. Domácí stále ztrácejí jeden přesný zásah.
     
    56:34
    Velký závar v předbrankovém prostoru nedokázal nikdo z domácích využít. Tribuny ožívají, velmi mohutně ženou své miláčky za bodovým ziskem. Čas se však nemilosrdně krátí.
     
    55:35
    Viťaz stále zahajuje jeden útok za druhým. Naráží však do precizně organizované defenzivy Atlantu. Hosté utkání dohrávají velmi zkušeně.
     
    54:45
    Hosté stále drží puk v dostatečné vzdálenosti od vlastní branky, ovšem nakonec se do zakončení dosta Šitikov. Engren byl ale pozorný a bekhend eliminoval.
     
    53:52
    Atlant je navíc aktivnějšm mužstvem. Nyní si však nerozuměl a poslal kotouč přes všechy čáry. Je tak odpískáno zakázané uvolnění. Vhazovat se bude po Engrenově levici.
     
    52:41
    Viťaz se snaží stále aktivně napadat, ovšem Atlant nyní zahustil střední pásmo. Vyrovnání bude pro domácí velice obtížným úkolem.
     
    51:50
    Anton Koroljov se po levé straně prodral do zakončení, ovšem poté byl tvrdě sestřelen na mantinel. Z ledové plochy se zvedla jen velmi obtížně, ovšem o faul se dle sudích nejedná. Vhazovat se bude ve středním pásmu.
    Matthew GILROY - 2:3
     
    50:56
    Atlant právě vstřelil branku!
    Tak to byla vynikající individuální akci v podání MATTHEWA GILROYE. Hostující ofenzivně laděný zadák zachytil na modré čáře puk, s nímž se vydal kupředu. Z prakticky nulového úhlu poté trefil přesně nad Lisutinovo rameno. Bez asistence.
     
    50:10
    Vyglazov na nic nečekal a od pravého mantinelu prověřil Engrena. I tentokráte byl ale brankář hostí pozorný a kotouč ve své síti nedopustil.
     
    49:25
    Soloduchin naslepo nahazoval na branku. Kotouč ale nedokázal nikdo ze spoluhráčů tečovat za Engrenovat záda. Proto se do protiútoku mohl vydat Atlant.

    Libor Kucza

    Branky a nahrávky: 26. Mamin (Vyglazov), 27. Soloduchin (Kučerjavenko, Seleznjov) – 16. Levickij (Taraťuchin), 37. Levickij (Gilroy, Tjuljapkin), 51. Gilroy, 59. Taraťuchin (Gilroy, Sošnikov)


    HC Viťaz Moskevská oblast: Lisutin (Sateri) – Porseland, Grebeškov, Golovkov, Seleznjov, Semjonov, Kudinov, Vaščenko – Horák, Kousal, Kempe – Koroljov, Kučerjavenko, Soloduchin – Šitikov, Afinogenov, Jakubov – Mamin, Cyganov, Vyglazov, Makarenko
    Atlant Moskevská oblast: Engren (Artěmjev) – Korobov, Gilroy, Novopašin, Sorokin, Tjuljapkin, Jarullin, Mironov – Černov, Bodrov, Šmeljov – Jašin, Sošnikov, Junkov – Kozlov, Levickij, Taraťuchin – Chlopotov, Voronin, Šjafotdinov, Aljošin

    Rozhodčí: Bukin, Komarov – Maťjuša, Petrov

    Diváci: 4500
    bahis siteleri