Slovan Bratislava – Trenčín 1:3 (kon.)
konec
ŠK Slovan Bratislava
1:3 (0:1)
AS Trenčín
sk Neděle 05.04.2015, 19:00 • Pasienky (Bratislava - Nové Mesto) • Niké liga
Předzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 19:00.
     
    Príjemný sviatočný deň všetkým, ktorí ste klikli na tento on-line textový prenos a nasledujúce chvíle strávite jeho sledovaním!
    V tomto prenose sa zameriame na zápas našej najvyššej futbalovej súťaže, ktorá nesie názov Fortuna liga a čaká ju 24.kolo. V ňom sa proti sebe na Pasienkoch stretne ŠK Slovan Bratislava, ktorý vyzve do súboja o dôležité body AS Trenčín. Zápas a tak aj tento on-line textový prenos sa začína o 19:00!

    V týchto dňoch okrem Veľkonočných sviatkov vládne na Slovensku aj tzv. aprílové počasie, ktoré sa mení zo dňa na deň a sú kvôli tomu ohrozené zápasy! Zatiaľ, však stretnutie medzi ŠK Slovan Bratislava – AS Trenčín odložené nebolo.
    Diváci sa tak môžu tešiť na veľmi zaujímavé stretnutie, kde pôjde pre oba tímy o dôležité body do tabuľky.

    Domáci ŠK Slovan Bratislava sa momentálne nachádza na 4.mieste, keď dokázal získať 35 bodov a na tretiu Trnavu stráca len dva body! Posledná forma belasých však vôbec nie je ružová, keď z posledných 5 zápasov dokázali len dva vyhrať, jeden remizovať a dva prehrať. V poslednom zápase vyhrali tesne 2:1, keď doma porazili Podbrezovú.

    Hostia AS Trenčín sú aktuálnym lídrom súťaže, keď sa s 47 bodmi nachádzajú na prvom mieste a pred druhou Žilinou majú náskok dva body! Posledná forma AS je veľmi impozantná, tri zápasy vyhrali, jeden remizovali a jeden prehrali. V poslednom zápase vyhrali na svojom štadióne rozdielom triedy, keď výsledkom 3:0 porazili DAC Dunajská Streda.

    Jasného favorita tento zápas určite nemá! Aj keď, tabuľkové postavenie, posledná lepšia forma a vzájomné zápasy favorizuje hostí. Čaká nás veľmi atraktívny zápas, kde by sme sa nudiť nemali, tento zápas môžme označiť ako za šláger kola! Domáci navyše majú hosťom čo vracať, pretože z posledných dvoch zápasov, ktoré sa odohrali na Pasienkoch, odchádzal ako víťaz AS Trenčín a navyše Slovan v tých zápasoch nedal dokonca ani gól!
     
    Úvodné zostavy:

    ŠK Slovan Bratislava: Perniš – Čikoš, Dobrotka (C), Zreľák, Milinkovič – Mészáros, Gorosito, Saláta, Štefánik – Simović, Peltier.
    Náhradníci: Krnáč – Niňaj, Oršula, Čermák, Ďuriš, Kotula, Lásik.

    AS Trenčín: Šemrinec (C) – Rundič, Koolwijk, van Kessel, Rabiu – Madu, Čögley, Guba, Bero – Rodriguez da Silva, Lobotka.
    Náhradníci: Vozár – Skovajsa, Holúbek, Mondek, Lawrence, Vlček, Kleščík.

    Rozhodca: Dušan Sedlák – Erik Weiss, Branislav Hancko – Branislav Hrdlička.
     
    Príjemný sviatočný večer všetkým, ktorí ste klikli na tento on-line textový prenos a nasledujúce chvíle strávite jeho sledovaním. Zostavy oboch mužstiev sú už známe a zverejnené, môžte si ich prezrieť.

    Zápas povedú páni Dušan Sedlák, ktorému budú na čiarach asistovať Erik Weiss a Branislav Hancko. Štvrtým náhradným rozhodcom je Branislav Hrdlička.

    Prajem príjemný športový zážitok!
     
    -2
    Hráči oboch celkov už prichádzajú v sprievode rozhodcovskej štvorice na hraciu plochu. Počkáme si ešte na úvodné ceremónie, po ktorých už začiatku zápasu nebude nič brániť.
     
    -1
    Domáci Slovan dnes nastúpi v tradičných belasých dresoch, hostia z Trenčína si priniesli bielu sadu dresov. Dámy a páni, želáme vám príjemný športový zážitok!
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    O úvodný výkop zápasu sa postarali hráči Trenčína. Tí sa s loptou okamžite stiahli na vlastnú polovicu, odkiaľ založia prvú útočnú akciu zápasu.
     
    1
    Trenčín kombinoval na vlastnej polovici pri postrannej čiare, kde sa snažil ich rozohrávku napádať Zreľák. Ten loptu posunul do autu.
     
    2
    Domáci teraz dobre prečítali rozohrávku Trenčína, ktorý si na vlastnej polovici nerozumel, vážnejšia šanca z toho ale napokon nebola.
     
    2
    Dobrotka posielal dlhý center na vzdialenejšiu žrď, kde stál jeden z jeho spoluhráčov. Ten sa ale pri zakončení musel mierne zakloniť a bránku tak trafiť nedokázal.
     
    3
    Hrá sa na polovici Trenčína, kde teraz belasí dobre zakombinovali, o loptu však napokon prišli ešte pred šestnástkou. Trenčín sa aj napriek tomu na útočnú polovicu nedostane.
     
    4
    Teraz to domáci futbalisti nezvládli a loptu poslali len za postrannú čiaru. Trenčín tak dostane šancu upokojiť hru.
     
    5
    Trenčania následne zahrávali priamy voľný kop po tom, čo jeden z domácich zahral v blízkosti stredového kruhu rukou. Nízky center ale nenašiel ani jedného z hráčov v bielom.
     
    6
    Koolwijk teraz mierne natlačil Gorosita na Perniša, s hráčom Slovana to pritom nevyzerá vôbec dobre! Gorosito bude musieť byť ošetrovaný, snáď to nebude nič vážne.
     
    7
    Gorosito už odchádza v sprievode lekárov za postrannú čiaru, teraz to s ním už ale vyzerá omnoho lepšie a do hry ešte pravdepodobne zasiahne.
     
    8
    A je to tak. Gorosito sa už zapája do hry, teraz mal výrazný podiel na odpískanom útočnom faule Trenčína.
     
    9
    Lobotka nevydržal Zreľákovo napádanie, pri lopte ale napokon ostal. Trenčín tak môže založiť útočnú akciu z hĺbky vlastnej defenzívy.
     
    10
    Guba sa snažil preniknúť do vápna z pravej strany, čo sa mu síce nepodarilo, ale Saláta loptu odkopol za bránkovú čiaru. Trenčania tak budú zahrávať rohový kop.
     
    10
    Ten im ale nevyšiel podľa ich predstáv, center na bližšiu žrď dokázali domáci bez problémov odvrátiť.
     
    11
    Hra teraz mierne stratila na tempe. Hrá sa prevažne na polovici Slovana, kde si však hostia nedokážu vypracovať súvislý tlak a neohrozujú tak bránku Perniša.
     
    12
    Teraz sa navyše dopustili ďalšieho útočného faulu, po ktorom môže Saláta upokojiť spoluhráčov.
     
    13
    Domáci hráči prenikli zaujímavým spôsobom až pred šestnástku súpera, kde však nič nevymysleli a loptu poslali len za bránkovú čiaru. Odkopávať tak bude Šemrinec.
     
    13
    Vysoký center na van Kessela obrancu Trenčína nenašiel, šancu tak dostane opäť Slovan.
     
    14
    Nevydarený prechod cez stredový kruh, Trenčín sa pred šestnástku rýchlo vrátil a dokázal vybojovať ďalší rohový kop vo svoj prospech.
     
    15
    Ani teraz ale gól nepadne. Lopta síce ešte zaplávala na hlavu jedného z hostí, ten ale poslal len slabú strelu priamo do rukavíc Perniša.
     
    16
    Milinkovič sa teraz prezentoval výborným sólom po pravej strane ihriska, vo finálnej fáze však nedokázal presne prihrať a k lopte sa poľahky dostal Trenčín.
     
    16
    Rýchly prechod na útočnú polovicu, jeden z hostí bol ale zastavený nedovoleným spôsobom a sledovať budeme priamy voľný kop.
     
    17
    Hostia zahrali nakrátko a smerom dopredu následne nevymysleli nič. Loptu tak poslali aspoň na vlastnú polovicu, odkiaľ založia ďalšiu útočnú akciu.
     
    18
    Napokon nie. K lopte sa dostal Slovan, konkrétne to bol Milinkovič, ktorý dobre našiel Peltiera. Ten chcel následne odcentrovať na opačnú stranu ihriska, loptu však zo vzduchu stiahol Šemrinec.
     
    19
    Na trávniku ostáva po jednom zo súbojov ležať Lobotka, toto nevyzerá vôbec dobre!
     
    19
    Nepríjemné obrázky, na ihrisko už putujú nosidlá, Lobotka už pravdepodobne dnes do hry nezasiahne.
     
    20
    Hrá sa v duchu Fair play, Slovan loptu súperovi športovo vrátil. Trenčania v hre pokračujú s desiatimi hráčmi, uvidíme dokedy.
     
    21
    Hra teraz po prerušení pôsobí rozháraným dojmom, pri lopte teraz boli hostia, ktorí kombinovali na polovici súpera, van Kessel ale vo finálnej fáze presne odcentrovať nedokázal.
     
    22
    Domáci sa s loptou presunuli na útočnú polovicu, kde si vo vzdialenosti asi 25 metrov vybojovali priamy voľný kop.
     
    23
    Štefánik posielal nízky center na vzdialenejšiu žrď, lopta sa napokon ešte odrazila od zeme, Dobrotka ju preto trafiť nedokázal. Ak by sa tak stalo, Slovan mohol vyhrávať.
     
    24
    Striedanie v tíme AS Trenčín: z ihriska odchádza Stanislav Lobotka, prichádza James Alexander Lawrence.
     
    25
    Do konca prvého polčasu ostáva 20 minút a v Bratislave stále čakáme na otvárací gól stretnutia. Bližšie k nemu mali Slovanisti, konkrétne Dobrotka, ktorý ale loptu pred prázdnou bránkou netrafil.
     
    25
    Vráťme sa však k dianiu na trávniku, tam si totiž Trenčín vybojoval v poradí už tretí rohový kop.
     
    26
    Rabiu to teraz nemyslel vôbec zle, jeho roh zahraný po zemi ale dokázal Zreľák s pokojom na kopačke odvrátiť.
     
    27
    Mészáros teraz svoju individuálnu akciu nedomyslel až do konca, keď sa najskôr dobre zbavil súpera, následne ale medzi dvojicou stopérov neuspel.
     
    28
    Peltier teraz narazil na jedného z hráčov hostí, Lobotka tak môže upokojiť hru a poslať svojich spoluhráčov do šance.
     
    28
    Avšak sa tak nestalo, lopta skončila len na polovici domáceho celku, ktorý má veľké problémy s rozohrávkou. Trenčín teraz výborne napáda.
     
    29
    A Slovan loptu zahral radšej do autu. Madu vhodil loptu do hry, avšak jeho spoluhráčom sa do šestnástky preniknúť nepodarilo.
     
    30
    Za sebou máme už 30 minút hry a stále sledujeme futbal bez gólu. Oba celky si sú vedomé, že jediná chyba môže rozhodnúť tento zápas a hrajú radšej zo zabezpečenej defenzívy.
     
    31
    Trenčín získal loptu do svojej moci na polovici Slovana, posunul si ju bližšie k svojmu gólmanovi, avšak následne prišiel len center za postrannú čiaru.
     
    32
    Peltier teraz nezvládol hlavičkový súboj, k lopte sa tak poľahky dostane Trenčín.
     
    32
    Ani ten sa ale nedokázal pri lopte dlho udržať a poslal ju do autu. Domáci mohli vhadzovať a upokojiť hru, o loptu však veľmi rýchlo prišli a budú sa musieť vrátiť do defenzívy.
     
    33
    Trenčania chceli preveriť pozornosť Perniša v bránke domácich, priestor troch žrdí ale trafiť nedokázali.
     
    34
    Pískaný faul na Peltiera v stredovom kruhu, Slovan mohol poslať dlhý center do šestnástky a aj tak urobil, tam však o loptu následne prišiel.
     
    34
    Výborne teraz v defenzíve zahral Saláta, ktorý nepustil hosťujúceho útočníka do šance.
     
    35
    Zreľák sa snažil po hranici šestnástky niečo smerom dopredu vymyslieť, o loptu však následne prišiel a Slovanisti ju poslali za bránkovú čiaru. Odkopávať môže Šemrinec.
     
    36
    Trenčín kombinoval v stredovom kruhu, kde sa zbavil dvojice hráčov v belasom, center z kopačky hráča hostí ale dokázal Gorosito odvrátiť do bezpečnej vzdialenosti.
     
    37
    Slovanu sa naskytla príležitosť na rýchly protiútok, lopta sa však jednému z jeho hráčov zamotala medzi nohy, odkiaľ ju vytiahli Trenčania.
     
    38
    Guba to teraz nevyriešil dobre, keď miesto prihrávky na van Kessela zvolil individuálny prienik. Proti presile v belasom neuspel.
     
    38
    Lopta sa ale pred šestnástku vrátila a Trenčín môže zahrať štandardku.
     
    39
    Loptu si na vyznačený bod postavil Koolwijk, ktorý vysokým nákopom hľadal v pokutovom území jedného zo svojich spoluhráčov, to sa mu ale napokon nepodarilo.
     
    40
    Hra teraz mierne stratila na tempe, svedkami sme boli niekoľkých autových vhadzovaní na oboch stranách.
     
    40
    Rabiu sa po krídle dostával do zaujímavej pozície, obranca hostí si ale loptu vo finálnej fáze predkopol až príliš a následne o ňu prišiel.
     
    41
    Domáci teraz dobre blokujú prípadné centre súpera a nedovoľujú Trenčínu bližší kontakt s Pernišom. Výborná defenzívna hra Slovana.
     
    42
    Na druhej strane šprintoval do šance Mészáros, pred ktorým loptu odkopol jeden z brániacich hráčov. Roh pre Slovan.
     
    43
    Trenčín dal gól!
    Tak domácim tento roh vôbec nevyšiel. Trenčanom sa loptu podarilo odvrátiť a do šprinterského súboja sa dostal van Kessel s domácim Čikošom. GINO VAN KESSEL si neobišiel len skúseného obrancu Slovana, ale aj Perniša a zakončil do prázdnej bránky.
     
    44
    Tak Trenčín sa v závere prvého polčasu dostáva do vedenia, uvidíme, čo na to Slovan.
     
    45
    Belasí ešte získali rohový kop, centrovať do šestnástky môže Milinkovič.
     
    45
    Nadstavovať sa bude 1 minúta.
     
    45+1
    Milinkovič to teraz nemyslel vôbec zle, jeho stočený center ale vo vzduchu chytil až Šemrinec, ktorý sa s odkopom ponáhľať nebude.
     
    45+1
    Slovan sa však dopredu vrátil a rozohrá aj tretí rohový kop.
     
    45+1
    Štefánikov center na hlavu Gorosita bol do nie príliš tradičných miest, odkiaľ sa góly dávajú len veľmi ťažko. Presvedčil sa o tom aj Gorosito, ktorý v záklone poslal loptu len na hornú sieť Šemrincovej bránky.
     
    45+2
    Začala sa už druhá minúta nadstaveného času.
     
    45+2
    Prvý polčas sa skončil.
     
    Máme za sebou úvodný polčas stretnutia medzi Slovanom Bratislava a AS Ttrenčín, po ktorom hostia vedú 1:0. Trenčania využili nie príliš presvedčivo rozohraný rohový kop, po ktorom sa v šprintérskom súboji blysol van Kessel. Ten si obhodil nie len Čikoša, ale aj Perniša.

    Druhý polčas sa začne približne o 20:05.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    46
    O úvodný výkop druhého polčasu sa postaral domáci Slovan. Do druhej časti hry vstupujeme bezo zmien na hracej ploche.
     
    46
    Okamžite sme boli svedkami nákopu do vápna Trenčína, ktorý hostia odvrátili na rohový kop.
     
    47
    Roh zahrával Milinkovič, ktorého center síce ešte hostia odvrátili, k lopte sa ale napokon dostal Mészáros, ktorý našťastie pre Trenčín loptu netrafil ideálne.
     
    48
    Následné dorážky zbytočné, už to bolo z ofsajdu.
     
    48
    Aj Trenčín sa teraz pozrel na útočnú polovicu, tam si však jeho hráči nerozumeli a loptu poslali len za postrannú čiaru. Čikoš ju tak môže v pokoji vhodiť späť do hry.
     
    49
    A Čikoš si to zopakoval aj na útočnej polovici, ani tam sa však Slovan pri lopte dlhšie neohrial.
     
    50
    Milinkovič si teraz v stredovom kruhu obhodil dvoch súperoch, následne loptu potiahol stredom až pred šestnástku, kde chcel vysunúť Gorosita. Proti nemu ale fantasticky zahral jeden z hostí.
     
    51
    Slovanisti tak smerom dopredu nič nevymysleli, na ťahu sú hostia. Tí si v blízkosti deliacej čiary vybojovali štandardku.
     
    51
    Ani hostia ale nič nevymysleli. K lopte sa tak mohol dostať Peltier, ktorý ju potiahol až k šestnástke súpera, kde si ju nešťastne kopol do autu a musel ju odovzdať súperovi.
     
    52
    Čikoš to teraz s aktivitou mierne prehnal a dopustil sa útočného faulu. Trenčania môžu hru upokojiť.
     
    53
    A aj sa tak stalo. Hostia sa s rozohrávkou neponáhľali, aj napriek tomu ale nič prevratné smerom dopredu nevymysleli. Lopta sa dostala až k Pernišovi, ktorý ju rýchlo vhodil späť do hry.
     
    54
    Domáci to teraz zahrali na istotu a pomohli si Pernišom.
     
    55
    Ani Perniš ale domácim k súvislému tlaku nedopomohol. Našťastie pre domácich sa van Kessel zamotal do vlastných kľučiek a z jeho šance tak nebolo nič.
     
    55
    Slovan sa na polovicu súpera rýchlo vrátil, vybojoval si tam štandardku, ktorú rozohral Milinkovič na hlavu Salátu. Kornel Saláta ešte loptu pridvihol, avšak len do rukavíc Šemrinca.
     
    56
    Nepríjemný monent, v šestnástke AS teraz ostáva ležať domáci Simović, ktorého k zemi poslal spoluhráč Dobrotka.
     
    56
    Simović bude musieť byť ošetrený, našťastie však zrejme bude v poriadku.
     
    57
    Simović v tejto chvíli otrasený odchádza v sprievode lekárov za postrannú čiaru držiac sa za hlavu, zrejme tam utŕžil nejaký hit zo strany svojho spoluhráča.
     
    58
    V hre sa už opäť pokračuje, Trenčania sa rýchlo vydali na polovicu súpera, kde krátko kombinovali a následne prišla aj strela, avšak len priamo do rukavíc Perniša.
     
    59
    Slovan dal gól!
    A je vyrovnané! Milinkovič sa prezentoval pekným sólom, ktorý si zasekol loptu, čím sa zbavil dvoch súperov, posunul loptu Čikošovi, ktorý vypálil na Šemrinca. Ten loptu zrazil len na voľného KAROLA MÉSZÁROSA, ktorý sa už mýliť nemohol.
     
    60
    Po hodine hry je tak stav opäť vyrovnaný.
     
    60
    Do dobrej šance sa teraz rútil van Kessel, ktorý využil prihrávku pomedzi dvoch stopérov, na poslednú chvíľu mu však lopta odskočila k brániacemu Slovanistovi.
     
    61
    Loptu odkopával v pokoji Perniš, ktorý dopredu vysúva svojich spoluhráčov.
     
    62
    Tí donútili Trenčín chybovať a bolo to len veľmi tesné, domáci takmer mohli zahrávať rohový kop. Napokon bol z toho len aut, ktorý hostia s prehľadom odvrátili.
     
    63
    Slovan so streleným gólom výrazne ožil a čoraz viac sa tlačí smerom dopredu. Zabúdať ale nemôže ani na kvality Trenčína, ktorý sa dostane do šance.
     
    63
    Trenčín dal gól!
    A Trenčín opäť vedie! Pred Berom sa teraz obrana Slovana rozostúpila, čím mu ponúkla gólovú šancu. A tú MATÚŠ BERO využil.
     
    64
    Striedanie v tíme AS Trenčín: z ihriska odchádza Dávid Guba, prichádza Karol Mondek.
     
    65
    Striedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava: z ihriska odchádza Lester Peltier, prichádza Filip Oršula.
     
    66
    Po sérií striedaní ešte ostáva na trávniku Rabiu, ktorý bude musieť byť ošetrený.
     
    66
    Rabiu po krátkom ošetrení za postrannou čiarou bude v hre pokračovať, to je pre Trenčín rozhodne výborná správa.
     
    67
    Dopredu sa teraz dostali domáci, ktorí si tam ale príliš nerozumeli. K lopte sa mohol dostať striedajúci Oršula, pred ktorým výborne zakročili hostia.
     
    68
    Hostia budú mať po faule Salátu k dispozícii štandardku zo vzdialenosti asi 20 metrov.
     
    69
    Trenčín dal gól!
    A AS vedie už o dva góly! Do lopty sa pri štandardke oprel Koolwijk, ktorý ju napálil len do múra, k odrazenej lopte sa dostal ale MATÚŠ BERO, ktorý ľavačkou prepálil všetko, čo mu stálo v ceste.
     
    70
    Dvadsať minút pred koncom má tak Trenčín výrazným spôsobom nakročené k víťazstvu, ktoré by znamenalo priebežnú 1. priečku pre AS.
     
    71
    Domáci zahrávali rohový kop, ktorý sa ale po odvrátení bude opakovať.
     
    72
    Lopta tentokrát zamierila na bližšiu žrď Šemrincovej bránky, kde však hostia skvele zareagovali a poslali ju do bezpečnej vzdialenosti.
     
    73
    Trenčania sa tlačili do ďalšej útočnej akcie, tá im ale tentokrát nevyšla.
     
    73
    Žltú kartu dostáva Ramon Rodriguez da Silva (AS Trenčín).
     
    73
    Slovan zároveň získava zaujímavú štandardku z rohu šestnástky.
     
    75
    Dlho sme čakali na to, kým Slovan priamy voľný kop rozohrá, do lopty sa napokon oprel Štefánik, ktorý centrom našiel len hráčov AS.
     
    75
    Gino van Kessel sa teraz rútil do šance, prihrávku však preberal z ofsajdu.
     
    76
    Striedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava: z ihriska odchádza Karol Mészáros, prichádza Filip Ďuriš.
     
    77
    Žltú kartu dostáva Martin Dobrotka (ŠK Slovan Bratislava).
     
    78
    Hra sa teraz pomerne často prerušovala, po sérii prerušení sa do šance dostal Trenčín, proti ktorému zasiahol Perniš. Ten v šprintérskom súboji predbehol Mondeka.
     
    79
    Pripravuje sa striedanie na strane hostí.
     
    80
    Milinkovič zachytil Šemroncov odkop, loptu ale spracoval len pre Gorosita na obrannú polovicu, odkiaľ góly často nepadajú.
     
    80
    Na trávniku ostal ležať po jednom zo súbojov Madu, ku ktorému už prichádzajú záchranári s nosidlami. Nepríjemný moment.
     
    81
    Tie však napokon budú zbytočné, Madu bude v poriadku.
     
    81
    Striedanie v tíme AS Trenčín: z ihriska odchádza Ibrahim Rabiu, prichádza Peter Kleščík.
     
    82
    Striedanie sa pripravuje aj na strane Slovana, uvidíme, koho pošle na záverečnú desaťminútovku na hraciu plochu Jozef Chovanec.
     
    82
    Vráťme sa ale k dianiu na ihrisku. Tam kombinovali na útočnej polovici domáci, Ďuriš následne dostal prihrávku pomedzi dvoch stopérov, ktorú ale zachytiť nedokázal.
     
    83
    Ani Trenčínu to smerom dopredu nevyšlo. Hra je teraz mierne rozháraná, hrá sa zo strany na stranu a vidíme viacero nepresností.
     
    84
    Na trávniku ostáva ďalší Trenčan, striedajúci Lawrence, ktorý nahradil zraneného Lobotku chytal lakeť do tváre.
     
    85
    Lawrence napokon nemusel byť ani ošetrený a v hre môže pokračovať. Zapojil sa aj do útočnej akcie Trenčína, keď sa mu podarilo posunúť loptu na jeho spoluhráčov, ktorí následne našli van Kessela. Ten druhý gól nepridal, Dobrotka jeho strelecký pokus ešte stihol zblokovať.
     
    86
    Z rohu Trenčína napokon nebolo nič, hostia ale pri lopte ostanú.
     
    87
    Veľká šanca hostí ostáva nepremenená! Kessel v súboji s Pernišom neuspel, zo zemi ale ešte dokázal loptu poslať do stredu šestnástky, kde doslova naletel Mondek, ktorý ale loptu hlavou netrafil!
     
    88
    Zápas sa pomaly blíži k svojmu záveru, na útočnej polovici bol Slovan, ktorý sa ale pri lopte dlho neohrial.
     
    88
    Ani z protiútoku AS napokon nič nebolo. Dobre sa tam vrátili hneď štyria Slovanisti.
     
    89
    Dnešné stretnutie sleduje 1550 divákov.
     
    89
    Bero teraz vycvičil pri postrannej čiare Kornela Salátu, Slovan následne odvrátil len na rohový kop.
     
    90
    Ten sa po zblokovanej strele bude opakovať.
     
    90
    Ani z druhého rohu ale hostia nič nevyťažili. Tentokrát ho rozohrali nakrátko, no Slovan v pokoji odvrátil.
     
    90
    Nadstavovať sa budú 2 minúty.
     
    90+1
    V tej prvej sa neudialo nič výnimočné, Gorosito sa snaťil smerom dopredu niečo vymyslieť, výborne tam však zasiahli stopéri AS, ktorí prípadné zníženie nedopustili.
     
    90+2
    Slovan si aj napriek tomu ešte odkázal vybojovať rohový kop.
     
    90+2
    Center na bližšiu žrď hostia odvrátili, zdá sa, že sa už nič neudeje.
     
    90+2
    Koniec zápasu.
     
    Skončilo sa dnešné stretnutie medzi ŠK Slovan Bratislava a AS Trenčín, v ktorom sa hostia po výsledku 3:1 v ich prospech posunú na prvú priečku tabuľky. Naopak, Slovan stráca na 4. Senicu stále dva body.
    S týmto konštatovaním sa už s vami lúčim a prajem ešte pekný zvyšok sviatočného dňa, dnešným stretnutím vás sprevádzal Lukáš Pancurák. (20:55:02)

    Lukáš Pancurák

    Branky: 59. Mészáros – 43. van Kessel, 63. Bero, 69. Bero

    Karty:   77. Dobrotka (SBA) – 73. Rodriguez da Silva (TRE)


    ŠK Slovan Bratislava: Perniš – Čikoš, Dobrotka (C), Zreľák, Milinkovič – Mészáros (76. Ďuriš), Gorosito, Saláta, Štefánik – Simović, Peltier (65. Oršula).
    Náhradníci: Krnáč – Niňaj, Oršula, Čermák, Ďuriš, Kotula, Lásik.

    AS Trenčín: Šemrinec (C) – Rundič, Koolwijk, van Kessel, Rabiu (81. Kleščík) – Madu, Čögley, Guba (64. Mondek), Bero – Rodriguez da Silva, Lobotka (24. Lawrence).
    Náhradníci: Vozár – Skovajsa, Holúbek, Mondek, Lawrence, Vlček, Kleščík.

    Rozhodčí: Dušan Sedlák – Erik Weiss, Branislav Hancko – Branislav Hrdlička
    thejrc.org