Ne – Chodov 6:4 (kon.) | Bonusia Ostrava – Královské Vinohrady 4:3 (kon.)
konec
Ne
6:4 (3:1, 2:1, 1:2)
FAT PIPE Florbal Chodov
Neděle 18.01.2015, 14:00 • SH Jižní Město • ČEZ Extraliga žen
     
    To je ode mě vše, přeji vám příjemný zbytek neděle a budu se těšit při sledování dalších florbalových online přenosů. (16:12:53)
     
    Statistiky utkání:
    střely na branku: 35:41
    vyloučení: 0:0

    Nejlepší hráčky utkání:
    Zuzana Hubáčková (HRB) – Zuzana Tučková (CHD)
     
    Zápas končí, Herbadent vítězí a odskakuje na čele extraligy. Třetí třetina dnešního utkání se nesla v duchu chodovské snahy o vyrovnání. Přes velkou snahu se ale chodovským hráčkám nedařilo vytvořit si dostatek brankových příležitostí. Herbadent se dostával k nebezpečným brejkům a jeden takový využila přesnou střelou Šteglová. Chodov se ke konci zápasu přece jenom dočkal snížení, když se nejprve prosadila Vojáčková a v poslední minutě Urbánková. Více už hostující florbalistky nezvládly a Herbadent tak vítězí i ve druhém vzájemném zápase, tentokrát 6:4.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:20
    Hosté hrají pochopitelně bez brankářky.
     
    59:11
    Chodov právě vstřelil branku!
    Chodov se přece jenom dočkává dalšího gólu a přibližuje se na rozdíl dvou branek. Po přihrávce Dvořákové se prosazuje TEREZA URBÁNKOVÁ. Asistence: Anna Dvořáková.
     
    59:02
    Paulovičová se dostala ke střele ze středu hřiště, ale Kuchyňková opět vyráží.
     
    58:10
    Skákající míček se snažila do branky dorazit Vojáčková, ale v těžké pozici přestřelila.
     
    57:34
    Tlak Chodova roste, ale Herbadent zatím nemá žádné větší problémy.
     
    56:32
    Křížová netrefila před brankou míček ideálně, ale o to nebezpečnější střela to byla pro Kuchyňkovou. Domácí brankářka si však poradila i vsedě.
     
    55:15
    Chodov právě vstřelil branku!
    Míček zůstal ležet v boční síti domácí branky, kde o něho srdnatě bojovalo několik hráček. Nejúspěšnější byla Tučková, která dokázala dostat balonek před branku, odkud ho nekompromisně pod víko poslala JANA VOJÁČKOVÁ. Asistence: Zuzana Tučková.
     
    54:30
    Další chodovskou akci brzdí úročný faul.
     
    53:40
    Jeden takový zakončovala po přistrčení od Šteglové Steinbachová, ale na poslední chvíli ji při zakončení vyrušila vracející se soupeřka a Steinbachová netrefila branku.
     
    53:31
    Obraz hry je nyní poněkud jednotvárný. Chodov se marně snaží vytvořit si nějakou dobrou střeleckou příležitost. Herbadent brání a vyráží do protiútoků.
     
    52:38
    Kubišová obrala o míček poslední hráčku Chodova a běžela sama na Klabanovou, která ale opět dobře vyjela a efektivním zákrokem nohou zachránila svůj tým od další inkasované branky.
     
    52:07
    Hubáčková v dalším domácím protiútoku hledala na druhé straně Ferencovou, která ale na míček nedosáhla.
     
    51:37
    Za mantinel teď odkulhala Paulovičová. Doufejme, že bude v pořádku.
     
    50:49
    Chodov stále nemůže najít recept na pozornou obranu domácích. další pokus o útok odvaraí Billá.

    Lukáš Vacuška


    Hledáme zpravodaje pro tým Ne. Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 4. Slavíková (Billá), 13. Slavíková (Sádková), 18. Pilíková (Billá), 28. Hubáčková (Košturiaková), 28. Šteglová, 49. Šteglová (Hubáčková) – 11. Křížová (Vojáčková), 40. Tučková, 56. Vojáčková (Tučková), 60. Urbánková (Dvořáková)


    Ne: Kuchyňková (Heralová) – Hubáčková, Pilíková, Krupnová, Nordinová, Sádková, Ziminová, Steinbachová, Billá, Slavíková, Kubišová, Košturiaková, Čapková, Šteglová, Stará, Polívková A., Ferencová, Kleinová, Polívková B.
    FAT PIPE Florbal Chodov: Klabanová (Casado) – Tučková, Matušková, Klímová, Křížová, Urbánková, Tožičková, Plášková, Kuchařová, Vojáčková, Paulovičová, Hofmanová, Bachmaierová, Dvořáková

    Rozhodčí: Jan Drška, Jiří Meisner

    Diváci: 190
    thejrc.org