Karlovy Vary – SHK Mustangové 5:1 (kon.) | HC Sparta Praha Sledge – Č.Budějovice 2:1 (kon.)
konec
SKV Sharks Karlovy Vary
5:1 (0:1, 5:0, 0:0)
SHK Mustangové AUTO IN
Neděle 04.01.2015, 11:45 • Zimní stadion Ostrov. • Česká para hokejová liga
Partner:
     
    43:45
    Konec zápasu je hodně uvolněný. Hrbek se znovu dostal do brejku, ale vyjel z ideální pozice.
     
    42:57
    Ani Geier nezvýšil, i když už chtěli domácí slavit! Zblízka odrazil puk o horní tyč zpět do brankoviště, ale muselo to být hodně těsné.
     
    40:42
    Michal Geier poslední minutu baví diváky. Teď zblízka nastřelil břevno pardubické branky!
     
    39:59
    A znovu Geier v akci, tentokrát ukázal svou rychlost a ujel všem. Zakončení znovu zkoušel levou rukou, tentokrát však nastřelil Bočka do masky.
     
    38:13
    Obránce Hrbek se dostal do samostatného úniku! Beton gólmana Bočka ale nepřetlačil, a tak se hattrick znovu odkládá.
     
    35:39
    Únik dvou na nikoho nezužitkoval Geier, kterému Boček nastavil betony! Karafiátova dorážka už se mezi tyče nevešla.
     
    35:13
    Pavel Kubeš si připravil mířidla a z levého kruhu napálil tyč karlovarské branky!
     
    28:27
    Motyčku dělily milimetry od snížení, ale hlavní rozhodčí má rozpaženo! Pavel Kubeš dostal hodně prostoru mezi kruhy a všiml si u tyče volného spoluhráče, který mohl doklepnout do odkryté branky. Ale nepovedlo se ani z dorážky, Mach puk zalehl svými širokými zády.
     
    26:46
    Hrbek útočí na hattrick! Jeho nahození od modré čáry zazvonilo na levou tyč.
     
    26:03
    Žraloci právě vstřelili branku!
    Třetina snů v podání domácích. Zdecimovaná pardubická družina přihlíží páté karlovarské radosti, když nechala prokličkovat MIROSLAVA HRBKA až do těsné blízkosti brankáře, který už nemohl dělat nic. Asistence: Jiří Berger, Karel Wágner.
     
    25:00
    Žraloci právě vstřelili branku!
    Boření pardubických hradeb nekončí a další krásnou brankou zvyšuje MICHAL GEIER už na 4:1! Karlovarský rychlík si prohodil puk před bránícím Kořínkem na levou ruku a střela pod horní tyč mu sedla ideálně. Asistence: Miroslav Hrbek, Jiří Berger.
     
    23:10
    Žraloci právě vstřelili branku!
    MIROSLAV HRBEK se dočkal a tento většinou nahrávající obránce se dočkal své první trefy v sezóně. A ze samostatného úniku! Do něj ho vyslal Geier, jenž neprohrál osobní souboj a viděl rozjetého a zcela volného spoluhráče. Zakončení na lapačku postrádalo chybu. Asistence: Michal Geier, Václav Kovářík.
     
    18:38
    Žraloci právě vstřelili branku!
    První inkasovaný gól měl na pardubické hráče asi neblahý psychický vliv. Karlovarští hned po rozehrání pokračovali v nátlaku a využili nepovedeného vyhození hostů, které zachytil Forgo. Po jeho předávce se na levém kruhu opřel do dělovky opět JIŘÍ BERGER a prostřelil Bočka podruhé. Asistence: Jiří Forgo.
     
    18:10
    Žraloci právě vstřelili branku!
    Teď ale pardubická obrana povolila krásnou křížnou přihrávku na zcela volného JIŘÍHO BERGERA a ten se trefil naprosto ideálně do vzdálenějšího růžku Bočkovy klece! To byla akce jako z učebnice. Asistence: Miroslav Hrbek.
     
    15:16
    Blesková akce Pardubic hned v úvodu třetiny a výtečný Machův zákrok! P. Kubeš pláchl po levém křídle a narýsoval perfektní pas na nepokrytého Michalce, jehož zakončení z voleje narazilo na závoru v podobě ruky roztaženého brankáře.
     
    13:50
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Důraz a dobré postavení vedlo k prvnímu gólu, který padl do karlovarské sítě! Michalec nejprve na modré čáře zachytil Hrbkovo vyhození. Poté předal Pavlu Kubešovi, který donutil Macha zasáhnout. Odražený kotouč si vzal do své moci DAVID MOTYČKA, vystřelil a ještě úspěšně dorážel. Asistence: Pavel Kubeš.
     
    12:15
    Už to vypadalo, že Jiří Berger uspěl z nulového úhlu, ale blízko postavený hlavní rozhodčí rozpažil!
     
    10:42
    Pavel Kubeš předvedl stabilitu i důraz, když tísněn dvěma hráči vystřelil z mezikruží a Mach musel zasáhnout vyrážečkou. Následně pardubický kapitán ještě dorážel do betonů.
     
    07:46
    Krásný sledge hokejový moment! Geier se na pravém křídle zbavil P. Kubeše podhozením puku pod sáněmi a rázem mířil sám vstříc Bočkovi, který vytáhl perfektní zákrok a udržel bezbrankový stav.
     
    06:45
    Wágner z otočky neprostřelil hromadu hráčů před Bočkem, ale bude se vylučovat. David Motyčka je potrestán za hákování a přesilovku si zahrají Karlovy Vary.

    Jan Chlubna

    Branky a nahrávky: 19. Berger (Hrbek), 19. Berger (Forgo), 24. Hrbek (Geier, Kovářík), 25. GeierM (Hrbek, Berger), 27. Hrbek (Berger, Wágner) – 14. Motyčka (KubešP)


    SKV Sharks Karlovy Vary: Mach (Bozděk) – Hrbek, Nejedlý, J. Berger, Forgo, M. Geier, Wágner, Schneider, Kovářík, Karafiát.
    SHK Mustangové AUTO IN: Boček – P. Kubeš, J. Kubeš, R. Buhr, Motyčka, Kolek, Štěpják, Doležal, Michalec, Horníček, V. Buhr, Kořínek, Chudomský.

    Rozhodčí: Suchý – M. Hanák, T. Hanák

    Diváci: 40
    thejrc.org