Karlovy Vary – HC Sparta Praha Sledge 5:0 (kon.)
konec
SKV Sharks Karlovy Vary
5:0 (1:0, 1:0, 3:0)
HC Sparta Praha Sledge
Sobota 21.02.2015, 15:45 • Zimní stadion Ostrov. • Česká para hokejová liga
Partner:
     
    40:10
    Žraloci právě vstřelili branku!
    Pět nula a nový střelec! Mladík KAREL WÁGNER zblízka přehodil Vápenku bekhendem a může se radovat. Asistence: Michal Geier.
     
    39:11
    Hosté si vyžádali oddechový čas!
     
    38:17
    Žraloci právě vstřelili branku!
    JIŘÍ BERGER napodobuje dvougólového kolegu a krátce po přesilovce zvyšuje už na 4:0. Zdá se býti rozhodnuto. Asistence: Marek Schneider.
     
    35:59
    Jan Zapletal ze Sparty vyloučen za téčko.
     
    35:40
    Sharks se postupným útokem dostali před Vápenku a Jiří Berger ranou z levého kruhu nastřelil horní tyč!
     
    31:39
    Žraloci právě vstřelili branku!
    Tak to je málo vídané i ve sledge hokeji. Karlovarští zvyšují na 3:0 při dvojnásobném oslabení! Sparta ztratila kotouč a Berger vyslal do nájezdu MICHALA GEIERA, jenž se nemýlil. Asistence: Jiří Berger.
     
    30:45
    Ale právě Nejedlý je nyní vyloučen za téčko a před hosty se otevírá 69 sekund přesilovky pět na tři!
     
    29:54
    Na domácí útočné modré čáře si Z. Krupička šikovně předehrál puk a poslední hráč Hrbek tím pádem minul cíl a zasáhl soupeře hokejkou do brusle. Je vyloučen za nedovolené bránění.
     
    29:00
    Schneider zpoza brankové čáry ideálně nahrál volnému Bergerovi, tomu střela z voleje příliš nesedla a Vápenka skvěle chytá!
     
    27:49
    Drtivý tlak Karlových Varů snad ani nemohl skončit jinak. Za nedovolené bránění je vyloučen Martin Němec.
     
    26:05
    Žraloci právě vstřelili branku!
    Hektickou půlminutovku zakončuje úspěšným sólovým nájezdem a střelou do růžku nad lapačku JIŘÍ BERGER. Asistence: Karel Wágner.
     
    25:58
    Málem bylo vyrovnáno po velkém zmatku před Machem! U jedné tyče dorážel ležící Zikmund, ale puk prošel brankovištěm ke druhé, kde nedokonal dílo Novotný!
     
    25:36
    Po vhazování před Machem se dostal do brejku Michal Geier, ale tak dlouho si prohazoval puk z hokejky na hokejku, až nic nevymyslel.
     
    24:01
    Nejedlý si najel na střed hřiště a přízemní střela se odrazila od Vápenky k Nejedlému, který už zvedal ruce! I přes problémy si brankář Sparty poradil a rozhodčí nepřehlednou situaci dobře viděli a rozpažili.
     
    19:54
    Z. Krupička unikl do nájezdu po pravém křídle! Díky vracejícímu se Nejedlému ale musel zakončovat ze strany a dostal se blízko k Machovi, který udržel dosavadní nulu.
     
    16:39
    Karlovarskou převahu ukončil hvizd. Němec a Wágner jsou vyloučeni za hrubost před brankou. Následuje hra ve čtyřech na obou stranách.
     
    15:58
    Geier objel kolečko kolem sparťanské branky a ještě dostal čas na zaparkování v ideální pozici mezi kruhy. Z ní však přestřelil.
     
    11:15
    Zatímco domácí útočili, před brankou se Schneider nedovoleně osopil na Němce a je vyloučen za hrubost. První přesilovka pro Spartu.
     
    10:31
    Žraloci právě vstřelili branku!
    MICHAL GEIER se dostal za obranu Sparty a ze samostatného úniku připisuje aktivnějším domácím první trefu. Uspěl zkušenou kličkou nad ležícího brankáře. Bez asistence.
     
    07:58
    Blesková výměna puku mezi Geierem a Bergerem k úvodní brance nevedla! V plné rychlosti Berger vrátil Geierovi, ale ten nestihl zasunout ke vzdálenější tyči, kam se Vápenka už už přesouval.
     
    04:48
    Berger pronikal podél mantinelu nebezpečně blízko ke sparťanské brance a Jan Zapletal ho zastavil nedovoleně pomocí nárazu pod pravým úhlem. Druhá přesilovka pro karlovarský tým.
     
    02:09
    J. Krupička vyhazoval zpoza branky, ale na modré čáře dobře zafungoval Hrbek a vydal se na zteč. Nic z toho nebylo díky Zikmundově faulu. Sparťanský útočník je vyloučen za hákování.

    Jan Chlubna

    Branky a nahrávky: 11. Geier, 27. Berger (Wágner), 32. Geier (Berger), 39. Berger (Schneider), 41. Wágner (Geier)


    SKV Sharks Karlovy Vary: Mach (Bozděk) – Hrbek, Nejedlý, Berger, Wágner, M. Geier, Očenášek, Schneider, Janko, Karafiát, Kovářík.
    HC Sparta Praha Sledge: Vápenka – J. Krupička, Zapletal, Němec, Z. Krupička, Zikmund, Žižka, Novotný, Záluský, Němec.

    Rozhodčí: Červenka, Tichý.

    Diváci: 80
    ocianews.com