Podbrezová – Michalovce 6:2 (kon.) | Zlaté Moravce – Trenčín 0:1 (kon.) | Senica – Skalica 2:1 (kon.)
konec
FK Železiarne Podbrezová
6:2 (3:1)
MFK Zemplín Michalovce
sk Sobota 01.08.2015, 17:00 • Mestský športový štadión, Brezno • Niké liga • 3. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Zápas sa skončil jasným víťazstvom Železiarov, ktorí si do tabuľky pripisujú prvé tri body v novej sezóne. Michalovce predviedli sympatický výkon, v prvom polčase mali dobrú fázu hry, ešte však zrejme potrebujú získavať skúsenosti v najvyššej súťaži, kde sú stále bez bodu. S týmto konštatovaním sa s vami lúčim a prajem príjemný zvyšok dňa. (18:52:23)
     
    90+1
    Koniec zápasu.
     
    90
    Nadstavuje sa 1 minúta.
     
    90
    Podbrezová dala gól!
    Gólostroj pokračuje, domáci zavŕšili svoj výborný výkon šiestym gólom v sieti Kiru! Hostia už bránili veľmi nedôrazne, obranca sa navyše nedohodol s vybiehajúcim brankárom, čo využil MIRZAD MEHANOVIČ a krásnym lobom zavŕšil gólostroj Železiarov!
     
    86
    Na trávniku sa momentálne nič zaujímavejšie nedeje, domáci bránia trojgólový náskok a Michalovce zrejme ani v početnej prevahe už nedokážu zápas zdramatizovať.
     
    79
    Domáci musia dohrávať v desiatich! Melunovič odchádza z trávnika po zranení, a keďže Železiari už trikrát striedali, nemôžu zaňho poslať čerstvého hráča!
     
    77
    Striedanie v tíme ŽP Šport Podbrezová: z ihriska odchádza Patrik Vajda, prichádza Július Szöke.
     
    Vážení športoví fanúšikovia, na štadióne v Brezne máme problémy s internetovým pripojením, preto zatiaľ prinášame len informácie o strelcoch gólov či žltých kartách. Za pochopenie ďakujeme.
     
    76
    Žltú kartu dostáva Lukáš Migaľa (ŽP Šport Podbrezová).
     
    72
    Michalovce dali gól!
    Tak predsa len, futbalisti zo Zemplína ešte znižujú a aspoň tak korigujú stav. Gólu predchádzala pekná akcia po pravej strane, po ktorej prišiel center do šestnástky, kde sa uvoľnil MICHAL HAMUĽÁK a sám pred Kuciakom poslal loptu do siete!
     
    69
    Podbrezová dala gól!
    Tak to vyzerá na rodiaci sa debakel! Podbrezová dáva ďalší gól a ujíma sa štvogólového vedenia. Sledovali sme ďalšiu chybu v obrane Michaloviec, Gáll neodkopol loptu a tak sa presadil PETER GÁL-ANDREZLY!
     
    64
    Striedanie v tíme ŽP Šport Podbrezová: z ihriska odchádza Blažej Vaščák, prichádza Juraj Pančík.
     
    63
    Podbrezová dala gól!


    Stopér ĽUBOŠ KUPČÍK sa po skvelom centri zo štandardnej situácie dokázal odpútať od svojho strážcu a v páde poslal loptu z blízka nechytateľne do protipohybu Kiru.
     
    62
    Andrič poslal pekný pas za obranu, kde nabiehal Andrezly, lenže ten bol z uhlu a poslal center, ktorý však spoluhráča nenašiel.
     
    61
    Striedanie v tíme ŽP Šport Podbrezová: z ihriska odchádza Matej Kochan, prichádza Lukáš Migaľa.
     
    60
    Striedanie v tíme MFK Zemplín Michalovce: z ihriska odchádza Adrián Leško, prichádza Martin Regáli.
     
    59
    Almaský poslal stredom poľa kolmicu na Vaščáka, ktorý sa však na hranici šestnástky nedostal cez Podhorina, ten mu loptu vypichol.
     
    56
    Vaščák opäť utŕžil úder v osobnom súboji. Držiac si hlavu bude ale pokračovať.

    Matej Kubove

    Branky: 12. Melunovič (pen.), 38. Mehanovič, 45. Vaščák, 63. Kupčík, 69. Gál-Andrezly, 90. Mehanovič – 26. Morlacchi, 72. Hamuľák

    Karty:   34. Kochan (POD), 76. Migaľa (POD) – 10. Podhorin (MIC)


    FK Železiarne Podbrezová: Kuciak (C) – Vajda (77. Szöke), Pimpara, Kupčík, Andrič – Már. Almaský, Gál-Andrezly, Kochan (61. Migaľa), Melunovič – Vaščák (64. Jur. Pančík), Mehanovič.
    Náhradníci: Ďurčo – Migaľa, Žilák, Jur. Pančík, Szöke, Kapor, Sabler.

    MFK Zemplín Michalovce: Kira – Morlacchi, Šimčák, Gallo (C), Turík – Leško (60. Regáli), Grič, Kunca, Podhorin – Koscelník, Hamuľák.
    Náhradníci: Macej – Tóth, Regáli, Danko, E. Mensah, Sanchez Caballero, Bednár.

    Rozhodčí: Pavol Šuniar- Tomáš Mókoš, Dušan Petríček
    thejrc.org