Zlín sledge – SHK Mustangové 5:2 (kon.)
konec
SHK LAPP Zlín
5:2 (3:0, 2:0, 0:2)
SHK Mustangové AUTO IN
Pátek 06.03.2015, 18:30 • PSG aréna, Zlín. Kapacita: 529 diváků. • Česká para hokejová liga
Partner:
     
    35:01
    Pardubice právě vstřelily branku!
    A pozor, hosté přidávají druhý gól, když se zblízka prosadil MICHALEC. Asistence. Motyčka.
     
    31:25
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Dvě velké, zároveň jediné, šance se nyní naskytly hostům a ti tu druhou využívají. Sám na gólmana Molka ujel BERNARD HERING a forhendovou kličkou snižuje na 1:5.
     
    24:46
    Zlín právě vstřelil branku!
    Právě teď odbila pátá! Joppa vyslal do úniku ZDEŇKA ŠAFRÁNKA, jenž si položil Bočka a zasunul puk do prázdné branky. Asistence: Martin Joppa, Marian Ligda.
     
    24:21
    Zlín právě vstřelil branku!
    Čtvrtý hřebíček do pardubické rakve. Joppa vyvinul neskutečnou rychlost a dojel nahození Šafránka, na druhém křídle nalezl ERIKA FOJTÍKA a ten střelou přesně do šibenice zvyšuje na 4:0. Asistence: Martin Joppa, Zdeněk Šafránek.
     
    13:10
    Zlín právě vstřelil branku!
    Pardubičtí si zadělávají na problémy, inkasují totiž potřetí! Fojtíkova střela se odrazila zpět, zlínský útočník našel ZDEŇKA ŠAFRÁNKA a ten za pomocí levé tyčky posunuje skóre na oněch 3:0. Asistence: Erik Fojtík, Marian Ligda.
     
    08:31
    Zlín právě vstřelil branku!
    Aréna ve Zlíně se opět otřásá v základech, domácí se totiž ujímají vedení 2:0! Puk se náhodně odrazil na Joppu, který ujížděl sám na Bočka, svůj nájezd ale ještě neproměnil, k dorážce se ovšem dostal MARIAN LIGDA, který přestřelil gólmana Pardubic. Asistence: Martin Joppa.
     
    01:55
    Zlín právě vstřelil branku!
    A střelecký účet utkání je otevřen, začínají domácí! Fojtík vystřeli od modré čáry, odraz puku od zadního mantinelu dojel Šafránek, který ještě kotouč poslal na volného MARTINA JOPPU, jenž do prázdné brány poslal touš bez obtíží. Asistence: Zdeněk Šafránek, Erik Fojtík.

    Jakub Kudláč

    Branky a nahrávky: 2. Joppa (Šafránek, Fojtík), 9. Ligda (Joppa), 14. Šafránek (Fojtík, Ligda), 25. Fojtík (Joppa, Šafránek), 25. Šafránek (Joppa, Ligda) – 32. Hering, 36. Michalec (Motyčka)


    SHK LAPP Zlín: Molek (Matoušek) – Julina, Z. Hábl, Štít – Fojtík, Palát, Stodůlka, Kudrna, Ligda, D. Hábl, Šafránek, Joppa.
    SHK Mustangové AUTO IN: Boček (Drahý) – Kvoch, J. Kubeš, P. Kubeš, R. Buhr – Motyčka, Kolek, Štěpják, Doležal, Hýbner, Michalec, Homíček, V. Buhr, Kořínek, Hering, Chudomský.

    Rozhodčí: Wesley – Hradil, Řezníček

    Diváci: 529 (Vyprodáno)
    bahis siteleri