K. Vary – Chomutov 7:1 (kon.) | Vítkovice – Třinec 1:3 (kon.)
konec
HC Energie Karlovy Vary
7:1 (2:0, 2:1, 3:0)
Piráti Chomutov
Pátek 07.08.2015, 15:00Karel Holoubek Cup U20
Partner:
     
    Utkání nakonec končí vysokou výhrou domácího celku 7:1, avšak až takový výkonnostní rozdíl na ledě vidět nebyl. Perfektní výkon předvedl brankář Jakub Frček. V 18:30 začíná druhé utkání tohoto turnaje, střetnou se spolu Vítkovice a Třinec. Prozatím je to ode mě vše, přihlásím se opět před půl sedmou. (17:11:52)
     
    Konec zápasu.
     
    59:47
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Krásná akce na závěr dnešního utkání. Karlovarští dokonale rozebrali obrnu Chomutova, brankář se již jen mohl pro puk do brány. Od modré přišla střela, kterou vyrazil Danylec pouze před sebe, kde číhal JIŘÍ JANATA, jenž kotouč v pohodě dorazil do brány. Asistence: Patrik Michálek
     
    59:09
    Přihrávku za obranu obdržel Čejka, avšak jeho střelu Danylec zlikvidoval vyrážečkou.
     
    58:13
    Kdo by si myslel, že se bud utkání jen dohrávat, tak by se mýlil. Hokejisté obou týmů jdou stále do všech soubojů naplno, ani jeden nevypustí.
     
    57:35
    Kupředu se ale vydávají také domácí, kteří se snaží o vstřelení sedmé branky. Danylec ale další branku nepřipouští.
     
    56:19
    Ačkoliv Chomutovští prohrávají již o pět branek, tak se stále tlačí kupředu. Frčka se jim ale překonat nedaří.
     
    55:10
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Tuto branku bychom mohli označit za pěkného vlastence. Vodička přiklepl kotouč JIŘÍMU JANATOVI, který pálil sice do prázdné brány, avšak kotouč by šel mimo. To by se do jeho trajektorie nesměl ale vložit Cestr, který ho svým pozadím nasměroval do brány. Asistence: Petr Vodička
     
    54:57
    Hraje se již poměrně dlouho bez přerušení, převážně ve středním pásmu.
     
    53:52
    Chomutovští se sice stále snaží, jejich přechod do útok ale spočívá pouze v nahazování, puky poté již zpět vybojovat nedokážou.
     
    52:03
    Hra se nám přelévá ze strany na stranu, avšak stále jsou na tom lépe, z pohledu předváděné hry, domácí. Na skóre je to již poměrně jasné.
     
    50:54
    Nejprve se hrálo ve čtyřech, poté měli hosté přesilovou hru, nakonec ale domácí i hosté v plném počtu.
     
    48:51
    Máme tady vyloučení na obou stranách. Beránek (KVA) dostává dvě minuty za hrubost a dvě minuty plus osobní trest za zásah do oblasti hlavy a krku. Za hosty je poté vyloučen na dvě minuty za hrubost Lukáš Bláha (CHM).
     
    48:35
    Hosté se osvobozují vyhozením přes celé hřiště.
     
    47:52
    Předtím to hostům prošlo, nyní už ne. Petr Macháček (CHM) je vyloučen na dvě minuty za hrubost.
     
    47:42
    Po hitu u mantinelu jednoho z chomutovských hokejistů zůstal na ledě ležet Kamil Svoboda a je silně otřesen, nakonec ale odjíždí na střídačku po svých.
     
    47:29
    Piráti se neustále snaží útočit, ale s přibývajícím časem přibývají také chyby v jejich hře.
     
    46:56
    Ledařům se podařilo dostat z ledu mnoho krve, a tak se může pokračovat ve hře.
     
    46:41
    Jakub Hierman na modré čáře inkasoval pukem do obličeje a musí být ošetřen. Na ledě je také kaluž krve, avšak na úklidovou četu se stále čeká.

    Tomáš Hála

    Branky a nahrávky: 6. Michálek (Čejka, Janata), 6. Davídek (Dudek), 30. Beránek (Vrána, Pajk), 38. Sedlák (Vrána, Osmík), 47. Beránek, 56. Janata (Vodička), 60. Janata (Michálek) – 40. Petr Macháček (Dyrynk, Wágner)


    HC Energie Karlovy Vary: Frček (Kuchař) – Rulík, Michálek "C", Dudek, Vodička, Pajk, Sedlák, Beer – Beránek, Osmík, Vrána – Čejak, Janata, Davídek – Nguyen, Procházka, Svoboda – Hauzr
    Piráti Chomutov: Danylec (Strejc) – Cestr, Hierman, Bláha, Benda, Hlaváček, Páleník, Běhula, Wágner, P. Macháček, Dyrynk, Tupý, Lyszczarczyk, Reszegh, Tůma, A. Macháček, Ševčík, Duda, Kutlák, Kellerstein

    Rozhodčí: Zubzanda – Schopf, Suchý
    bahis siteleri