Honduras – Německo 1:5 (kon.) | Fidži – Uzbekistán 0:3 (kon.) | Brazílie – KLDR 3:0 (kon.)
Maďarsko – Nigérie 0:2 (kon.)
konec
Brazílie
3:0 (0:0)
KLDR
Neděle 07.06.2015, 07:00 • Christchurch Stadium (Christchurch) • Mistrovství světa U20 • Skupina E
Předzápasové kurzy
     
    Dnešní utkání je u konce! Brazílie si přes počáteční trápení poradila s KLDR a vyhrála 3:0!

    První poločas na Christchurch toho příliš zajímavého nenabídl. Na pořádnou šanci jsme čekali celkem třicet minut. Poté Brazilci trefili tyč a z dobrých tří metrů přestřelili branku. Ve zbývající části poločasu se již nic zajímavého nestalo.

    Ve druhém poločase konečně začaly padat branky! Hned ve 47. minutě mohla jít Brazílie do vedení, avšak Malcomovu střelu vyrazil na koresjký obránce na brankové čáře. V 60. minutě se již Brazilci dočkali! Hyo-Song Min tečoval střelu Malcoma a míč doskákal do branky. O šest minut později to bylo již 2:0. Jean Carlos udělal ve vápně parádní kličku a poslal míč za záda Ri In Haka. Na závěrečných 3:0 dal stoper Leo Perreira, který se prosadil po rohu Andrease Pereiry.

    Brazílie tak zůstala stoprocentní a suverénně ovládla skupinu E. Ve čtvrtinále narazí Kanárci na Urugay! KLDR zůstala bez bodu na posledním místě a turnaj pro ni končí!

    To je z mé strany vše a u dalšího fotbalového přenosu se těším brzy nashledanou! (09:02:03)
    Brazilská radost po vstřelení jedné z dnešních branek

     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Na levé straně se provinil nedovoleným zákrokem Min Hyo-Song a Brazílie má k dispozici zřejmě poslední standardní situaci.
    Malcolmova hlavička mířila mimo
     
    90+2
    Andreas Pereira opět předvedl krásné sólo a následnou zasekávačkou si vytvořil prostor k centru. Na zadní tyči našel volného Malcoma, který však svou hlavičku nenasměroval dobře.
     
    90+1
    Caju se v souboji o míč dostal před So Jong-Hyoka a následně byl faulovaný. Levý obránce tak zastavil hrozící protiútok KLDR.
     
    90
    Hlavní arbitr nastavuje celkem čtyři minuty nad rámec základní hrací doby!
     
    89
    Malcom společně s Rodrigem kombinovali na pravé straně. Druhý jmenovaný se dostal k centru, který nebyl ideální a letěl na zadní tyč, kde se nacházel Andreas Pereira. Ten byl lehce dezorientovaný a míč se od něj odrazil do zámezí.
     
    88
    Korejci v samotném závěru zahrávali rohový kop, vůbec prvním ve druhém poločase. Exekuci si vzal na starost Kim Chol-Min, jehož centr však skončil přímo v rukavicích Jeana.
     
    87
    Andreas Pereira výmýšlel další skvělou přihrávku pro své spoluhráče. Adresátém měl být Jean Carlos, avšak útočník Realu myšlenku svého spoluhráče nepochopil a míč skončil u gólmana KLDR.
    Leo PERREIRA - 3:0
     
    86
    Brazílie právě vstřelila branku!
    Kanárci udeřili i potřetí a vedou již 3:0! Exekuci rohového kopu si vzal na starost Andreas Pereira, který svým krásným centrem našel ve vápně hlavu LEA PERREIY. Jmenovec Andrease Pereiry se prosadil po krásné hlavičce!
     
    85
    Střídající Rodrigo se pokoušel na pravé straně obejít Ri Kyong-Jina, to se mu však nepovedlo. Brazílie bude alespoň zahrávat rohový kop!
     
    84
    Min Hyo-Song vymýšlel zajímavou přihrávku za obranu na Choe Ju-Songa. Ten svůj náběh nenačasoval ideálně a u míče byl rychleji gólman Jean.
     
    83
    Andreas Pereira se pokoušel střílený centr vybídnout ke skórování Jeana Carlose. Útočník Realu Madrid šel do skluzu, ani v této poloze však míč nezasáhl!
     
    81
    Jang Kum-Nam udržel míč v souboji s Marcosem Guilhermem a KLDR mohla jít vpřed. Míč se dostal až do vápna k Kang Nam-Gwonovi, který upadl. Rozhodčí Makasini, však pokutový kop neodpíská.
     
    80
    Korejci mají viditelný problém s hlídáním ofsajdové linie. Po levé straně mohl "pelášit" vpřed Choe Ju-Song, nicméně i on se nacházel za brazilskou obranou.

    Jan Havlovic

    Branky: 60. Min (vla.), 66. Carlos (Guilherme), 86. Perreira (Pereira)

    Karty:   20. Malcom (BRA), 40. Kang (BRA) – 10. Ri (NKOR), 69. Jon (NKOR)


    Brazílie: Jean – Caju, Lucao (C), Leo Perreira, Joao Pedro (78. Rodrigo) – Jajá, Alef – Marcos Guilherme, Boschilia (46. Pereira), Malcom – Judivan (46. Jean Carlos)
    Náhradníci: Marcos, Danilo, Gabriel Jesus, Georgemy, Rodrigo Ramos, Iago Maidana, Jorge, Andres Pereira

    KLDR: In Hak Ri – Kyong-Jin Ri, Kuk-Chol Kim (C), Kum-Dong Jon (77. Jang Kum-Nam), Hyo-Song Min – Kwang-Myong Jo (61. Un-Chol Ri), Song-Sun Kim, Nam-Gwon Kang, Ju-Song Choe – Yu-Song Kim (73. Kim Chol-Min), Jong-Hyok So
    Náhradníci: Kum-Nam Jang, Myong-Song Ro, Un-Chol Ri, Chol-Min Kim, Chol Song Pak, Kwang-Jim Kim, Chol Jae Kim, Jong-Hun Cha, Sol-Song Jo, Chol-Ryong Son

    Rozhodčí: Makasini – Lount, Waldron
    bahis siteleri