Blues – K. Vary 2:4 (kon.) | Vítkovice – Sparta 6:3 (kon.) | Minsk – Riga 7:1 (kon.)
CSKA Moskva – Třinec 9:2 (kon.) | All-stars – CSKA Moskva 2:8 (kon.)
konec
All-stars
2:8 (0:3, 2:5)
CSKA Moskva
Neděle 09.08.2015, 14:30 • Nová WERK ARENA, Třinec (kapacita: 5200 míst) • President Cup • Exhibiční utkání
Partner:
     
    Jan Peterek turnaj oficiálně zakončil, a tak se budu loučit také já. Doufám, že jste byli s přenosy z turnaje spokojeni, a děkuji vám za pozornost! Mějte hezký zbytek víkendu!

    U dalších přenosů z hokejových zápasů se těším. Na počtenou! (15:39:48)
     
    Líbil se vám online přenos? V tom případě bych byl potěšen, kdybyste mě začali sledovat na Twitteru. Děkuji za přízeň.
     
    Jan Peterek: „Dobré odpoledne všem hokejovým příznivcům a hráčům. V prvé řadě bych chtěl poděkovat organizátorům, kteří mi pomáhali uspořádat turnaj. Doufám, že se to líbilo. Doufám, že turnaj přinese hráčům skvělé vzpomínky do budoucnosti a pomůže jim v další hokejové kariéře. Chci také poděkovat partnerům, kteří přispěli finanční částkou. Díky nim jsme mohli uspořádat turnaj, který nemá v Evropě nemá obdoby. Teď všichni hurá domů... šťastnou cestu, doufám, že se zase za rok uvidíme!"
     
    President Cup jde do rukou hokejistů CSKA Moskva, kteří to do Třince měli nejdál, ale naprosto bezpečně ukořistili vítěznou trofej.
     
    Oceněni jsou také organizátoři turnaje – pánové Jan Peterek a Lukáš Madecki.
     
    CSKA Moskva se stali hegemonem tohoto turnaje. Připomeňme výsledky – 4:1, 9:1, 13:0, 6:0, 9:2 a 8:2. Ruští hokejisté teď přebírají zlaté medaile.
     
    Jakub Michálek přebírá pohár za druhé místo.
     
    Pro menší pohár a pro stříbrné medaile si přicházejí domácí hráči – HC Oceláři Třinec. Nutno podotknout, že za potlesku solidně naplněné WERK ARENY.
     
    Nejlepší útočník turnaje – NIKITA DOLGOPJATOV (CSKA Moskva)

    Nejlepší obránce turnaje – ARTJOM KOMAROV (CSKA Moskva)

    Nejproduktivnější hráč turnaje – MICHAL KVASNICA (9+3, Třinec)

    Nejlepší brankář turnaje – DENIS RYBALKIN (CSKA Moskva)
     
    Teď přichází na řadu vyhlášení nejlepších hráčů turnaje.
     
    Oceněni jsou také rozhodčí a časoměřiči, bez kterých by turnaj nemohl proběhnout.
     
    Hráči si vyzvedli upomínkové předměty, CSKA se ještě fotografují. Teď se k nim přidávají i hráči All stars, aby vytvořili společnou fotografii.
     
    Ve druhém poločase padlo mnohem více gólů než v prvním. Branky CSKA přidali většinou po nádherných akcích pět branek, All stars korigovali dvěma góly. Hattricku dosáhl hráč CSKA Merkulov. Za All stars se prosadili Kumpošt (Sparta) a Peterek (Třinec).
     
    Utkání skončilo a týmy jsou na modrých čarách. Moskvané předvedli oslavnou kreaci v podobě lidského domina, na turnaji končí bez porážky. Následuje tradiční rituál podávání rukou a poté si hráči vyzvednou upomínkové předměty.
     
    Konec zápasu.
     
    29:40
    V závěru ještě ujížděli sami na Ochmana Garevskych a Škljaruk. Druhý jmenovaný střílel jen do betonu třineckého brankáře!
     
    28:38
    Tým All-stars právě vstřelil branku! All stars se prosazují podruhé v zápase! Vojtovič jel zprava sám na Bespalova, položil si ho ale puk za čáru nedostal. To se podařilo doklepnutím až JONÁŠI PETERKOVI – 2:8! Asistence: Jan Vojtovič.
     
    27:34
    Kvasnica jel sám na Bespalova, ale přestože měl spoustu času, nedokázal gólmana CSKA překonat!
     
    26:52
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Debaklem skončí také exhibiční utkání na závěr, Rusové vedou již o sedm branek! Ochman předvedl v posledních okamžicích pár zázračných zákroků, ale po zakončení KARENA DAVTJANA už se natahoval marně – 1:8! Asistence: Grigirij Filippov, Daniil Rumjancev.

    Ondřej Zoubek

    Branky a nahrávky: 22. Kumpošt (Marcinkevičs), 29. Peterek (Vojtovič) – 4. Merkulov (Kotkov), 12. Merkulov (Škljaruk), 13. Filippov (Byšrin), 17. Filippov, 20. Garevskych (Koroškov), 20. Merkulov (Biljalov, Rtisčev), 24. Garevskych (Kotkov), 27. Davtjan (Filippov, Rumjancev)


    All-stars: Dobeš (od 16. Ochman "C") – Z. Malík, Adámek, Michálek, Juvanen, Mäkinen, Kumpošt, Haš, Barovskis – Kvasnica, Peterek, Raška, Puolakka, Mäkiaho, Laaksonen, Prymula, Čížek, Vojtovič, Beránek, Polcs, P. Marcinkevičs.
    CSKA Moskva: Rybalkin (od 16. Bespalov) – Oparko, Lebeděv "C", Gusarov, Davtjan, Byšrin, Kaliničenko, Komarov, Gubil – Koreškov, Merkulov, Kotkov, Komissarov, Biljalov, Rumjancev, Škljaruk, Sorkin, Rtisčev, Dolgopjatov, Garevskych, Filippov. Trenér: Rinat Chasanov.
    bahis siteleri