Ural – Lok. Moskva 1:3 (kon.) | Machačkala – Dynamo 2:3 (kon.)
konec
FK Ural
1:3 (0:2)
FK Lokomotiv Moskva
Sobota 08.08.2015, 16:00 • Centralnyj Stadion, Jekatěrinburg. Kapacita: 27,500 diváků. • Ruská Premier Liga • 4. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Dnešní zápas je u konce! FK Ural nepředvedl špatný výkon, nicméně produktivní Lokomotiv Moskva dokázal dovést utkání do vítězného konce a získává tři body za výhru 3:1!

    První poločas nabídl velmi zajímavou podívanou! Na první vážnou šanci jsme čekali až do šestnácté minuty, kdy centr Kasajeva propadl až k nohám Samedova, toho však vychytal Arapov! O pět minut později se střetl Oumara Niasse s gólmanem Arapovem, nicméně hostující útočník nakonec mohl pokračovat ve hře. První branku přišla po necelé půlhodince hry, kdy centr Alexandra Samedova propadl až do sítě! Do dvoubrankového vedení dostal Lokomotiv Baye Oumar Niasse, který se prosadil z rychlého protiútoku!

    Ani ve druhém poločase jsme se rozhodně nenudili! Velkou šanci měl hned zkraje poločasu Samedova, avšak na Arapova si nepřišel. Následně už přišel velký tlak domácích! Nejdříve se málem prosadil Burmistrov, který těsně nedosáhl na centr Aceveda. Proti hlavičce Chozina zase vytáhl fantastický zákrok brazilský gólman Guilherme! V 73. minutě se už domácí fanoušci dočkali! Alexandr Jerochin se dostal ve vápně k míči a chytrým lobem překonal Guilhermeho. Vyrovnání však nepřišlo, neboť v samotném nastavení upravil na konečných 3:1 Marques Maicón!

    Lokomotiv Moskva se tak momentálně dostává o bod před Zenit Petrohrad na první místo! Současný mistr však má utkání k dobru!

    To je z mé strany vše a u dalšího textového přenosu se těším brzy nashledanou! (18:01:34)
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Poslední změna v hostujícím týmu! Ze hřiště odchází Alan Kasajev, kterého na poslední vteřiny nahradí Renat Janbajev!
    90+1. Marques MAICÓN - 1:3
     
    90+1
    Lokomotiv právě vstřelil branku!
    A je tady třetí úder hostujícího Lokomotivu! Vitalij Denisov vymyslel parádní pas za obranou, kterým našel MARQUESE MAICÓNA, jenž si v zakončení věděl rady a rozhoduje o vítězství Lokomotivu!
     
    90
    Domácí se z patého rohového kopu nedokázali prosadit a hosté mířil do rychlého protiútoku. Za záchrannou brzdu zatáhl Jerochin, který dostává žlutou kartu!
    89. Standardní situace Gersona Aceveda
     
    89
    Rozehrávky se ujal sám Gerson Acevedo, kterému se střílený centr velmi povedl! Jeho pokus však Guilherme vyškrábl nad břevno! Rohový kop pro Ural!
     
    88
    Velká šance pro Ural! Na levé straně se nedovoleným zákrokem provinil Roman Šiškin, který poslal k zemi Gersona Aceveda!
     
    87
    Ani Lokomotiv však v přechodové fázi není neomylný a přihrávka Šiškina na Maicóna nebyla přesná. Jekatěrinburg tak míří rychle vpřed.
     
    86
    Domácí tým byl nastěhován na soupeřově polovině, nicméně brzy míč ztratil. Centr Chozina z levé strany nebyl přesný a Lokomotiv míří vpřed!
     
    85
    Následného rohového kopu se ujal střelec první branky, Alexandr Samedov. Jeho centr však obrana Uralu odvrátila a naděje na vyrovnání stále žije!
     
    84
    Hostující Lokomotiv Moskva provádí druhou změnu v tomto utkání! Ze hřiště odchází Delvin N´Dinga, který zejména v prvním poločase předvedl perfektní výkon! Na jeho pozici nastupuje Taras Michalik.
     
    83
    Jekatěrinburg propadl na útočné polovině a do protiútoku se dostal soupeř. Samedov se nacházel v dobré pozici, nicméně střelu nevolil a raději přenesl hru na střídajícího Maicona. Střela brazilského fotbalisty byla zablokována na rohový kop!
     
    81
    Bývalý kouč BATE Borisov provádí poslední změnu v tomto utkání. Nikita Burmistrov toho v dnešním zápase příliš nepředvedl, možná i z tohoto důvodu odchází ze hřiště na posledních deset minut přichází Denis Dorožkin!
     
    80
    Na levé straně odvedl výbornou práci střídající Gerson Acevedo, který udržel míč proti trojici protihráčů a ještě vybojoval autové vhazování. Velmi dobrý tah kouče Viktora Gončarenka!
     
    79
    Ke slovu se dostal také Lokomotiv, který se po delší době dokázal dostat na útočnou polovinu. U míče ještě chvíli zůstane, neboť Chozin poslal k zemi Samedova.
     
    78
    Z levé strany poslal do vápna přízemní centr Denis Kulakov, který našel nohu Gersona Aceveda. Střídající hráč se opřel do míče z první, nicméně mu střela nesedla a Guilherme zasáhl!
     
    77
    Domácí hráči jsou podporování výbornými fanoušky, kteří je táhnou vpřed! Momentálně Jekatěrinburg kombinuje na útočné polovině!

    Jan Havlovic

    Branky: 73. Jerochin – 28. Samedov, 40. Niasse (Kasajev), 90+1. Maicón (Vitalij Denisov)

    Karty:   90. Jerochin (URA)


    Držení míče: 53 % : 47 %.
    Střely na branku: 7:14. Střely mimo: 1:7.
    FK Ural: Arapov – Chozin, Martynovič, Fontanello (C), Kulakov – Sapeta (61. Acevedo), Jemeljanov – Lungu (59. Stavpec), Jerochin, Burmistrov (81. Dorožkin) – Manučarjan.
    Náhradníci: Žarikov, Timofejev – Dorožkin, Dancev, Stavpec, Fidler, Acevedo, Kňazev.

    FK Lokomotiv Moskva: Guilherme – Šiškin, Ćorluka, Pejčinović, Vitalij Denisov – Samedov, Tarasov – Kasajev (90+3. Janbajev), Alexej Mirančuk, N´Dinga (84. Michalik) – Niasse (74. Maicón).
    Náhradníci: Kočenkov, Abajev – Janbajev, Barinov, Michalik, Škuletić, Kolomejcev, Maicón, Fernandes, Logašov.
    bahis siteleri