Havlíčkův Brod – Kolín 5:2 (kon.) | Mountfield HK – Liberec 1:3 (kon.)
konec
Mountfield HK
1:3 (0:0, 1:2, 0:1)
Bílí Tygři Liberec
Čtvrtek 20.08.2015, 17:00 • FORTUNA aréna, Hradec Králové • Přípravné zápasy staršího dorostu
Partner:
     
    52:32
    Liberec právě vstřelil branku!
    Liberec vede opět o dva góly. DOMINIK VERBICKÝ měl na vrcholku kruhu dost času a prostoru a vymetl levý růžek Vomáčkovy brány. Asistence: Petr Wiencek.
     
    39:07
    Hradec právě vstřelil branku!
    Východočeši slaví první úspěch. Opět krásná kombinace v podání tria Dvořák, Gaspar, Štohanzl. Gaspar vyslal tvrdou ránu od modré, do které vložil hůl MARTIN ŠTOHANZL. Asistence: Michael Gaspar, Jaroslav Dvořák.
     
    36:11
    Liberec právě vstřelil branku!
    Hosté záhy využívají přesilovou hru a zvyšují tak svůj náskok. Bílí Tygři se tlačili do brankoviště, DANIELOVI BRANSKÉMU se střela nepovedla, ale přes ležícího obránce Šaldu se odrazila do branky. Asistence: Jan Jeník.
     
    24:21
    Liberec právě vstřelil branku!
    Liberec otevírá skóre dnešního zápasu. Eichler poslal pas na útočnou modrou JANU JENÍKOVI, který střelou na lapačku prostřelil Vomáčku. Asistence: Jan Eichler.

    Nikola Matějčková

    Branky a nahrávky: 40. Štohanzl (Gaspar, Dvořák) – 25. Jeník (Eichler), 37. Branský (Jeník), 53. Verbický (Wiencek)


    Mountfield HK: Vomáčka (Kouba) – Šalda, Hroudný, Gaspar, Kynčl, Lelek, Pohl, Fanderlik, Jonáš – Mašín, Matějček (C), F. Moník, Hejna, Štohanzl, Pažourek, Hašek, Matouš, Dvořák, Šimůnek, Brádler, Maršík. Trenér: Jiří Slabý.
    Bílí Tygři Liberec: Žajdlík (Hrstka) – Korecký (C), Velechovský, Kunst, Bednář, Had, Eichler, Krejsa, Jursa, Burda, Chrtek, Wiencek, Branský, Jeník, Čermák, Brabec, Verbický, Tkáčik. Trenér: Jiří Kudrna.
    thejrc.org