Havlíčkův Brod – PZ Kladno 8:3 (kon.) | Mountfield HK – Přerov 8:5 (kon.) | Poruba 2011 – Havířov 5:4 (kon.)
Karlovy Vary B – Litoměřice 4:0 (kon.)
konec
HC Energie Karlovy Vary B
4:0 (2:0, 2:0, 0:0)
HC Stadion Litoměřice
Neděle 22.02.2015, 17:00Liga juniorů
Partner:
     
    60:00
    Konec zápasu. (19:01:09)
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    35:42
    Karlovy Vary právě vstřelily branku! Pfister vybojoval kotouč v útočném pásmu, přihrál před bránu na VÁCLAVA JURÁNKA, který propasíroval kotouč mezi Lukešovým tělem a rukou. Asistence: Tomáš Pfister.
     
    21:02
    Karlovy Vary právě vstřelily branku! Jakub Novák vybruslil zpoza brány a pokoušel se zasunout za Lukeše. To se mu ale nepovedlo a k doražce se tak dostal TOMÁŠ PFISTER, který překonal Lukeše po třetí. Asistence: Jakub Novák, Josef Klíma.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    04:12
    Karlovy Vary právě vstřelily branku! Domácí využívají přesilovou hru! Jakub Novák zpoza brány našel u pravé tyče nekrytého Štěpána Csamanga, jenž uklidil kotouč do odkryté klece. Asistence: Jakub Novák, Jakub Truhlář.
     
    00:17
    Karlovy Vary právě vstřelily branku! Klíma vyhrál čistě buly přímo na JAKUBA KREJSU, který rychlou ranou nad vyrážečku otevírá skóre dnešního utkání. Asistence: Josef Klíma
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Energie Karlovy Vary "B": Frček(Harakal) – Binias, Priškin, Kovka, Truhlář, Veverka – Klíma, J. Novák, Krejsa – Sus, Pastier, Vávra – Dimitrov, M. Novák, Pfister – Csamango, Juránek.

    HC Stadion Litoměřice: Lukeš(Března) – Málek, Winnerlich, Brandejský, Šikner, Melichar, Zedek, Spišak – Krátký, Zajan, Ransdorf – Popek, Neruda, Kratochvíl – Chmel, Kauschitz, Minka..
     
    První utkání hrané v Kalich Aréně lépe zvládly Litoměřice, ale v závěru zápasu se musely strachovat o výsledek. Energetici B mocně dotahovali, avšak vyrovnat nedokázali. Druhý zápas se hrál na ledě Karlových Varů B a byla to přetahovaná až do samotného konce, kde se nakonec radovali domácí, kteří vstřelili o jedinou branku víc. Třetí a zatím poslední utkání se hrálo v Litoměřicích a celou dobu byl favorit jasný. Kališníci během prvních minut vedli 3:0 a náskok si pohlídali až do konce.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00 a budeme z něj přinášet změny stavu.

    Miroslav Kejmar

    Branky a nahrávky: 1. Krejsa (Klíma), 5. Csamango (J.Novák, Truhlář), 22. Pfister (J.Novák, Klíma), 36. Juránek (Pfister)


    HC Energie Karlovy Vary B: Frček(Harakal) – Binias, Priškin, Kovka, Truhlář, Veverka – Klíma, J. Novák, Krejsa – Sus, Pastier, Vávra – Dimitrov, M. Novák, Pfister – Csamango, Juránek.
    HC Stadion Litoměřice: Lukeš(Března) – Málek, Winnerlich, Brandejský, Šikner, Melichar, Zedek, Spišak – Krátký, Zajan, Ransdorf – Popek, Neruda, Kratochvíl – Chmel, Kauschitz, Minka.
    bahis siteleri