Třinec – K. Vary 2:1 (po pr.) | Slavia – Litvínov 0:1 (kon.) | Vítkovice – Olomouc 2:1 (kon.)
Zlín – Sparta 2:6 (kon.) | Liberec – Pardubice 5:1 (kon.) | Kometa Brno – Plzeň 4:2 (kon.)
Mountfield HK – Mladá Boleslav 9:2 (kon.)
konec
Mountfield HK
9:2 (2:0, 4:2, 3:0)
BK Mladá Boleslav
Neděle 04.01.2015, 17:30 • FORTUNA aréna, Hradec Králové • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mě je to pro dnešek všechno. Ať už jste z Hradce, z Boleslavi, nebo z jiného koutu republiky, na startu nového roku Vám přeju, ať Vám tam padá co nejvíc gólů a ať Vás v životě nepoznamenají žádné debakly, jako dnes nebohé Středočechy. Hezký zbytek nedělního večera a někdy příště na počtenou! (20:02:41)
     
    Střely na branku ve 3. třetině (celkem):

    Hradec Králové – 5 (25)
    Mladá Boleslav – 13 (28)
     
    Nejlepšími hráči zápasu jsou vyhlášeni útočníci Rastislav Dej a Tomáš Klimenta.
     
    Tohle je opravdu neuvěřitelné. Hradec Králové dohrával zápas s desetičlennou marodkou, zbylo mu už jenom patnáct hráčů, přesto Mladou Boleslav doslova a do písmene zostudil. Východočeši si připisují nejvyšší vítězství v novodobé extraligové historii a i když už je Silvestr pryč, tady se dneska bude pořádně slavit.
    Fanoušek si pochvaluje dnešní duel

     
    60:00
    Konec zápasu.
    Jiří VAŠÍČEK - 9:2
     
    59:44
    Hradec právě vstřelil branku!
    Ne, ne, ne, oni dneska zkrátka nemají dost! Desítku asi Hradec zaokrouhlit nestihne, ale přichází "alespoň" devátý úder do zad totálně bezmocných Středočechů. Tomáš Mertl vyzval z rohu pásma přihrávkou do druhé vlny JIŘÍHO VAŠÍČKA, který udělal pár temp k brance a pak procedil puk mezi betony Martina Růžičky pár centimetrů za brankovou čáru – 9:2! Asistence: Tomáš Mertl, Tomáš Knotek.
     
    58:36
    Hradečtí hokejisté pohodlně kombinují a jejich příznivci pějí chorály na počest nevyšší výhry v novodobé historii klubu.
     
    57:54
    Devátý zářez na pažbu mohl přidat domácí junior Ondřej Kopta, ale už neměl dost místa, aby v sólu zasunul puk do branky.
     
    57:09
    Neúspěšný souboj celé sestavy Mladé Boleslavi s Pavlem Kantorem pokračuje dál a dál a dál. Mezitím přišla zpráva o návštěvě, zápas sleduje 4253 diváků.
     
    56:37
    Výbornou náladou hýří i domácí obránce Peter Frühauf, kterému před necelými dvěma týdny operovali nádor a zápas sleduje společně s námi z ochozů stadionu. Tenhle chlapík je jedním z důvodů, proč extraliga pod Bílou věží fanoušky baví.
     
    55:39
    Hradeckou FORTUNA arénou obíhají mexické vlny. I v prvním zápase kalendářního roku tady panuje vynikající atmosféra, kterou pochválil i novic Karel Pilař v rozhovoru na kostce hned po první třetině.
     
    55:39
    Domácí hokejisté hrají v plném počtu a bude se vhazovat v neutrální zóně.
     
    55:12
    V oslabení útočil na hattrick Lukáš Vantuch. V přečíslení ale bližší tyčku boleslavské klece míjí!
     
    54:28
    Třetí zákrok Pavla Kantora v oslabení, takhle při chuti jsem ho dlouho neviděl. On sám toho asi moc neviděl, přesto střelu od modré čáry zase schoval do lapačky.
     
    54:14
    Ani tentokrát Kočí na hradeckého brankáře nevyzrál, byť Kantorovi kotouč vypadl.
     
    53:46
    Levý beton Kantora zasahuje proti Václavu Kočímu, ale domácí hokejisté pak nedokázali kotouč vyhodit.
     
    53:33
    Hradec je v plném počtu, ale dlouho mu to nevydrželo. Před přestávkou na čištění ledu totiž přichází další nedovolený zákrok, podražením se provinil Martin Pláněk (HKR).
    Marken.cz

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 2. Pláněk (Mertl, Knotek), 8. Dej (Vydarený, Pláněk), 27. Pospíšil (Pilař, Dej), 30. Vantuch (Kukumberg, Pilař), 36. Knotek (Mertl, Pláněk), 39. Vantuch (Pilař, Tvrdík), 49. Dej (Vantuch, Pláněk), 50. Pospíšil (Dej, Kukumberg), 60. Vašíček (Mertl, Knotek) – 25. Broš (Klimenta, Trončinský), 27. Klimenta (Broš)


    Mountfield HK: Kantor (Kacetl) – Dietz, Vydarený, Pilař, Jank, Pláněk, Vašíček, Plášil – Knotek, Mertl "C", Červený – Dej, Kukumberg, Pospíšil – Tvrdík, Troliga, Vantuch – Kopta. Trenér: Peter Draisaitl.
    BK Mladá Boleslav: Rittich (36. M. Růžička) – Ovčačík, Trončinský, Kočí, Stříteský, Vidmar, Hruška, Trška – Mikulík, Výborný "C", Hyka – Klimenta, Broš, Pacovský – Kubica, Kašpařík, Jarůšek – Pabiška, Lenc, Bárta – Musil. Trenéři: František Výborný a Marian Jelínek.

    Rozhodčí: Polák, Wagner – Barvíř, Blümel.

    Diváci: 4253
    bahis siteleri