Nigérie – KLDR 4:0 (kon.) | Honduras – Fidži 0:3 (kon.) | Německo – Uzbekistán 3:0 (kon.)
Maďarsko – Brazílie 1:2 (kon.)
konec
Honduras
0:3 (0:3)
Fidži
Čtvrtek 04.06.2015, 06:00 • Christchurch Stadium, Christchurch • Mistrovství světa U20 • Skupina F
Předzápasové kurzy
     
    Dnešní utkání je u konce! Honduras nepotvrdil roli papírového favorita a s výběrem Fidži prohrál jasným poměrem 0:3!

    První poločas na Christchuch Stadium nabídl celkem tři branky! Hned v sedmé minutě mohli uděřit domácí, jenže proti střele Rocheze vytáhl excelentní zákrok Nairube. Ve 14. minutě už se dočkalo Fidži. Ve vápně dostal přihrávku Iosef Verevou, který se dokázal prosadit! Hned o čtyři minuty domácí špatně rozehrávali a rozhodčí odpískal malou domů. Fidži nabídnutou příležitost využilo a i s trochou štěstí se prosadil Saulo Waqa. Honudras byl poté víceméně neškodný, a tak v závěru udeřilo ještě jednou Fidži! Po rohovém kopu Verevoua se míč odrazil na hlavu Antonia Tuivany, který dostal míč do branky!

    Celý druhý poločas byl aktivnější Honduras, který v určitých pasážích hry svého soupeře nepustil za polovinu. Nicméně Honduras nebyl schopný své šance využít a defenzivní taktika Fidži vyšla!

    Fidži tak překvapilo zřejmě každého na světě! Honduras byl jasným favoritem! Sázkové kanceláře na Fidži vypsali kurz 30! Gratuluji těm, kteří vsadili!

    Situace ve skupině F se tak komplikuje! Fidži se dostává na tři body a třetí místo v tabulce. Po úvodním debaklu 1:8 má však záporné skóre 4:8! Fidži by tak potřebovalo porazi v posledním utkání Uzbekistán. Honduras si situaci velmi zkomplikoval, neboť má po dvou zápasech tři body, avšak poslední utkání hraje s Německem a to bude velmi těžké!

    To je z mé strany vše a u dalšího (nejen) textového onlajnu se těším brzy nashledanou! (07:59:51)
    Velká radost fotbalistů Fidži z dnešní výhry!

     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Fidži provádí v nastaveném čase své druhé střídání. Střelec druhé branky Waqa jde střídat a na posledních pár desítek sekund jde na trávník Gabriel!
     
    90+2
    Před vápnem Fidži kombinoval Benavidez a Flores. Do jejich kombinace se však vložil stoper Sivoki, který zvolil razantní odkop za polovinu.
     
    90+1
    Honduras je po celou dobu druhého poločas velmi aktivní, avšak žádnou ze svých šancí nebyl schopný využít.
     
    90
    Hlavní arbitr Jong-Hyeok nastavuje celkem tři minuty nad rámec základní hrací doby!
     
    89
    Honduras kombinuje na útočné polovině a ve druhém poločase hraje opravdu dobře, nicméně branku zatím nevstřelil!
    Dva výborné zákroky Nairubeho
     
    88
    Další šance Hondurasu! Tentokrát to byl ofenzivně laděný křídelník Chirinos, který se ve vápně dostal ke dvěma střelám. Ani jedna však do branky nedošla, Nairube obe rány zneškodnil!
    Bodden trefil tyč
     
    86
    Honduras měl i další šanci! Po pravé straně opět postupoval Paz, který výborně načasoval přihrávku do vápna, opět na Boddena. Ten tentokrát vypálil přesněji, avšak trefil tyč. Míč se odrazil k Rochezovi, ten však stál v ofsajdu!
     
    85
    Z levé strany velmi nebezpečně centroval Paz. Jeho centr mířil velmi šikovně na branku. Nairube byl však pozorný a nenechal se nachytat!
    Velká šance Boddena
     
    84
    Rychlý protiútok táhl po pravé straně Álvarez, který si potáhl míč až skoro k brankové čáře a následně poslal přízemní centr do vápna. Ten směřoval k Boddenovi, který se opřel do míče z první a jeho střela prolétl těsně mimo!
     
    83
    Avšak Fidži z rohového kopu nedokázala nic vymyslet a vytěžit a bude se muset opět vracet, neboť Honduras míří do rychlého protiútoku.
     
    82
    Na pravé straně operoval s míčem Álvarez, který se pokoušel odcentrovat. Jeho pokus zablokoval aktivní Paz a Fidži bude zahrávat první rohový kop ve druhém poločase.
     
    81
    Fidži se po delší době dokázalo dostat a usadit na útočné polovině. Více než centr z levé strany však vytěžit nedokázalo.
     
    80
    Máme před sebou poslední desetiminutovku a Honduras stále ztrácí tři branky! Fidži sice vede, avšak ve druhém poločase zatím nepředvedlo vůbec nic!

    Jan Havlovic

    Branky: 14. Verevou (Dreloa), 19. Waqa, 45. Tuivanu (Verevou)


    Honduras: Hernández – Paz, Moncada, Pereora, Álvarez – Escalante (59. Lacayo), Benavidez, Flores, Lópes (46. Chirinos) – Rochez, Elis (46. Bodden)
    Náhradníci: Garcia, Chirinos, John Paul Suazo, Torres, Lacayo, Santos, Tejeda, Castillo, Bodden

    Fidži: Nairube – Naidu, Dreloa, Sivoki, Prasad – Hughes – Chand, Waranaivalu (75. Rao) – Verevou, Waga (90+3.Gabriel) – Tuivuna
    Náhradníci: Raju, Rao, Chand, Naidu, Buksh, Gabriel, Mansoor, Toma, Deo, Khan

    Rozhodčí: Jong-Hyeok – Kwang-Yeol, Byung-Eun (vš. KOR)
    bahis siteleri