Sassuolo – Fiorentina 1:3 (kon.) | Palermo – Neapol 3:1 (kon.)
konec
US Sassuolo Calcio
1:3 (0:2)
ACF Fiorentina
Sobota 14.02.2015, 18:00 • Mapei Stadium, Reggio Emilia • Italská Serie A
Předzápasové kurzy
     
    Je dobojováno! Také ve druhém poločase pokračovala převaha Fiorentiny, za níž se prosadil podruhé v utkání Babacar. Domácí naději poté vykřesal Berardi, ovšem více se již nestalo. Fiorentina tak zaslouženě zvítězila na půdě Sassuola 3:1. Já vám děkuji za pozornost a u dalšího on-line přenosu nashledanou!

    Střely na branku: 12:12 (19:51:25)
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Tentokráte se proti regulím provinili hosté, rozehrávat tak bude Sassuolo. Vše se ale uděje v dostatečné vzdálenosti od obou branek.
     
    90+2
    Flores se dral do útoku, ovšem pomohl si nedovoleným zákrokem. Následovat tak bude rozehrávka Fiorentiny, jejíž fanoušci již v ochozech slaví.
     
    90
    K základní hrací době duelu bude nastaveny čtyři minuty. Přinesou ještě něco zajímavého?
     
    89
    Další nepovedená akce, která končí v moci hostujícího brankáře. Ten rozehrál dlouhým výkopem. Zanedlouho ale musel likvidovat ještě jeden centr.
     
    88
    Nyní to ale hosté s ofenzivním snažením přehnali, následovat tak bude rozehrávka pro Sassuolo. Domácí uvedli balon do hry bleskově, avšak zatím jim to není nic platné.
     
    87
    Fiorentina má stále balon ve své moci, momentálně s ním operuje na útočné polovině. Zdá se, že je o vítězi duelu rozhodnuto.
     
    86
    Do konce základní hrací doby zbývají pouhé čtyři minuty. Hostující brankář s rozehrávkou pochopitelně nepospíchá.
     
    85
    Dalekonosný pokus Floccariho mezi tři tyče nezamířil, následovat bude pouze odkop od branky v podání hostujícího muže s ruakvicemi.
    Polibková kamera v akci

     
    83
    Sassuolo se stále snaží cosi vymyslet, ovšem zatím se mu to příliš nedaří. Uvidíme, co přinesou následující okamžiky. Utkání se pomalu, ale jistě chýlí ke svému konci.
     
    82
    Zaza pelášil do rychlého útoku, ovšem ocitl se v ofsajdovém postavení. Hosté navíc střídají. Místo Salaha naskočí do hry Iličić.
     
    81
    Hosté jsou v závěru utkání stále lepším týmem. Nic nenasvědčuje tomu, že by měl přijít zvrat v utkání. Fotbal je však nevyzpytatelný.
     
    80
    Domácí střídají. Místo Longhiho naskočí do zápasu Missiroli.
     
    79
    Diamanti byl tvrdě zasažen do obličeje. Hlavní sudí ale udělovat kartu nebude, zákrok dle arbitra nebyl natolik vážný. Hostující borec se nakonec zvedá z trávníku.
     
    78
    Tak to bylo velmi nebezpečné, Zaza dlouho pobýval před velkým vápnem, načež na poslední chvíli zasáhl Flores. Rohový kop se ale ani domácí družině nevyvedl dle představ.
     
    77
    Diamante vyslal ze střední vzdálenosti poměrně tvrdý pokus, který Consigli vytěsnil na rohový kop. Ten však hosté nezužitkovali, balon se dostal opět k domácímu brankáři.
     
    76
    Hosté se stále pohybují na polovině svého soka, ovšem nyní se proti regulím provinil Aquilani. Rozehrávat tak bude Sassuolo, kterému se čas na vyrovnání stále více krátí.

    Libor Kucza

    Branky: 67. Berardi (Magnanelli) – 30. Salah (Babacar), 32. Babacar (Salah), 62. Babacar (D. Pizarro)

    Karty:   20. Longhi (SAS), 49. Zaza (SAS), 62. Cannavaro (SAS) – 34. Alonso (FIO), 54. Savić (FIO)


    US Sassuolo Calcio: Consigli – Longhi (80. Missiroli), Acerbi, Cannavaro, Gazzola – Biondini, Magnanelli (C), Brighi (63. Floccari) – Sansone (73. Floro Flores), Zaza, Berardi.
    Náhradníci: Pomini, Polito – Antei, Bianco, Chibsah, Missiroli, Lazarević, Floro Flores, Floccari, Donis, Caselli.

    ACF Fiorentina: Tătăruşanu – Richards, Savić, Rodríguez (C), Alonso – Kurtić, D. Pizarro, Fernández (68. Aquilani) – Diamanti, Babacar (72. Gilardino), Salah (82. Iličić).
    Náhradníci: Rosati – Pasqual, Rosi, Tomović, Badelj, Vargas, Aquilani, Joaquín, Valero, Gilardino, Gómez, Iličić.

    Rozhodčí: Doveri – Galloni, Barbirati
    bahis siteleri