USA – Kuba 6:0 (kon.)
konec
USA
6:0 (4:0)
Kuba
Sobota 18.07.2015, 23:00 • M&T Bank Stadium, Baltimore, Maryland (kapacita: 71.008 diváků) • CONCACAF Gold Cup • Čtvrtfinále
Předzápasové kurzy
    78. Clint DEMPSEY - 6:0
     
    78
    Američané právě vstřelili branku!
    Dlouhý balon za obranu Kuby z poloviny hřiště se štěstím sebral Bradley, který poslal míč na hranici vápna nalevo na CLINTA DEMPSEYHO, který ač v pádu, tak přeci jen balon do branky dostal a zkompletoval tak hattrick!
    64. Clint Dempsey - 5:0
     
    64
    Američané právě vstřelili branku!
    CLINT DEMPSEY si při penaltě vedl jako zkušený mazák a míč poslal po zemi přímo doprostřed branky!
    45. Omar GONZALEZ - 4:0
     
    45
    Američané právě vstřelili branku!
    Domácí stihli před koncem první půle ještě jednou skórovat! Schválně přetažený centr na zadní tyč vracel do malého vápna Johannsson na nikým nehlídaného OMARA GONZALEZE, který v pádu poslal balon do poloodkryté kubánské branky!
    32. Aran JOHANNSSON - 3:0
     
    32
    Američané právě vstřelili branku!
    Američané se po půlhodině hry radují již ze třetí branky! ARAN JOHANNSSON si počkal za obranou Kuby na přesný pas z Bradleyho poloviny hřiště, gólman Guerra zaváhal, zda vyběhnout či ne a zůstal tak napůl cesty z branky, čehož domácí útočník využil k parádnímu lobu!
    15. Gyasi ZARDES - 2:0
     
    15
    Američané právě vstřelili branku!
    Domácí jsou zatím stoprocentně produktivní, neboť i jejich druhá střele na branku končí v síti! GYASI ZARDES si našel volný prostor za obranou Kubánců, kde nikým neatakován využil perfektní pas z levého rohu šestnáctky, který z voleje po zemi poslal do sítě!
    4. Clint DEMPSEY - 1:0
     
    4
    Američané právě vstřelili branku!
    Domácí se ujímají vedení z vůbec první akce! CLINT DEMPSEY si ve vápně naskočil na perfektní centr Chandlera z pravé strany hřiště a přesnou hlavičkou pod břevno nedal Guerrovi šanci!

    Daniel Kubelka

    Branky: 4. Dempsey (Chandler), 15. Zardes (Johnson), 32. Johannsson (Bradley), 45. Gonzalez (Johannsson), 64. Dempsey (pen.), 78. Dempsey (Bradley)

    Karty:   59. Nápoles (CUB), 64. Horta (CUB)


    USA: Guzan – Chandler (46. Evans), Gonzalez, Alvarado, Johnson (67. Yedlin) – Zardes, Beckermann (46. Corona), Bradley "C", Bedoya – Dempsey, Johannsson.
    Náhradníci: Rimando, Yarbrough – Diskerud, Rimando, Ream, Evans, Wondolowski, Zusi, Yedlin, Beasley, Gordon,

    Kuba: Guerra D. – Nápoles, Horta, Diz Pe, Vaquero – Clavelo "C", Luís (70 López Y.) – Corrales, Gómez (75. Guerra F.), Pérez (57. Coroneaux) – Reyes.
    Náhradníci: Sánchez – Marquez, Dranguet, Guerra F., Cervantes, Coroneaux, López.

    Rozhodčí: Henry Bejarano – Warner Castro, Leonel Leal (všichni Kostarika)
    thejrc.org