Havlíčkův Brod – PZ Kladno 8:3 (kon.) | Mountfield HK – Přerov 8:5 (kon.) | Poruba 2011 – Havířov 5:4 (kon.)
Karlovy Vary B – Litoměřice 4:0 (kon.)
konec
Mountfield HK
8:5 (1:1, 3:2, 4:2)
HC ZUBR Přerov
Neděle 22.02.2015, 12:00 • FORTUNA aréna, Hradec Králové • Liga juniorů
Partner:
     
    Skončilo utkání Ligy juniorů ve kterém domácí Mountfield porazil HC ZUBR Přerov poměrem 8:5. Hosté se dlouho drželi v těsném závěsu za lídrem tabulky, ale tři rychlé branky v rozmezí 51. a 52. minuty rozhodly, že tři body zůstanou v Hradci. S přáním hezkého dne se s Vámi z FORTUNA arény loučím. (14:15:49)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:34
    Obě mužstva v plném počtu.
     
    58:38
    Přerov právě vstřelil branku!
    Brankáři dnes asi své obránce nepochválí. Do přečíslení 2 na 1 se dostali Patrik Zavřel a MARTIN HELEŠIC. Druhý jmenovaný pouze nastavil hůl do střílené přihrávky. Veselý byl bez šance. Asistence: Patrik Zavřel.
     
    57:34
    Vyloučení na obou stranách. Za hosty je to Jakub Kundrátek, který putuje na trestnou lavici za sekání. Stejně se provinil i Patrik Miškář z řad Hradce.
     
    56:56
    Střelu zápěstím od modré čáry v podání Radka Pilaře reflexivně vykopl Sekala levým betonem.
     
    55:58
    Další šance Hradce. Michal Procházka byl sám před Sekalou. Asi si ale uvědomil, že by vsítil třetí gól, za což by jistě poté platil pokutu a tak pouze nastřelil přerovského brankáře.
     
    55:10
    Hradec právě vstřelil branku!
    Ťuk sem ťuk tam a je tu osmá branka Mountfieldu. Několik přihrávek na jeden dotek si vyměnili hradečtí útočníci a ONDŘEJ KOPTA zakončil a připisuje si tak hattrick. Asistence: Ondřej Kovářů, Radovan Pavlík.
     
    55:03
    Domácí v plném počtu.
     
    53:29
    Počet hráčů na ledě se vyrovná. Pavel Kubal putuje na trestnou lavici za vysokou hůl.
     
    53:03
    František Veselý (MHK) vyloučen za zdržování hry, protože vyhodil kotouč do ochranné sítě.
     
    52:32
    Přerov právě vstřelil branku!
    Hráči obou týmů se asi dohodli, že už budou dávat pouze góly. Do samostatného úniku se totiž dostal PETR ŠKOLOUD, který střelou na vyrážečku přidává čtvrtý gól Přerova. Asistence: Jakub Kundrátek.
     
    51:51
    Oddechový čas pro hosty.
     
    51:51
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tak nyní by se to dalo nazvat jako hokejová šikana v podání Mountfieldu. Třetí branku v rozmezí necelých dvou minut přidává RADEK PILAŘ, který tečuje střelu od modré. Asistence: Lukáš Hercig, Aleš Krátoška.
     
    51:10
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tentokrát se Přerovu nepodařilo ihned odpovědět, naopak Hradec přidává další branku. Dorostenecká souhra v podání Filipa Hronka a RADOVANA PAVLÍKA, který se protáhl kolem obránců a s ledovým klidem zakončil. Asistence: Filip Hronek.
     
    50:31
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradec opět vede v utkání o dvě branky! Před branku se natlačil Ondřej Kovářů, který předložil pas ONDŘEJI KOPTOVI, který poslal kotouč mezi betony přerovského brankáře. Asistence: Ondřej Kovářů, Patrik Miškář.
     
    49:24
    Kubal hledal volného Helešice před hradeckou brankou, ale přihrávka byla nepřesná.
     
    48:25
    Michal Procházka opět rozkvedlal své šikovné ruce, ale tentokrát mu to to hostující obránci neskočili.

    Rudolf Bernart

    Branky a nahrávky: 8. Kopta (Krátoška, Pilař), 23. Procházka, 28. Kastner (Gančarčík), 36. Procházka (Pavlík, Kovářů), 51. Kopta (Kovářů, Miškář), 52. Pavlík (Hronek), 52. Pilař (Hercig, Krátoška), 56. Kopta (Kovářů, Pavlík) – 12. Kratochvíl, 32. Kratochvíl (Helešic), 36. Zavřel (Daniš, Kundrátek), 53. Školoud (Kundrátek), 59. Helešic (Zavřel)


    Mountfield HK: Veselý (Ašenbrenner) – Vladyka, Košař, Hercig, Bezděk, Piegl, Skála, Hronek – Gančarčík, Kastner "C", Šeda, Miškář, Krátoška, Kratochvíla, Procházka, Kopta, Kovářů, Pilař, Dudák, Pavlík. Trenér: Aleš Krátoška.
    HC ZUBR Přerov: Sekula – Mašíček "C", Šťastný, Kundrátek, Duda, Smolka – Čelko, Kratochvíl, Školoud, Kubal, Helešic, Zavřel, Daniš, Siegel. Trenér: Vladimír Kočara.
    bahis siteleri