Havlíčkův Brod – Kadaň 10:2 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
10:2 (2:0, 4:1, 4:1)
Sportovní klub Kadaň
Pátek 06.03.2015, 18:30 • ZS Kotlina • Liga staršího dorostu
Partner:
     
    Je konec. Havlíčkův Brod po fantastickém výkonu naprosto jednoznačně rozstřílel Kadaň a Severočechům přibalil na dalekou cestu domů potupnou desítku. Ode mě je to pro dnešek vše, na závěr si vás dovoluji pozvat na zítřejší utkání mladšího dorostu, který dopoledne může rozhodnout o svém postupu do extraligy. Tímto se s vámi loučím, přeji vám příjemný víkend. Na shledanou. (20:38:24)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:50
    Puky létají kolem gólmana Németha, jen to sviští.
     
    59:30
    A zahrají si ještě jednu přesilovku. Vladimír Kopica (KAD) – 2 minuty – faul kolenem.
     
    59:12
    Broďáci jsou odhodlaní dohrát zbytek zápasu v klidu a bez inkasovaného gólu. Tomuto cíli jdou naproti, protože drží puk stále v ofenzivním postavení.,
     
    58:59
    Hosté vyvezli puk do bezpečí jen na chvíli, už se musí znovu bránit.
     
    58:35
    Tomáš Cejpek se protlačil k dorážce, ale z mírného úhlu na pravé straně jen vyprášil ranou po ledě betony gólmana Németha.
     
    58:08
    A tlak Rebelů nepolevuje. Přísní a velmi úspěšní trenéři Václav Adam a Jaroslav Benc jsou vyhlášení tím, že své svěřence nenechají vypustit na ledě ani jeden souboj.
     
    57:55
    Jako teď, kdy znovu brankář Németh jen tak tak uhájil své brankoviště! Rebelové na něj hodně nepříjemně doráželi, ale bez gólového efektu.
     
    57:45
    Za úspěchem Rebelů nepochybně stojí i to, že se hodně často a bez respektu tlačí do prostoru před brankou, kde to nejvíc bolí. Soupeřově obraně to vždy činí velké problémy.
     
    57:20
    Tentokrát se však gólman Németh obávat ničeho nemusí, Rebely zastavil při slibné kombinaci ofsajd. Buly ve středním pásmu.
     
    57:07
    Havlíčkův Brod už opět uhání s kotoučem kupředu.
     
    56:57
    Domácí teď ztratili při přechodu přes střední pásmo puk, ale hosté se vlastní nepřesnou nahrávkou na modrou čáru sami vyhnali pryč.
     
    56:28
    Mladí bojovníci z Kotliny hrají opravdu v neskutečné pohodě a naplno ukazují, že postup do extraligy jim právem náleží. Na jejich pohlednou hru je radost pohledět.
     
    56:05
    A pozor, za zády gólmana Németha po střele z levého kruhu cinkala tyčka! Nevím, kdo byl autorem, ale vypadalo to na kapitána Tomáše Cejpka!
     
    55:52
    A skutečně se tak i stalo, Rebelové hru v početní převaze tentokrát nevyužili a hraje se už 5 na 5.
     
    55:45
    Černožlutí vyvezli puk do útočného území a vypadá to, že přesilovku už dohrají v klidu.
     
    55:10
    Až nyní se ocitl ve slibné palebné pozici před brankou Pavel Hendrych, jenž neuspěl ani na dva pokusy. Zblízka nedokázal přehodit ležícího Németha!

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 9. Abbrent (Michálek, Veverka), 11. Michálek (Abbrent), 23. Beran (Jelínek, Kraučuk), 29. Jelínek (Kraučuk), 31. Abbrent (Michálek, Veverka), 36. Hendrych (Cejpek, Suchý), 44. Beran (Jelínek, Kraučuk), 47. Kopic (Beran), 48. Michálek (Lacina), 51. Abbrent (Michálek, Veverka) – 22. Šmejc (Videv, Kopica), 41. Šmejc (Novák)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Hanák (Kekula) – Suchý, Kopic, Lacina, Hrabaň, Bancíř, M. Němec – Beran, Jelínek "A", Kraučuk, Michálek, Abbrent, Veverka, Hendrych, Cejpek "C", Králíček
    Sportovní klub Kadaň: Németh (Bárta) – Bláha, Šmejc, Novák, Georgiev, Berky, Kšíkal, Videv, Pipota, Týr "A", Špiegl, Jindra, Kopica "C", Petržílka, Möll

    Rozhodčí: Petr Coufal – Lukáš Klouda, Robin Horký
    thejrc.org