Žilina – Zlaté Moravce 5:1 (kon.) | Slovan Bratislava – Myjava 0:1 (kon.) | Dunajská Streda – Trnava 2:1 (kon.)
konec
MŠK Žilina
5:1 (2:0)
FC ViOn Zlaté Moravce
sk Neděle 26.07.2015, 19:00 • Pod Dubňom, Žilina • Niké liga • 2. kolo
Předzápasové kurzy
     
    To je odo mňa zo štadióna MŠK na dnes všetko. Želám krásny zvyšok nedele a úspešný vstup do nového pracovného týždňa. (21:17:51)
     
    Adrián Guľa (tréner MŠK): "Krásny výsledok, krásne góly a kým sme nestratili koncentráciu, tak i dobrý výkon. Pre chalanov nebolo ľahké zmeniť nastavenie z EL na našu ligu. Najkrajšie na tom všetkom je to, že vieme hrať podstatne lepšie."
     
    Milko Djurovski (tréner Zl. Moraviec): "Vedeli sme, že náš v Žiline bude čakať ťažký zápas. Dostali sme 2 rýchle góly. mali sme však možnosť vrátiť sa do zápasu, čo nám vyšlo na začiatku druhého polčasu. Žilina je však dobrý tím a ukázala svoju kvalitu, tretím gólom zlomila zápas. Moji hráči ukázali asi terajšie maximum. Domácemu tímu gratulujem k výhre."
     
    Aktuálne čakáme na príchod Adriána Guľu a Milka Djurovskeho na tlačovú konferenciu.
     
    Skončil sa zápas 2. kola futbalovej Fortuna ligy, v ktorom Žilina porazila Zlaté Moravce vysoko 5:1. O malú chvíľu vám prinesieme i dojmy trénerov z tlačovej konferencie.
     
    90+1
    Koniec zápasu.
     
    90+1
    Diváci už oslavujú víťazstvo svojho tímu, Žilinčania dnes predviedli výborný výkon.
     
    90
    V druhom polčase sa bude nadstavovať minimálne 1 minúta.
     
    89
    Žilina dala gól!
    Bojan Letić krásne odcentroval zo štandardnej situácie do šestnástky, po lopte sa skvele vrhol JAKUB PAUR a poslal ju expresne do siete hostí.
     
    88
    Škvarka parádne vysunul kolmicou Káčera, ktorému však lopta poskočila na nerovnosti, jeho následná strela bola zblokovaná.
     
    86
    Zápas sa viacmenej dohráva, oba tímy už sa nikam neponáhľajú.
     
    85
    Vážení čitatelia, prosím ospravedlňte výpadok internetového pripojenia na štadióne v Žiline. Aktuálne sa hrá 85.minúta a stav je stále 4:1 v prospech Žiliny.
     
    80
    Na kopačkách MŠK už je veľká pohoda a diváci vytlieskavajú svojich hráčov.
     
    79
    Žilina dala gól!
    Dámy a páni, MATEJ JELIĆ bol na trávniku minútu a pol, dostal dobrú kolmicu na kopačku, ušiel celej obrane hostí, zo Stefana Milojevića urobil doslova štatistu a rutinérsky obstrelil brankára hostí. Nádherná akcia, nádherný gól, niet viac čo dodať.
     
    77
    Tak predsa príde do hry i Matej Jelić, ktorý nahradí Jaroslava Mihalíka. Chorvátsky strelec okamžite dostáva mohutný aplauz od divákov.
     
    77
    Dnešné stretnutie sleduje 1689 divákov.
     
    76
    Hostia už skúšajú streľbu zo všetkých možných pozícií. Základom je však trafiť bránku.
     
    75
    Tréner Adrián Guľa zjavne šetrí Mateja Jelića, ktorý už bol nachystaný naskočiť do hry. Žilina však dala tretí gól a kanonier MŠK zamieril znovu na striedačku svojho tímu.
     
    74
    Škvarka rozohral štandardnú situáciu v strede poľa nakrátko, no nie však ideálne. Hostia sa dostali do prečíslenia, ale to sa im vôbec nepodarilo.

    Dávid Švec

    Branky: 9. Káčer, 16. Paur, 69. Škvarka (Špalek), 79. Jelić, 89. Paur (Letić) – 62. Krznarić

    Karty:   63. Škvarka (ZIL)


    MŠK Žilina: Volešák – Mabouka, Škriniar, Vavro, Letić – Paur, Káčer, Bénes (46. Škvarka), Pečovský (C) – Čmelík (61. Špalek), Mihálik (77. Jelić).
    Náhradníci: Mandous – Hučko, Michlík, Jelić, Špalek, Škvarka, Klec.

    FC ViOn Zlaté Moravce: Kováč (C) (3. Ranilović) – Mrsić, Tipurić, Cebara (66. Mance), Burić – Krznarić, Orávik, Školnik, Samateh – Glavaš (66. Kupec), Milojević.
    Náhradníci: Ranilović – Kupec, Rejdovian, Mance, Bochl.

    Rozhodčí: Hrčka – Bóllo, Jančura

    Diváci: 1689
    thejrc.org