Dukla Praha – Brno 1:2 (kon.) | Třinec – Ostrava 0:2 (kon.) | Teplice – Sparta 1:4 (kon.)
Bohemians 1905 – Plzeň 0:1 (kon.) | Č. Budějovice – Liberec 2:2 (kon.)
konec
SK Dynamo Č. Budějovice
2:2 (1:0)
FC Slovan Liberec
Neděle 26.07.2015, 13:00 • SCM Složiště • Juniorská liga • 1. kolo
     
    72
    Liberec právě vstřelil branku!
    Vyrovnání je tu. Po zmatcích v obraně Dynama to nemohlo ani skončit jinak. Barac poslal na malé vápno nadýchaný míč, pro který si možná mohl Coufal, ale nedošel. KAREL KNEJZÍK tak měl otevřenou cestu ke druhému dnešnímu gólu.
     
    60
    Liberec právě vstřelil branku!
    Hosté po zásluze za tlak v posledních minutách snižují. Centr z pravé straně trestuhodně propadl stoperům Dynama až na zadní tyč, kde byl osamocený KAREL KNEJZÍK, jenž propálil Coufala.
     
    47
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Jihočeši odskakují soupeři na rozdíl dvou branek. Pěkný Paseckého centr hlavičkoval Bálek pouze do soupeře, míč se odrazil na zadní tyč k Hrachovcovi, jehož střelu Hroššo vyrazil. Míče se ujal EVERSON DE LIMA, jehož tečovaná střela skončila v liberecké brance.
     
    18
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Jihočeši z první pořádné útočné akce jdou do vedení. Křiváček si naběhl po pravé straně, poslal do vápna přízemní centr, který netrefil Vaněk, ale balon prošel k PETRU PASECKÉMU, jenž z první parádně poslal míč do sítě.

    Pavel Kortus ml.

    Branky: 18. Pasecký, 47. Lima – 60. Knejzík, 72. Knejzík

    Karty:   36. Otepka (CEB), 55. Jenne (CEB)


    SK Dynamo Č. Budějovice: Coufal – Křiváček, Janoch, Havel, Jenne – Lima (73. Horák) – Wermke, Otepka (64. Čadek), Vaněk (24. Hrachovec) – Pasecký (79. Tušer), Bálek.
    Náhradníci: Hrachovec, Tomášek, Tušer, Čadek, Horák, Rotbauer

    FC Slovan Liberec: Hroššo – Čuřík, Šustr, Chlumecký, Henzl (74. Kaiser) – Bláha, Pospíšil (53. Dydowicz) – Barac (87. Krejčí), Machuča (81. Tabeira), Knejzík – Frimmel.
    Náhradníci: Tabeira, Dydowicz, Kaiser, Krejčí, Konečný

    Diváci: 150
    thejrc.org