Sparta – Č. Budějovice 2:2 (kon.) | Příbram – Slavia 5:1 (kon.) | Bohemians 1905 – Mladá Boleslav 1:1 (kon.)
Jablonec – Ostrava 0:1 (kon.) | Znojmo – Hr. Králové 4:2 (kon.) | Třinec – Liberec 1:1 (kon.)
Teplice – Dukla Praha 0:2 (kon.) | Varnsdorf – Jihlava 2:6 (kon.) | Táborsko – Brno 1:1 (kon.)
konec
FK Třinec
1:1 (0:0)
FC Slovan Liberec
Pondělí 27.04.2015, 16:00 • Stadion Rudolfa Labaje, Třinec • Juniorská liga
Předzápasové kurzy
     
    Děkuji vám, že jste sledovali online přenos z třineckého stadionu Rudolfa Labaje a těším se na vás u dalšího přenosu z třineckého sportu. (18:09:54)
     
    Nejviditelnějším hráčem utkání byl liberecký Marcos Vinicius Calazans a to nejen svou barvou pleti, ale především svou rychlostí a umem obejít hráče. Byl u několika akcí, ať už jako zakončující hráč či nahrávač. Svým pohybem dělal obrovské starosti třineckým hráčům a po právu si zaslouží titul Hráč utkání.
     
    Skončilo zajímavé utkání 32. kola Juniorské ligy, ve kterém byl o něco lepší Liberec a v 52. minutě po ukázkově zahraném přímém kopu Dydowiczem vedl 0:1. Jenže proti konci bez bodu byl nejlepší střelec Třince Marek Gajdošík a po dlouhém pasu za obranu vyrovnal na konečných 1:1.
     
    90
    Konec zápasu.
     
    89
    Domácí ještě v závěru střídají. Králíčka nahradil Nikola Turoň.
     
    88
    Na druhé straně se do lepší situace dostal střelec vyrovnávací branky Gajdošík, z levé strany se odhodlal ke střele a vyprášil rukavice gólmana Zoula.
     
    87
    Liberečtí na chvíli zavřeli třinecké před vápnem, ale střela Ondráčka z nějakých 25 metrů po zemi gólmana Rohela překvapit nemohla.
     
    85
    Třetí střídání hostujícího celku. Hřiště opustil Kaiser a nahradil ho Janošík.
     
    84
    Martynek si z poloviny hřiště všiml, že gólman Zoul je daleko z brány a zkusil ho překvapit, bohužel pro domácí trefil jen brankovou síť za břevnem liberecké brány.
     
    84
    Calazans se opět snažil zazlobit na levé straně, ale domácí se nedali.
     
    81
    Obrovská šance na druhé straně! Martynek vybojoval míč ve vápně, zpětnou přihrávkou našel Samiece, který poslal míč patičkou po zemi, na což reagoval fantastickým zákrokem gólman Zoul a balón vyrazil.
     
    80
    Střídající Polívka se ocitl s míčem na hranici vápna a z kroku vystřelil, naštěstí pro domácí trefil jen břevno třinecké brány, od kterého se míč odrazil do ochranné sítě.
     
    79
    Calazans opět získal míč na levé straně, velkou rychlostí vběhl do vápna a prudce vystřelil, Rohel chtěl míč zkrotit do rukavic, ale ten se zakoulel za brankovou čáru – rohový kop pro hosty.
     
    78
    Na druhé straně nákop Krejčího na hranici vápna odhlavičkovali Liberečtí před číhajícím Gomolou.
     
    77
    Hosté měli výhodu přímého kopu z levé strany, ale prudký centr Henzla odhlavičkoval Ferenc daleko od velkého vápna.
     
    76
    Velner poslal k zemi rozběhnutého Calazanse a vidí z rukou sudího Klímy žlutou kartu.
     
    74
    Domácí gól nakopl a začíná se jim dařit kombinace na jeden dotek. Bohužel finální fáze trochu vázne, jako nyní v případě Gajdošíka, který lobem minul vzdálenější horní roh liberecké brány.
     
    72
    Skákavá přihrávku Bonga na brankáře Zoula postřehl Gomola a utíkal napadat libereckého gólmana, ten s problémy odkopl balón do autu.
     
    71
    Další akce domácích, Gomola našel na levé straně volného Gajdošíka, ale ten už byl příliš z úhlu, aby mohl výrazně ohrozit libereckou bránu.

    Igor Mainka

    Branky: 67. Gajdošík – 52. Dydowicz

    Karty:   76. Velner (TRI) – 35. Ondráček (LIB)


    FK Třinec: Rohel – Kalfas (63. Samiec), Minařík, Krejčí, Velner – Martynek, Ferenc, Kučera, Králíček (89. Turoň) – Gajdošík, Gavlák (69. Gomola)
    Trenér: Kamil Papuga

    Náhradníci: Bocek – Samiec, Gomola, Pustka, Puczok, Turoň

    FC Slovan Liberec: Zoul – Maršálek (46. Franič), Egert, Bong, Henzl – Ondráček, Machuča (65. Polívka) – Kaiser (85. Janošík), Dydowicz, Calazans – Frimmel
    Trenér: Pavel Čapek

    Náhradníci: Garčár – Franič, Polívka, Janošík

    Rozhodčí: Klíma – Caletka, Z. Kneisl
    thejrc.org