SR 18 – Německo U18 2:1 (kon.) | Finsko U18 – Švýcarsko U18 5:0 (kon.)
konec
Finsko U18
5:0 (1:0, 3:0, 1:0)
Švýcarsko U18
Pondělí 29.12.2014, 18:30 • Sportzentrum, Zuchwil • Turnaj pěti (U18)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je pro dnešek z Turnaje pěti U18 vše. Jsem rád, že jste sledovali tento online přenos a přeji příjemný zbytek večera a také hodně štěstí do nového roku. Na shledanou! (20:41:31)
     
    STŘELY – 3. TŘETINA (CELKEM)

    Finsko: 12 (43)
    Švýcarsko: 7 (21)
     
    Finsko tento zápas jasně ovládlo a nepustilo své rivaly do žádného stálejšího tlaku. Švýcarsko se nezvládlo vypořádat s hrou severských protivníků a výsledek výmluvně ukazuje, jaké panovaly poměry na ledové ploše.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:52
    Už se nejspíše nic nestane. Švýcaři sice hrají v plném počtu, na jasném výsledku to však už nic nemůže změnit.
     
    57:48
    Otevírají se dvířka švýcarské trestné lavice. Stéphane Heughebaert oslabí na 2 minuty svůj tým, byl mu udělen trest za sekání.
     
    51:10
    Hokejisté se vrací zpět do hry, obě reprezentace uhájily své svatyně a nenechaly útočníky, aby dostali kotouč přes defenzivu.
     
    49:05
    Za hrubost si půjde zchladit hlavu na 2 minuty také Tarmo Reunanen. Obě mužstva budou hrát ve čtyřech bruslařích.
     
    49:05
    Joachim Vodoz (Švýcarsko) míří na trestnou lavici, kde stráví 2 minuty za hrubost.
     
    44:35
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Početní výhoda severského státu byla proměněna beze zbytku. Postup na branku vedl ARTTU RUOTSALAINEN, nikomu puk nepůjčil a když vystřelil, Seifert se natahoval marně po jeho výpalu. Bez asistence.
     
    44:06
    Za hru vysokou holí byl vykázán z hrací plochy Loic In Albon (Švýcarsko). Finsko zkusit zahrozit.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    STŘELY – 2. TŘETINA (CELKEM)

    Finsko: 16 (31)
    Švýcarsko: 11 (14)
     
    Čtyřicet minut dnešního utkání je minulostí. Finsko pouze potvrdilo postavení favorita a dostalo se do solidního náskoku o 4 branky. Švýcarské družstvo sice střílelo mnohem častěji než v 1. třetině, ale šance neproměnilo a už nedokázalo ustát tlak, který byl na něj vyvíjen, a proto se dá očekávat poklidný průběh závěrečné etapy.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    37:06
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Vedení Finů je nyní zase o něco výraznější. Na počátku akce stál Joonas Niemelä, jeho hůl ovšem ještě hledala a KASPERA BJÖRKQIVSTA a jeho projektil se vlní v síti. Asistence: Joonas Niemelä.
     
    34:42
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Seifert musí dnes již potřetí kapitulovat. Hráčům Finska se podařil přechod do útočné zóny, Arttu Ruotsalainen se zorientoval v prostoru před kasou a JIMI NYLUND se stal neomylným střelcem. Asistence: Arttu Ruotsalainen.
     
    31:53
    Reprezentace ze středu Evropy se příliš nepředvedla. Finové přečkali všechny švýcarské příležitosti a přežili 2 minuty v nevýhodě bez újmy.

    Tadeáš Mima

    Branky a nahrávky: 11. Tavernier (Juolevi), 29. Tavernier (Nättinen, Tammela), 35. Nylund (Ruotsalainen), 38. Björkqivst (Niemelä), 45. Ruotsalainen


    Finsko U18: Vehviläinen (Heljanko) – Leskinen, Juolevi, Niemeläinen, Vainio, Mattila, Välimäki, Ruuskanen, Reunanen – Tammela, Tavernier, Nättinen – Björkqivst, Niemelä, Mattila – Nylund, Ruotsalainen, Piipponen – Juhola, Väyrynen, Mäkinen
    Švýcarsko U18: Seifert (Peter) – Auriemma, Blaser, Burren, Hardmeier, Pilet, Tschantz, Suleski – Schmid, Hess, Zahner – Hischier, Huber, Portmann – Chiquet, Fuchs, Willemin – Heughebaert, In Albon, Vodoz

    Rozhodčí: Hässig, Staudenmann – Gautschi, Haag
    bahis siteleri