Havlíčkův Brod – PZ Kladno 8:3 (kon.) | Mountfield HK – Přerov 8:5 (kon.) | Poruba 2011 – Havířov 5:4 (kon.)
Karlovy Vary B – Litoměřice 4:0 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
8:3 (2:0, 2:1, 4:2)
PZ Kladno
Neděle 22.02.2015, 11:00 • ZS Kotlina • Liga juniorů
Partner:
     
    To je ode mne pro dnešek z Kotliny vše, tímto se s Vámi loučím a přeji příjemný zbytek nedělního dne. (12:47:36)
     
    Třetí třetina byla na góly nejbohatší, i tento úsek hry však patřil Rebelům a díky tomu i celá zápas. Nejprve se trefil Tomáš Ludvík, po něm snižoval Roman Jabůrek, následně ale pálili zase domácí, úspěšnými střelci byli znovu Tomáš Ludvík a Jiří Drobný. Kladno poté ještě jednou snížilo zásluhou Davida Bodora, na tento gól však ještě reagoval Václav Motl a stanovil tím konečný výsledek utkání. Čtyřmi góly se blýskl Tomáš Ludvík, jenž navíc přidal jednu asistence, pět gólů svým spoluhráčům připravil David Pazourek.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:36
    Dominik Kittler posunul puk na Martina Poláka, jehož bekhendový pokus ukořistil Roman Melančin a černý kus gumy třímá ve své lapačce.
     
    57:44
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí na obdrženou branku ale odpovídají stejnou mincí! Puk putoval od Davida Pazourka přes Tomáše Ludvíka až k VÁCLAVU MOTLOVI, jenž dostal puk do hostující klece! Asistence: Tomáš Ludvík, David Pazourek.
     
    56:51
    PZ Kladno právě vstřelilo branku!
    Hosté nabídnutou možnost využívají a snižují na rozdíl dvou branek! Po přihrávce Petra Veselého se prosadil DAVID BODOR! Asistence: Petr Veselý, Matěj Libecajt.
     
    56:31
    Přesilová hra pro hosty. Vyloučen hráč domácích (HBR).
     
    56:00
    Domácí v plném počtu.
     
    55:58
    Puk se po odrazu dostal do ochranné sítě.
     
    55:40
    Petr Spáčil zakročil lapačkou po střele Kladna z mezikruží.
     
    55:02
    Také Rebelové zahrozili v početní nevýhodě, Tomáš Ludvík z pravé strany nabízel puk před bránu Jaromíru Vlčkovi, kterého zastavil až povedený zákrok Romana Melančina.
     
    54:23
    Hosté v plném počtu a budou tak hrát přes minutu a půl dlouho trvající přesilovou hru.
     
    54:00
    Martin Polák (HBR) dostává 2 minuty za sekání a počet hráčů na ledě se vyrovná.
     
    53:28
    Rebelové kombinovali podél mantinelu, hosté se ale dokázali osvobodit.
     
    52:23
    Domácí si zahrají v početní výhodě, do otevřených dvířek na trestné lavici zamířil Tomáš Krejčík (KLP).
     
    52:05
    Walter Christl střílel přes obránce, puk byl ale sražen do ochranné sítě. Jal Lobo si z tohoto souboje odnáší krvavý šrám v obličeji.
     
    48:08
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    S góly se nyní roztrhl pytel a červené světlo opět svítí za Romanem Melančinem! Puk od Tomáše Chlubny putoval k JIŘÍMU DROBNÉMU, který se trefil podruhé v tomto utkání a zvýšil náskok domácích na rozdíl pěti branek! Asistence: Tomáš Chlubna.
     
    46:49
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Rebelové ovšem bleskově odpovídají! Již počtvrté zafungovala spolupráce mezi Davidem Pazourkem a TOMÁŠEM LUDVÍKEM, který usměrnil puk za záda Romana Melančina! Asistence: David Pazourek.
     
    45:27
    PZ Kladno právě vstřelilo branku!
    Hostům se podařilo snížit, když Rebely uzamkli před jejich bránou a opakovaně se dostávali k dorážkám. Petr Spáčil si počínal proti několika pokusům úspěšně, poté se ale kotouč odrazil k ROMANU JABŮRKOVI, jenž měl před sebou už jen odkrytou část klece! Asistence: Tomáš Krejčík.

    Milan Sochor

    Branky a nahrávky: 6. Ludvík (Pazourek), 13. Drobný (Chlubna, Kuchta), 39. Ludvík (Pazourek, Hlídek), 40. Chlubna (Kuchta), 44. Ludvík (Pazourek), 47. Ludvík (Pazourek), 49. Drobný (Chlubna), 58. Motl (Ludvík, Pazourek) – 34. Bodor (Christl), 46. Jabůrek (Krejčík), 57. Bodor (Veselý, Libecajt)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Spáčil (Zelený) – Lobo "A", Motl, Semrád, Vlček, A. Němec, Mendl, M. Němec – Hlídek, Ludvík "C", Pazourek – Drobný, Kuchta "A", Chlubna – Kittler, Polák, Málek.
    PZ Kladno: Melančin – Novák, Libecajt, Krejčík, Fikáček, Keller, Christl, Veselý "C", Kadlec, Vostárek, Plihl, Bodor, Bednár, Srpek, Jabůrek, Černý, Lachman, Jizba.

    Rozhodčí: Zdeněk Pokorný – Lukáš Klouda, Tomáš Krejčí
    bahis siteleri