Wolfsburg – Hoffenheim 3:0 (kon.) | Mohuč – Hertha 0:2 (kon.) | Freiburg – Dortmund 0:3 (kon.)
Stuttgart – Bayern 0:2 (kon.) | Kolín nad Rýnem – Paderborn 0:0 (kon.) | Hamburg – Hannover 2:1 (kon.)
konec
1. FSV Mohuč 05
0:2 (0:2)
Hertha BSC
Sobota 07.02.2015, 15:30 • Coface Arena, Mainz • Německá Bundesliga
Předzápasové kurzy
     
    Je dobojováno! Druhá půle již příliš zajímavých fotbalových momentů nepřinesla. Lustenberger ale svými dvěma žlutými kartami zavdal k dramatu. Domácí se však šance nechopili a příliš nezahrozili. Hertha si tak podržela své vedení z prvního poločasu a zcela zaslouženě získala tři body za vítězství 2:0. Já vám děkuji za pozornost a u dalšího on-line přenosu nashledanou!

    Střely na branku: 4:3 (17:24:16)
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Malli se dostal až do velkého vápna, kde ale příliš nezahrozil. Nakonec svou aktivitu přehnal a dopustil se nedovoleného zákroku. Více se již nejspíše nestane.
     
    90+2
    Mainz aktivně napadá, ovšem zatím mu to stále není vůbec nic platné. Závěr utkání se blíží mílovými kroky.
     
    90+1
    Děj se zatím odehrává v dostatečné vzdálenosti od branky Mainzu. Pekarík s autovým vhazováním na polovině soupeře pochopitelně nepospíchá.
     
    90
    K základní hrací době utkání budou nastaveny tři minuty. Přinesou ještě dramatické situace?
     
    88
    Hosté se po levé straně pokusili prodrat do protiofenzivy, ovšem ta byla velice záhy zastavena obětavým Baumgartlingerem. Mainz tak má stále naději.
     
    87
    Domácí družině se nedá upřít snaha, o tom žádná. Vázne však především kombinace ve středu hrací plochy, kde fotbalisté Herthy dominují.
     
    86
    Taktéž dlouhý aut z pravé strany byl odvrácen, o což se zasadil Brooks. Stoper hosté posléze zavdal impuls k protiofenzivě, která ale měla bohužel pro Herthu jepičí život.
     
    85
    Před branku Herthy létá jeden projektil za druhým, ovšem ani jeden nemá potřebné parametry. Hostující fotbalisté se brání v naprosté pohodě.
     
    84
    Schieber velmi motivovaně zabrousil do soupeře, což sudí pochopitelně posoudil jako nedovolený zákrok. Balon tak uvede do hry Mainz.
     
    83
    Poklidná kombinace na polovině svého soka. Přesně tak vypadá závěr utkání v podání Herthy. Zdá se, že je o vítězi rozhodnuto, ovšem fotbal je nevyzpytatelný.
     
    82
    Niemeyer si ale pomohl nedovolený zákrokem, což znamená rozehrávku pro Mainz. Geis však svůj pas nasměroval pouze do rukavic připraveného Krafta.
     
    81
    Předváděný výkon se ale příliš nelíbí kouči Herthy, který je velmi impulzivní. Hosté jsou ale znovu nastěhování na polovině svého soka, což je pro modrobílé ideální stav.
     
    80
    Další odvrácený centr z levé strany hrací plochy, do konce utkání již příliš mnoho času nezbývá. Hertha stále drží dvoubrankové vedení. To vše také za podpory vlastních fanoušků.
     
    78
    Hertha přichystala další výměnu sil. Pro dnešek dohrál Beerens, místo kterého okusí atmosféru duelu Wagner.
     
    77
    Pekarík tentokráte odvrátil centr pouze na rohový kop, který byl následně bleskově rozehrán. Celou akci ale zmařilo postavení mimo hru.
     
    76
    Po ostrém skluzu zůstal na hrací ploše ležet Brooks, kterému se nechce nahoru. Na pomoc přichází Allagui a také lékařský tým hostujícího celku. Stoper ale bude s největší pravděpodobností v pořádku.
     
    75
    A vzápětí další odvrácený centr, tentokráte v podání Geise. Hosté ale nadále odolávají s veškerou elegancí. Domácí publikum své miláčky nadále podporuje.

    Libor Kucza

    Branky: 35. Hegeler (pen.), 42. Beerens (Stocker)

    Karty:   41. Jara (MAI) – 4. Skjelbred (HER), 54. Lustenberger (HER), 55. Schieber (HER)   59. Lustenberger (HER)   32. Karius (MAI)


    1. FSV Mohuč 05: Karius – Bengtsson, Jara (46. Bungert), Bell, Brosinski – Geis, Baumgartlinger (C) – Clemens (34. Kapino), Mallı, De Blasis (72. Allagui) – Okazaki.
    Náhradníci: Kapino – Bungert, Díaz, Castillo, Ku, Allagui, Soto.

    Hertha BSC: Kraft – Pekarík, Brooks, Hegeler, Plattenhardt – Lustenberger (C), Skjelbred (65. Hosogaj) – Beerens (78. Wagner), Stocker (63. Niemeyer), Schulz – Schieber.
    Náhradníci: Almenning Jarstein – Haraguči, Hosogaj, N'Djeng, Niemeyer, Ronny, Wagner.

    Rozhodčí: Aytekin – Brand, Achmüller
    bahis siteleri